Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Origineel bedrijfsuitje

Originele bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Een origineel bedrijfsuitje beleef je bij De Tuinderij! Op onze unieke en prachtige locatie in het Westland vindt u allerlei hilarische, actieve en bovenal unieke activiteiten die nergens anders te zien zijn. Heeft u bijvoorbeeld wel eens van wc-pot-racen of scootmobiel-racen gehoord? Hilariteit (en een beetje rivaliteit) gegarandeerd! Of levend tafelvoetbal? Het originele bedrijfsuitje dat perfect is voor teambuilding!

Originele activiteiten

Bekijk activiteiten

Unieke activiteiten voor originele bedrijfsuitjes

Origineel bedrijfsuitje in het Westland en Midden-Delfland

Naast onze unieke activiteiten kunt u ook ons terrein verlaten voor een nostalgische solex tour door het prachtige Westland en Midden-Delfland. Heerlijk pruttelen en onderweg een kop koffie met appelgebak! Of een oergezellige boottour op een Westlandse veilingschuit door de Westlandse Wateren. Genieten van de zon! De solex tour en de boottour zijn ook te doen met een bedrijfsuitje voor grote groepen. Kortom: bij De Tuinderij schiet u niets te kort voor het organiseren van een origineel bedrijfsuitje!

Volledig op maat verzorgde originele bedrijfsuitjes

Onze activiteiten lopen uiteen. Of u nu een actief bedrijfsuitje wil organiseren of een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden, zodat we uw originele bedrijfsuitje helemaal op maat samen kunnen stellen. Heeft u een groot bedrijf met meer dan 100 werknemers? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje voor 100 personen.

De Tuinderij: dé locatie voor originele bedrijfsuitjes!

De Tuinderij is een unieke locatie dat u nergens anders ziet. We zijn gehuisvest in een echte Westlandse kas (tuinderij!) welke volledig is omgebouwd tot betoverende locatie met veel verschillende activiteiten en nostalgische feestzalen. Alles wordt volledig verzorgd en heel het bedrijf beleeft een fantastische dag. Dit en nog meer factoren, zoals ons altijd vriendelijke personeel, maken De Tuinderij perfect voor het organiseren van originele teamuitjes en bedrijfsuitjes!

Compleet verzorgde originele bedrijfsuitjes

Organiseert u een bedrijfsuitje? Bekijk hier de meest populaire originele bedrijfsuitjes. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Meer informatie over originele bedrijfsuitjes

Contact opnemen

Originele bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes, spectaculaire bedrijfsuitjes, leuke bedrijfsuitjes, binnen bedrijfsuitjes, creatieve bedrijfsuitjes of originele bedrijfsuitjes.

Het hele jaar rond originele bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in de winter

In de winter zijn er verschillende hilarische en unieke activiteiten te boeken in de verwarmde kas voor uw originele winterse bedrijfsuitje. Daarnaast is de kas verlicht waardoor er een gezellige sfeer hangt. De hilarische en originele activiteiten oftewel het arrangement ‘Helemaal Goud’ zijn heel divers waardoor iedereen plezier beleefd aan deze activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor de activiteit ‘Je Kan De Pot Op’ en race op een gemotoriseerde WC-Pot door de kas! Dat noemen we écht een origineel bedrijfsuitje!

Originele bedrijfsuitjes in de lente

Bent u opzoek naar een origineel bedrijfsuitje in de lente? Dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres!
Na een lange regenachtige winter is het hoog tijd dat er weer een leuk en origineel bedrijfsuitje wordt georganiseerd in de lente. De Tuinderij heeft 11.000 m2 aan activiteiten, zalen en terrassen te bieden. Perfect dus om met al je collega's een origineel en uniek bedrijfsuitje te organiseren!

Originele bedrijfsuitjes in de zomer

In de zomer is er genoeg keuze uit de verschillende originele bedrijfsuitjes die worden aangeboden bij De Tuinderij. Ga op pad met een Solex, E-Kickbike step, Kever of rondvaart om de mooie omgeving rond om de Tuinderij te ontdekken. Ook zijn deze originele bedrijfsuitjes in de zomer met elkaar te combineren zoals de SolexTour met de rondvaart. Door beide activiteiten te combineren wordt er voor gezorgd dat het gezelschap een onvergetelijk én origineel bedrijfsuitje heeft!

Ook op de locatie zelf zijn er veel verschillende leuke originele activiteiten te doen in de zomer. De activiteit ‘Lopen over water’ is één van de unieke activiteiten die in de zomer een groot succes is bij originele bedrijfsuitjes. Afsluiten met een drankje op terras zorgt echt voor een complete dag!

Originele bedrijfsuitjes in de herfst

De Tuinderij is dé locatie voor originele bedrijfsuitjes in de herfst. Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u onze prachtige locatie aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke en originele bedrijfsuitjes in de herfst. Onze activiteitenkas is het hele jaar door verwarmd, ideaal dus voor uw unieke en originele bedrijfsuitje in de herfst. Weersonafhankelijk en verwarmd!