Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Actieve bedrijfsuitjes

Actieve bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Actieve bedrijfsuitjes beleef je bij De Tuinderij! Onze unieke activiteiten zorgen voor enorm veel hilariteit en gezelligheid. Van minder actief tot zeer actief, bij De Tuinderij vind je diverse activiteiten die ontzettend leuk zijn om te doen met een actief bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld levend tafelvoetbal, sumoworstelen, touwdouwen of lopen over water. Unieke spellen op een bijzonder mooie locatie! Of ga eropuit en verken de prachtige omgeving tijdens een solextour of op het water met een rondvaart op een Westlander.

Actief bedrijfsuitje

Bekijk activiteiten

Unieke activiteiten voor actieve bedrijfsuitjes

Levend tafelvoetbal

Altijd al eens willen voetballen in de ArenA of de Kuip? Met een actief bedrijfsuitje bij De Tuinderij is alles mogelijk! Betreed de strijdvelden in teams van zes en ga voor die beker. Met deze activiteit is één ding zeker: iedereen wordt ontzettend fanatiek! Lees meer over levend tafelvoetbal.

Sumoworstelen

Een actief bedrijfsuitje kan eigenlijk niet zonder deze activiteit. Oosters sumoworstelen! Ga volledig ‘in stijl’ gekleed en bonjour de tegenstander de mat af! Lees meer over sumoworstelen.

Touwdouwen

Touwtrekken 2.0! In plaats van het traditionele trekken aan een touw, is het nu de bedoeling dat je duwt! Het draait hierbij niet alleen om kracht, maar ook om techniek. Ontzettend leuk en populair tijdens actieve bedrijfsuitjes. Lees meer over touwdouwen.

Lopen over water

Lopen over water? Jazeker! En dat zonder nat te worden. In opblaasbare plastic ballen gaan we het water op en is het de bedoeling om te gaan lopen. En dat valt nog niet mee! Lachen, gieren en brullen voor degene die in de bal loopt, maar ook zeker voor het publiek. Een leuke activiteit om met mooi weer te doen tijdens een actief bedrijfsuitje. Lees meer over lopen over water.

Solex tour

Gekleed in de ‘tand des tijds’ stapt men op de ouderwetse solex en wordt de omgeving al pruttelend verkend. Onderweg wordt uiteraard tijd vrij gemaakt voor een heerlijk appelgebak en kop koffie. Leuk voor kleine groepen, maar ook voor bedrijfsuitjes voor grote groepen. Lees meer over solex tour.  

Boek je actieve bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van actieve bedrijfsuitjes. Zowel voor kleine als grote bedrijven. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Neem gemakkelijk contact op voor meer informatie en wij staan u graag te woord voor een volledig op maat gemaakt actief bedrijfsuitje!

Compleet verzorgde actieve bedrijfsuitjes

Organiseert u een actief bedrijfsuitje? Bekijk hier de meest populaire bedrijfsuitjes. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Meer informatie over actieve bedrijfsuitjes

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische actieve bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes