Teambuilding

Teambuilding bij De Tuinderij

Teambuilding activiteiten organiseren doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Wij bieden u de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten. Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een effectieve activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer doen verbeteren en natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit met unieke teambuilding!

Teambuilding activiteiten

Wij bieden u unieke teambuilding activiteiten die speciaal zijn bedacht om de teamspirit op te krikken! Samenwerken (en natuurlijk een beetje competitie) staat hierbij hoog in het vaandel. Ons aanbod bestaat uit unieke teambuilding spellen die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gezien. Wij bieden het complete pakket. Van bedrijven tot families en van jong tot oud. Onze spectaculaire teambuilding activiteiten zorgen voor een fantastische dag voor iedereen. Met onze teambuilding ideeën en teambuilding uitjes zijn hilariteit en competitiviteit gegarandeerd! 

Bekijk onze activiteiten

Teambuilding activiteiten bij De Tuinderij

Benieuwd welke teambuilding activiteiten u bij ons vindt? Van oerspannende scootmobiel races tot "smerig snelle" WC pot races en van de dikste sumoworstel wedstrijden tot levensechte tafelvoetbalwedstrijden. U vindt het allemaal bij De Tuinderij!

Teambuilding activiteiten

Bekijk activiteiten

Speciaal aanbod voor bedrijven

Teambuilding is goed voor de sfeer binnen een groep of team, dus ook op de werkvloer! Speciaal voor bedrijven hebben wij hilarische activiteiten in ons aanbod die de sfeer gegarandeerd ten goede doen. Teambuilding activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt meegemaakt. Al onze teambuilding activiteiten zijn namelijk uniek!

De workshop Schapenhoeden & de Roofvogelworkshop hebben een educatief karakter. In samenwerking met een herder en een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour, WC-potten-race, Scootmobiel-race of Levend Tafelvoetbal zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken! Niets is te gek met teambuilding bij De Tuinderij! Bekijk ons speciale aanbod voor bedrijven via de knop hieronder:

Bekijk aanbod Teambuilding voor Bedrijven

Teambuilding op maat

Teamdag samenstellen

Een complete dag teambuilding inclusief borrel en/of buffet

Wilt u na de teambuilding blijven eten? Wij bieden u de mogelijkheid om na-, voor-, en tijdens de teambuilding activiteiten te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van een bittergarnituur tot volledig buffet. Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is.

In één van onze 5 gezellige huiskamers kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. Alle huiskamers beschikken over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Bekijk buffet aanbod

Teambuilding in verschillende vormen

Teambuilding voor grote groepen

De Tuinderij is de perfecte evenementenlocatie voor het organiseren van teambuilding activiteiten voor meer dan 100 personen. Van een stoere solextour die meer dan 100 personen tegelijk kunnen rijden tot kleinere, hilarische teambuilding activiteiten waar je in groepen afwisselt. Met onze activiteiten staat teambuilding, plezier en bovenal enorm veel gezelligheid altijd centraal! 

Sportieve teambuilding

Sportief teambuilding uitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Wij bieden veel verschillende activiteiten waar je écht sportief en actief kunt teambuilden. Een beetje beweging is zo verkeerd nog niet! Zeker als het helpt om de band onderling binnen je team hechter dan ooit te maken. Met onze sportieve teambuilding activiteiten weet je zeker dat je terugkijkt met een voldaan gevoel op een dag vol leerzame en leuke momenten!

 

Actieve teambuilding

Actieve teambuilding beleef je natuurlijk bij De Tuinderij! Onze unieke teambuilding activiteiten zorgen voor enorm veel hilariteit, gezelligheid en een goede teamsfeer. Van minder actief tot zeer actief, bij De Tuinderij vind je diverse teambuilding activiteiten die ontzettend leuk zijn om te doen met je gehele team. Bijvoorbeeld levend tafelvoetbalsumoworstelen of touwdouwen. Unieke spellen op een bijzonder mooie locatie!

Teambuilding in de buurt van het strand

Al wilt u een uniek teambuilding uitje in de buurt van het strand organiseren, dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Onze aanbod met hilarische en effectieve teambuilding activiteiten is erg divers. Van actieve en competitieve spellen tot spellen die opperste concentratie en aandacht eisen. Wij staan helemaal klaar voor u en uw team voor een leuk en leerzaam teambuilding uitje!

Boek uw teambuilding activiteiten

Boek nu!

Teambuilding? De Tuinderij biedt unieke activiteiten voor jong & oud.

Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt niet alléén maar teambuilding  activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u op zoek naar echte teambuildingsactiviteiten? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol unieke spellen gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het nostalgische museum van De Tuinderij te bezichtigen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommers uit de jaren ’60 en ’70. Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke sportieve dag. U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘gratis spelletjes’. Denk hierbij aan legendarische spellen zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega uit voor een spannende teambuilding  activiteit! Bij De Tuinderij staat ‘de tijd net even stil’. Nostalgie, hilariteit en unieke teambuilding  activiteiten zijn de sleutelwoorden van De Tuinderij.


Activiteiten voor teambuilding: Boek ‘Plankgas door de Kas’!

Ga jij graag de strijd aan met je collega’s tijdens deze unieke teambuilding  activiteit, of met je vrienden of familie. Boek dan Plankgas door de Kas bij De Tuinderij! Teambuilding staat bovenaan, echter het wordt een hele strijd wie er zal gaan winnen. Deze ‘scootmobielwedstrijd’ is een van de meest hilarische teambuildings activiteiten van Nederland. Garantie voor hilariteit en spanning. Kom jij met je team als eerst over de streep? Door middel van diverse hindernissen in het parcours te trotseren kom je dichter en dichter bij de finish. Mocht de spanning oplopen dan fluit de scheidsrechter je terug. Er mogen geen hindernissen overgeslagen worden, dit zou je weleens de 1e plaats kunnen gaan kosten. Let op, je bent een team waarin samenwerken belangrijk is! 

Bekijk activiteiten

Op zoek naar een activiteit voor teambuilding: Denk eens aan ‘Schapenhoeden’.

Ooit gedacht dat ‘schapenhoeden’ een saaie teambuilding  activiteit zou zijn? Dan heb je het helemaal mis! Bij De Tuinderij organiseren wij een uniek spel, namelijk: ‘schapenhoeden’. Op interactief wijze krijgt u les van een ‘schapenherder’. De herder zal u leren, hoe u de kudde moet leiden en bij elkaar kunt houden. Alles draait om communicatie, inzicht, groepsverband. Kortom: Een uniek teambuilding uitje voor uw gezelschap!


Bent u een échte teamplayer? De Tuinderij biedt ‘ideale activiteiten voor teambuilding’.


Heeft u interesse in een bedrijfsuitje, maar geen idee waar u terecht kunt voor ‘hilarische spellen’? De Tuinderij heeft dé teambuilding activiteiten die u zoekt! Combineer een aantal van onze activiteiten met elkaar en zorg voor de ideale teambuilding. Aansluitend kunt u gebruik maken van onze horeca. Dat maakt uw dag helemaal compleet! Wij nemen graag uw zorg uit handen door sportieve en hilarische teambuilding  activiteiten voor u te plannen. Mocht u teambuilding  activiteiten zoeken die net iets minder intensief zijn? Dan zouden wij graag onze ‘Pub quiz’ of Solex Tour willen aanbevelen. Tijdens de ‘pub quiz’ krijgt u vragen of de hedendaagse actualiteit, het team die de meeste vragen goed kan beantwoorden wint dit unieke spel.

De SolexTour is heerlijk in de buitenlucht en tevens ook leuk voor teambuilding. Uw gezelschap wordt ontvangen door enthousiaste begeleiders, zij zullen zich allen netjes voorstellen en instructies geven. De gehele Solex Tour zullen de begeleiders met u meegaan om dit teambuildings- bedrijfsuitje in goede banen te leiden. U krijgt tijdens deze sportieve teambuilding activiteit een combinatie van ontspanning, prachtige landschappen en het grootste ‘kassengebied’ van Europa te zien.

Een Solex is niets anders dan een fiets met een hulpmotortje. Echter zullen wij tijdens dit sportieve bedrijfsuitje de motor het werk laten doen. U pruttelt heerlijk tijdens een tour van 3 uur door de Polders van Midden Delfland en tussen de kassen van het Westland. Een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje! 

Bekijk teambuilding activiteiten

Bedrijfsuitje? De Tuinderij biedt hilarische activiteiten voor geslaagde teambuildingsdag.

De Tuinderij biedt hilarische teambuilding  activiteiten ook voor teambuilding aan. Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! De grote vraag is echter of deze teambuilding  activiteit wel in teamverband gespeeld wordt? Dat ligt helemaal aan uw gezelschap. Bestaat uw team uit teambuilders of solisten? Voor teambuilding bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. De Tuinderij biedt een uniek spel ‘Wc-Pot Race’ aan.
U rijdt in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Echter moet dit wel in teamverband gebeuren. Gebeurt dit niet in teamverband maar individueel dan keurt de scheidsrechter de punten af! Teambuilding staat tijdens deze teambuilding  activiteit centraal. Echter wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Een unieke teambuilding  activiteit voor ieder gezelschap. De Tuinderij in Westland zorgt voor ultiem groepsgevoel tijdens deze teambuildingsdag.

Tijdens deze teambuilding activiteit leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet sportief ingeschat? Tijdens de Wc-Pot Race bij De Tuinderij komt u daar achter. Wc-Pot Race noemen wij ook wel ‘Je kan de Pot op’. Een ideaal spel voor teambuilding. Uniek in Nederland!
Teamverband staat centraal en is ideaal in deze teambuild activiteit, ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op sportieve wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische momenten op! Dit onderdeel van deze teambuilding  activiteit maakt de activiteit spannend maar juist ook sportief. Er zit een ‘actie’ element in. Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de teambuilding  activiteit op eerlijke en sportieve wijze gespeeld wordt.

Of u nu wint of verliest, bij uitstek is de ‘Wc-Pot Race’ bij De Tuinderij uiterst geschikt voor uw bedrijfsuitje in teamverband! Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na uw hilarische teambuilding  activiteiten. Dat maakt u dag compleet. De Tuinderij biedt teambuilding voor jong & oud.

Wie van teambuilding en activiteiten houdt, zit bij De Tuinderij aan het juiste adres.


Houdt u van actief en hilariteit? Boek dan een dagje uit met uw gezelschap bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt een breed scala aan sportieve bedrijfsuitjes. Van ‘Levend Tafelvoetbal’ en de E-Kickbike ‘Big Daddy’ Tour tot ‘lopen over het water’. Alle sportieve activiteiten bedienen uitdaging voor  jong & oud. Aansluitend is het mogelijk om met uw gezelschap een hapje te blijven eten. Ideaal voor ieder bedrijfsuitje. Heeft u collega’s die minder zin hebben in unieke spellen? Daag deze dan uit voor bijv. een potje ‘Levend Tafelvoetbal’! Dit unieke spel gaat u niet in de ‘koude kleren zitten’.

Bekijk teambuilding activiteiten

Bezoek De Tuinderij voor de allerleukste teambuilding!

De allerleukste teambuilding activiteiten beleeft u bij De Tuinderij! Daarom komen bedrijven, vriendengroepen, sportteams en families uit heel het land bij ons voor teambuilding activiteiten. Onze locatie is erg goed bereikbaar en heeft meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid voor auto's en bussen. Dus al bent u op zoek naar een locatie met unieke activiteiten voor teambuilding, kom langs bij De Tuinderij! We staan graag voor u klaar om er een perfecte dag van te maken. Wij organiseren regelmatig teambuilding dagen voor gasten uit onder andere de volgende regio's: