Teambuilding

Teambuilding bij De Tuinderij

Op zoek naar teambuildingsactiviteiten voor uw collega's? De Tuinderij biedt de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten! Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een effectieve activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer doen verbeteren, maar natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit!

De workshop Schapenhoeden & de Roofvogelworkshop hebben een educatief karakter. In samenwerking met een herder en een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour, WC-potten-race, Scootmobiel-race of Levend Tafelvoetbal zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken!

Wilt u na de activiteit blijven eten? Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is. In één van onze 5 gezellige huiskamers kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. Alle huiskamers beschikken over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Bekijk onze activiteiten

Teambuildings-activiteiten op maat samenstellen?

Neem contact met ons op!