Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Teambuilding

Teambuilding bij De Tuinderij

Teambuilding activiteiten organiseren doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Wij bieden u de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten. Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een effectieve activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer doen verbeteren en natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit met unieke teambuilding!

Teambuilding activiteiten

Wij bieden u unieke teambuilding activiteiten die speciaal zijn bedacht om de teamspirit op te krikken! Samenwerken (en natuurlijk een beetje competitie) staat hierbij hoog in het vaandel. Ons aanbod bestaat uit unieke teambuilding activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gezien. Wij bieden het complete pakket. Van bedrijven tot families en van jong tot oud. Onze spectaculaire teambuilding activiteiten zorgen voor een fantastische dag voor iedereen. Hilariteit en competitiviteit gegarandeerd! 

Bekijk onze activiteiten

Teambuilding activiteiten

Bekijk activiteiten

Speciaal aanbod voor bedrijven

Teambuilding is goed voor de sfeer binnen een groep of team, dus ook op de werkvloer! Speciaal voor bedrijven hebben wij hilarische activiteiten in ons aanbod die de sfeer gegarandeerd ten goede doen. Teambuilding activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt meegemaakt. Al onze teambuilding activiteiten zijn namelijk uniek!

De workshop Schapenhoeden & de Roofvogelworkshop hebben een educatief karakter. In samenwerking met een herder en een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour, WC-potten-race, Scootmobiel-race of Levend Tafelvoetbal zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken! Niets is te gek met teambuilding bij De Tuinderij! Bekijk ons speciale aanbod voor bedrijven via de knop hieronder:

Bekijk aanbod Teambuilding voor Bedrijven

Teambuilding op maat

Teamdag samenstellen

Een complete dag teambuilding inclusief borrel en/of buffet

Wilt u na de teambuilding blijven eten? Wij bieden u de mogelijkheid om na-, voor-, en tijdens de teambuilding activiteiten te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van een bittergarnituur tot volledig buffet. Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is.

In één van onze 5 gezellige huiskamers kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. Alle huiskamers beschikken over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Bekijk buffet aanbod

Boek uw teambuilding activiteiten

Boek nu!