Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Origineel bedrijfsuitje

Originele bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Een origineel bedrijfsuitje beleef je bij De Tuinderij! Op onze unieke en prachtige locatie in het Westland vindt u allerlei hilarische, actieve en bovenal unieke activiteiten die nergens anders te zien zijn. Heeft u bijvoorbeeld wel eens van wc-pot-racen of scootmobiel-racen gehoord? Hilariteit (en een beetje rivaliteit) gegarandeerd! Of levend tafelvoetbal? Het originele bedrijfsuitje dat perfect is voor teambuilding!

Arrangement op maat

Originele activiteiten

Bekijk activiteiten

Unieke activiteiten voor originele bedrijfsuitjes

Origineel bedrijfsuitje in het Westland en Midden-Delfland

Naast onze unieke activiteiten kunt u ook ons terrein verlaten voor een nostalgische solex tour door het prachtige Westland en Midden-Delfland. Heerlijk pruttelen en onderweg een kop koffie met appelgebak! Of een oergezellige boottour op een Westlandse veilingschuit door de Westlandse Wateren. Genieten van de zon! De solex tour en de boottour zijn ook te doen met een bedrijfsuitje voor grote groepen. Kortom: bij De Tuinderij schiet u niets te kort voor het organiseren van een origineel bedrijfsuitje!

Volledig op maat verzorgde originele bedrijfsuitjes

Onze activiteiten lopen uiteen. Of u nu een actief bedrijfsuitje wil organiseren of een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden, zodat we uw originele bedrijfsuitje helemaal op maat samen kunnen stellen. Heeft u een groot bedrijf met meer dan 100 werknemers? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje voor 100 personen.

De Tuinderij: dé locatie voor originele bedrijfsuitjes!

De Tuinderij is een unieke locatie dat u nergens anders ziet. We zijn gehuisvest in een echte Westlandse kas (tuinderij!) welke volledig is omgebouwd tot betoverende locatie met veel verschillende activiteiten en nostalgische feestzalen. Alles wordt volledig verzorgd en heel het bedrijf beleeft een fantastische dag. Dit en nog meer factoren, zoals ons altijd vriendelijke personeel, maken De Tuinderij perfect voor het organiseren van originele teamuitjes en bedrijfsuitjes!

Compleet verzorgde originele bedrijfsuitjes

Organiseert u een bedrijfsuitje? Bekijk hier de meest populaire originele bedrijfsuitjes. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Meer informatie over originele bedrijfsuitjes

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes