Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Bedrijfsuitje in Zoetermeer

Bedrijfsuitje in de buurt van Zoetermeer organiseren

Hilarische bedrijfsuitjes in de buurt van Zoetermeer!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast kunt u in de kas een parcours af leggen met wc-pot-racers (Je Kan De Pot Op). Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

Bedrijfsuitje nabij Zoetermeer tot in de puntjes geregeld

De locatie is gelegen op nog minder dan 20 minuten van Zoetermeer en volledig ingericht met een gezellige huiskamer, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen.

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Populaire activiteiten met een bedrijfsuitje Zoetermeer

U kunt bij ons terecht voor diverse activiteiten. Voor jong en oud. Zie hieronder een aantal populaire activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in (de buurt van) Zoetermeer.

Unieke bedrijfsuitjes in Zoetermeer

Al wilt u een uniek bedrijfsuitje in de buurt van Zoetermeer organiseren, dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Onze aanbod met hilarische activiteiten is erg divers. Van actieve en competitieve spellen tot spellen die opperste concentratie en aandacht eisen. Geef uw wensen daarom door en wij kunnen een perfect op maat gemaakt bedrijfsuitje Zoetermeer voor u samenstellen, zodat al het personeel een fantastische dag beleeft. Dus of u nu al exact weet wat uw wensen zijn of nog zoekende bent, neem contact met ons op en wij zorgen voor een bedrijfsuitje Zoetermeer waar iedereen binnen de organisatie nog lang tevreden aan terug zal denken!

Bedrijfsuitjes met teambuilding in Zoetermeer

Bedrijfsuitje met teambuilding organiseren in de buurt van Zoetermeer? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden bij De Tuinderij! Geef uw wensen door en wij stellen uw bedrijfsuitje Zoetermeer helemaal op maat samen. Of kies uit een van onze vaste arrangementen. Kortom: keuze genoeg met een bedrijfsuitje Zoetermeer!

Teambuilding is bewezen succesvol voor de sfeer op de werkvloer. Ga in teamverband de strijd met elkaar aan en strijd voor- of tegen elkaar in spannende activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gezien met een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Dit levert gegarandeerd hilarische momenten op waar nog lang over nagepraat zal worden! Bent u benieuwd naar ons speciale aanbod bedrijfsuitje voor bedrijven uit Zoetermeer? Lees dan meer via de knop hieronder!

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Ideeën voor een bedrijfsuitje Zoetermeer

Bent u dit jaar de aangewezen persoon om het bedrijfsuitje in (de buurt van) Zoetermeer te organiseren? Dan kan het lastig zijn om met inspiratie en ideeën te komen waarmee al het personeel een ontzettend leuke dag wordt bezorgd. Dit geldt bij zowel grote als kleine organisaties. Wij denken daarom graag met u mee om een perfecte dag te organiseren voor het gehele bedrijf. U hebt de mogelijkheid om te kiezen uit vaste arrangementen, maar u kunt zich ook geheel vrijblijvend laten adviseren in het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje Zoetermeer. Bekijk via de knop hieronder een samenstelling van onze populairste activiteiten om ideeën en inspiratie op te doen voor het organiseren van uw bedrijfsuitje Zoetermeer. 

Bedrijfsuitje Zoetermeer boeken

Boek nu!

Bedrijfsuitje in Zoetermeer organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bij De Tuinderij kunnen bedrijven zich heel de dag vermaken met een uniek bedrijfsuitje. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Daarom komen bedrijven uit heel Nederland hun bedrijfsuitje bij ons vieren, ook uit Zoetermeer. Onze locatie is goed bereikbaar en heeft meer dan genoeg parkeergelegenheid voor auto's en bussen.

Dé locatie voor bedrijfsuitjes op 20 minuten vanaf Zoetermeer

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes in de buurt van Zoetermeer. Onze locatie is gelegen in de polder, maar zeer gemakkelijk aan te rijden en te bereiken. Voor alle denkbare bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Voor kleine groepen, voor bedrijfsuitjes voor grote groepen en ook voor bedrijfsuitjes van meer dan 100 personen. Voor sportieve bedrijfsuitjes, voor actieve bedrijfsuitjes, voor originele bedrijfsuitjes, noem maar op. Indien gewenst kan de dag worden afgesloten met een volledig verzorgd bedrijfsfeest of personeelsfeest. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Kortom: De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje in (de buurt van) Zoetermeer. Neem nu contact op en boek snel voor een onvergetelijke dag!

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Zoetermeer, teamuitje Zoetermeer, Personeelsfeest Zoetermeer, Bedrijfsfeest Zoetermeer, Teambuilding Zoetermeer, vergaderlocatie Zoetermeer of Personeelsuitje Zoetermeer