Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Deze organisaties gingen u voor...

Klanten vertellen...

Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd afdelingsuitje gehad, mede dankzij jullie geweldige organisatie. Ik heb inmiddels veel collega’s gesproken en iedereen is zeer te spreken over de locatie, de activiteiten met leuk en enthousiast personeel!
Bedrijfsuitje
Ernst & Young Nederland
Heel erg bedankt voor ons leuke teamuitje! Het was echt helemaal top, ik kan niets anders zeggen! Goede begeleiding door enthousiaste jongens bij de spellen, prettige communicatie met de organisatie en ook de catering was super. De spellen waren ook erg origineel, we hebben ontzettend gelachen! Mijn collega’s hebben het echt naar hun zin gehad, gezien alle positieve reacties die wij gisteren na het uitje en vandaag ook nog hebben gekregen.
Bedrijfsuitje
Bouwen Met Staal
Ik wil graag doorgeven dat wij allemaal ontzettend hebben genoten! De activiteiten, de BBQ, de medewerkers van de Tuinderij, de sfeer en de locatie…. Het klopte allemaal! Nogmaals, bedankt voor een super avond!
Teamuitje
TU DELFT
Het was heel erg leuk, we hebben zo genoten, vreselijk gelachen met elkaar tijdens de activiteiten. Complimenten voor jullie, het is top georganiseerd. Ik kon alles los laten en volop mee genieten, dat is een super gevoel. De bus was echt de kers op de taart. Heel erg bedankt daarvoor. Dankzij jullie is dit helemaal gelukt.
Teamuitje
Pieter van Foreest
Ik wil jullie namens al mijn collega’s bedanken voor de ontvangst en begeleiding tijdens onze solex tour. Het begeleidingsteam verdient een dikke pluim voor het goede werk wat ze verricht hebben. Wij kijken terug op een geslaagd uitje wat de team geest weer heeft versterkt. BEDANKT.
Teamuitje
TNO
Als medeorganisator van ons teamuitje wil ik graag mijn waardering uitspreken over het feit dat alles zo goed geregeld was. De uitstekende ontvangst, het eten dat van prima kwaliteit was, tot de behulpzaamheid bij het last minute voorzien van een veganistische maaltijd en niet te vergeten de hilarische spellen. Jullie zijn een goed geoliede machine, met fijn personeel. Heel graag tot een volgende keer!
Teamuitje
XEROX Nederland

Google Reviews

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact