Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

Sportieve teambuilding

Teambuilding activiteiten organiseren doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Wij bieden u de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten. Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een leuke activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer verbeteren en natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden u unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit met unieke en sportieve teambuilding activiteiten!

Boek teambuilding activiteiten bij De Tuinderij

Wij bieden u unieke teambuilding activiteiten die speciaal zijn bedacht om de teamspirit op te krikken! Samenwerken (en natuurlijk een beetje competitie) staat hierbij centraal. Ons aanbod bestaat uit unieke activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gezien. Wij bieden het complete pakket. Van bedrijven tot families en van jong tot oud. Onze spectaculaire teambuilding activiteiten zorgen voor een fantastische dag voor iedereen!

Tip! Bekijk ons aanbod teambuilding voor bedrijven!

Teambuilding activiteiten bij De Tuinderij

Benieuwd welke teambuilding activiteiten u bij ons vindt? Van oerspannende scootmobiel races tot "smerig snelle" WC pot races en van de dikste sumoworstel wedstrijden tot levensechte tafelvoetbalwedstrijden. U vindt het allemaal bij De Tuinderij!

Onze activiteiten zijn perfect met elkaar te combineren. Zo kunt u met de hele groep meerdere activiteiten doen die jullie zelf bepalen. U kunt de teambuilding activiteiten dus helemaal afstemmen op wat jullie leuk vinden!

Bekijk onze pakketten voor meer informatie. 

Teambuilding activiteiten boeken

Bekijk activiteiten

Speciaal aanbod voor bedrijven

Teambuilding is goed voor de sfeer binnen een groep of team, dus ook op de werkvloer! Speciaal voor bedrijven hebben wij hilarische activiteiten in ons aanbod die de sfeer gegarandeerd ten goede doen. Deze activiteiten heeft u werkelijk waar nog nooit eerder meegemaakt, want al onze teambuilding activiteiten zijn namelijk uniek!

De workshop Schapenhoeden & de Roofvogelworkshop hebben een educatief karakter. In samenwerking met een herder en een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour, WC-potten-race, Scootmobiel-race of Levend Tafelvoetbal zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken! Niets is te gek met een teambuildingsuitje bij De Tuinderij! Bekijk ons speciale aanbod voor bedrijven via de knop hieronder:

Team building op maat

Teamdag samenstellen

Onze teambuilding activiteiten

Je kan de pot op

Dit is een van onze meest bijzondere teambuilding activiteiten: je kan de pot op! Ofwel: WC pot racen! Deze unieke activiteit is werkelijk waar nergens anders in Nederland te zien. In teamverband race je tegen elkaar op gemotoriseerde WC-potten. Uiteraard worden jullie geheel in stijl gekleed en gaan jullie gehuld in een kleurrijke badjas. Vervolgens racen jullie over het parcours om palen heen en verzamelen jullie WC-rollen op het parcours. Maar pas op: sommige WC-rollen geven minpunten! Hilariteit en competitiviteit gegarandeerd, een perfecte activiteit voor teambuilding!

 • Tijdsduur: 45 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Plankgas door de Kas

Klaar op de WC? Dan kunnen jullie als de brandweer door met de volgende race, een van onze beste teambuilding activiteiten: Plankgas door de kas! Ofwel: scootmobiel racen! Ook deze teambuilding activiteit is werkelijk waar nergens anders in Nederland te zien. Op een indoor parcours racen jullie in teamverband tegen elkaar op scootmobielen door de kas. Maar het is niet zomaar een parcours, want onderweg komen jullie meerdere obstakels tegen. Zo moet u onderweg ringsteken, over een wipwap rijden, een bal door de een basket gooien, een teamgenoot veilig meekrijgen in een aanhanger en nog veel meer hilarische hindernissen.

 • Tijdsduur: 45 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Solex Tours

Lekker samen tuffen door het Westland, een perfecte teambuilding activiteit om het teamgevoel op te krikken. Geheel gekleed in de “tand des tijds” vertrekken jullie onder leiding van onze altijd gezellige begeleiding op echte ouderwetse Solexen om een heerlijke tocht te maken door het prachtige Westland en Midden-Delfland. Door de polder, tussen de kassen en langs het water komen jullie de prachtigste plekjes van de regio tegen. Uiteraard met stops onderweg voor overheerlijke koffie en appeltaart met slagroom. De solex tours is een van onze populairste activiteiten voor teambuilding en wordt vaak geboekt als teambuilding uitje.

 • Tijdsduur: 3,5 uur
 • Minimum aantal: 15 personen
 • Prijs: 47,50 p.p.

Team building met roofvogels

Lef, durf, spanning en sensatie met deze bloedstollende teambuilding activiteit! Wanneer men oog in oog komt te staan met een Amerikaanse zeearend, komt de ware aard naar boven. Wie durft het aan? Na de introductie van de valkenier worden er eeuwenoude handelingen geleerd waarna jullie deze zelf mogen uitvoeren, uiteraard onder professionele begeleiding. Wat een machtig gevoel geeft het als deze prachtige oeroude vogel op uw arm landt. Een gegarandeerd spektakel! Samen met je team een spannende situatie mee te maken, zorgt voor een verbindende connectie: de perfecte teambuilding activiteit!

 • Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
 • Leeftijd: alle leeftijden
 • Prijs (per groep): 850,-

30 seconds kampioenenspel

Inmiddels niet meer weg te denken uit de zaterdagavond van Nederland: 30 seconds! Wie kent de pijlsnelle partyspel niet? Bij De Tuinderij vindt u dit hilarische spel als teambuilding activiteit. Onder leiding van onze ‘30-Seconds-Master’ gaan jullie de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te scoren en als winnaars uitgeroepen te worden. Een enorm leuke activiteit voor teambuilding en ook zeer goed mogelijk voor grote groepen tot zelfs meer dan 100 personen, ideaal voor bedrijven! Ieder kwartier wisselt u van tegenstander, dus u komt iedereen tegen van uw team!

 • Tijdsduur: 1,5 uur
 • Min. aantal deelnemers: 20 personen
 • Prijs: Zie 30 seconds kampioenenspel

Levend tafelvoetbal

Op zoek naar sportieve teambuilding activiteiten? Ook dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Een van onze sportieve activiteiten is Levend Tafelvoetbal. Net als de poppetjes op een tafelvoetbaltafel zitten jullie vast aan een stalen buis en proberen jullie te scoren bij de tegenstander. Bepaal de teams, maak de opstelling en betreedt het heilige gras zelf. Met Levend Tafelvoetbal worden deelnemers razendsnel bloedfanatiek. Dit belooft altijd één groot spektakel te worden, de perfecte teambuilding activiteit!

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Touwdouwen

Touw”douwen”? Jazeker! Het tegenovergestelde van het oud-Hollandsche touwtrekken. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan door een ijzeren buis (het touw) naar de andere kant te duwen. Brute kracht maar ook techniek komt hierbij om de hoek kijken! Welk team viert de overwinning? Touwdouwen is een van onze korte teambuilding activiteiten en wanneer u bezig bent, dan weet u waarom, want het kan behoorlijk intensief zijn en zweten worden!

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Zweefbalspel

Een van onze rustige teambuilding activiteiten: het zweefbalspel. In twee teams staan jullie lijnrecht tegenover elkaar en proberen jullie balletjes van de ene kant naar de andere kant te krijgen. Deze balletjes zweven boven kegels waar lucht uitakomt. Hierbij hebben jullie opperste concentratie nodig. Een echte teambuilding activiteit, want samenwerking is hierbij ontzettend belangrijk.

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Waar is de mol?

Geen “wie is de mol?” maar Waar is de mol? Het traditionele “mollenmeppen”, maar dan anders. Want in plaats van die schattige mollen op hun kop te meppen, doet u dat nu bij uw collega’s, familieleden of vrienden. 6 spelers van de tegenstander verschuilen zich “ondergronds” en komen af en toe boven om ballen te stelen. Dat wilt u natuurlijk niet laten gebeuren, dus krijgen ze flink op hun kop met een opblaasbare hamer. Waar is de mol is een hilarische activiteit en perfect voor teambuilding.

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Sumoworstelen

Een andere sportieve teambuilding activiteit bij De Tuinderij is sumoworstelen! Krijgt u de ander van de mat? Jullie worden in grote sumoworstelpakken geheven en, na de traditionele rituelen, duwen, trekken, gooien of tackelen elkaar van de mat af. Degene die als eerst 3 partijen heeft gewonnen is de grote winnaar en wint eeuwige roem.

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

4 op 'n rij ballenrace

Ook voor creatieve teambuilding activiteiten kunt u terecht bij De Tuinderij. U kent vast en zeker het creatieve gezelschapsspel “4 op ‘n rij” nog. Deze variant is net even anders! “Ballen-Race” is een Westlandse term voor “tomaten plukken”. Alleen in dit geval moeten jullie juist doen wat in de tomatenkas niet mag: gooien! Want in plaats van de tomaten (de ballen) te plukken, gooien jullie de tomaten door netten, regelrecht het 4 op ‘n rij bord in. Het is dus belangrijk dat u niet in het verkeerde net gooit, anders helpt u de tegenstander.

 • Tijdsduur: 45 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud”

Voetdarts

Darten en voetbal, een gouden combinatie! Voetdarts is een sportieve teambuilding activiteit voor jong en oud. Op een groot opgeblazen dartbord schieten jullie in teamverband ballen tegen het bord. Ook als u niet kunt voetballen of darten kunt u meedoen. Want er wordt ook gegooid met tennisballen. De bedoeling is om zo snel mogelijk in chronologische volgorde een bal in de vakken 1 t/m 20 te krijgen.

 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Min. aantal deelnemers: 15 personen
 • Combinatieprijs: zie pakket “Helemaal Goud"

E-Kickbike Tours

Gezellig samen op pad. Met de E-kickbike touren jullie op elektrische steppen door het prachtige Westland en Midden-Delfland. Liever iets interactiefs erbij? Dan hebben we een hilarische puzzeltocht voor jullie in petto. Met een topsnelheid van 30 km/pu en een actieradius van maar liefst 40 kilometer kunnen jullie de leukste tochten maken.

 • Tijdsduur: 3 uur
 • Minimale leeftijd: 16 jaar
 • Aantal personen: vanaf 10 personen

Rondvaart op een Westlander

Hef het glas met je collega’s, teamgenoten, vrienden of familieleden en geniet van de prachtige omgeving op een echte Westlandse veilingschuit. Deze “kagenaar” werd vroeger gebruikt om groenten van de kas naar de veiling te brengen. Tegenwoordig vaart onze schipper jullie met deze veilingschuit over de mooiste routes van de Westlandse Wateren. Om deze heerlijke dag fantastisch af te sluiten kunnen jullie bij terugkomst direct door naar een van onze feestzalen voor een overheerlijke barbecue, borrel of buffet.

 • Tijdsduur: 2 uur
 • Aantal personen: vanaf 20 personen
 • Prijs: zie pagina “rondvaart”

Pubquiz

Niets gaat boven het teamgevoel wanneer je samen de victorie proeft na het winnen van een pubquiz! Ga op een gezellige manier de onderlinge strijd met elkaar aan door middel van een compleet verzorgde pubquiz! De inhoud van de quiz kan worden afgestemd op uw gezelschap, daardoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor gemengde groepen. Een ontzettend leuke teambuilding activiteit!

 • Tijdsduur: 1,5 uur
 • Min. aantal deelnemers: 20 personen
 • Prijs: zie pagina “pubquiz”

Kever Tours

Al bent u op zoek naar unieke teambuilding ideeën dan is de Kever Tours een hele goede optie! Rijden in een ouderwetse Volkswagen Kever, wie wil dat nu niet? Wij hebben meerdere routes en tochten voor jullie uitgestippeld en opgesteld. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld gezellig touren door het Westland, een interactieve puzzeltocht doen of een complete VW Kever rally tour. Touren in een ouderwetse Kever zoals vroeger, kunt u een betere activiteit bedenken voor teambuilding?

 • Tijdsduur: 3,5 uur
 • Max. aantal deelnemers: 24 personen (6 Kevers)
 • Prijs: zie pagina “Kever tours”

Boek uw teambuilding activiteiten

Boek nu!

Outdoor teambuilding activiteiten

Bent u specifiek op zoek naar teambuilding activiteiten om buiten te doen? Aan keuze geen gebrek bij De Tuinderij! Outdoor teambuilding activiteiten zijn het populairst in het voorjaar, de zomer en het najaar. Onze outdoor teambuilding activiteiten zijn:

 • Solex tours
 • E-kickbike tours
 • Fiets-suppen
 • Kever tours
 • Rondvaart door het Westland
 • Teambuilding met roofvogels

Indoor teambuilding activiteiten

Indoor teambuilding activiteiten zijn perfect voor in de winter, maar kunnen natuurlijk ook gewoon in de zomer worden gedaan! Bekijk hieronder welke indoor te doen zijn en boek je teambuilding activiteiten binnen no-time door het contactformulier in te vullen! Onze indoor teambuilding activiteiten zijn:

 • Plankgas door de kas (scootmobiel race)
 • Je kan de pot op (WC pot race)
 • 4 op ‘n rij ballenrace
 • Voetdarts
 • Waar is de mol?
 • Levend tafelvoetbal
 • Sumoworstelen
 • Touwdouwen
 • Zweefbalspel
 • Pubquiz
 • 30 seconds kampioenenspel

Teambuilding voor verschillende groepen

Teambuilding voor bedrijven

Bent u dit jaar de aangewezen persoon voor het bedrijfsuitje? Om de teamspirit op te krikken zijn teambuilding activiteiten perfect voor een bedrijfsuitje. Ga als collega’s de strijd met elkaar aan en strijd met en tegen elkaar in onze hilarische en unieke activiteiten. Goed voor de sfeer binnen het bedrijf of de afdeling en bovenal natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om te doen! Bekijk ons speciale aanbod teambuilding voor bedrijven.

Teambuilding vanaf 15 personen

Wilt u teambuilding activiteiten boeken voor een kleine groep? Al onze activiteiten zijn vanaf 15 personen en zijn daarmee perfect voor kleine groepen, zoals sportteams en vriendengroepen, maar natuurlijk ook bedrijven. Veel van onze teambuilding activiteiten zijn met elkaar te combineren, waardoor je als kleine groep meerdere activiteiten tijdens het uitje kunt doen.

Teambuilding voor grote groepen

Wij kunnen ook grote groepen aan. Regelmatig ontvangen wij bedrijfsuitjes met meer dan 100 personen en ook teambuilding voor meer dan 100 personen is voor ons geen enkel probleem. Onze locatie leent zich perfect voor grote groepen. Met meerdere huiskamers (feestzalen) kunnen wij de grootste groepen ontvangen voor de meest unieke teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten organiseren bij De Tuinderij

De allerleukste teambuilding activiteiten beleeft u bij De Tuinderij! Met onze teambuilding spellen, teambuilding ideeën en teambuilding uitjes zijn hilariteit en competitiviteit gegarandeerd! Daarom komen bedrijven, vriendengroepen, sportteams en families uit heel het land bij ons voor teambuilding activiteiten. Onze locatie is erg goed bereikbaar en heeft meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid voor auto's en bussen. Dus al bent u op zoek naar een locatie met unieke activiteiten voor teambuilding, kom langs bij De Tuinderij! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We stellen graag een dag voor jullie samen naar jullie wensen. 

Een complete dag teambuilding inclusief borrel en/of buffet

Wilt u na de teambuilding blijven eten? Wij bieden u de mogelijkheid om na-, voor-, en tijdens de teambuilding activiteiten te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van een bittergarnituur tot volledig buffet. Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is.

In één van onze 5 gezellige huiskamers kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. Alle huiskamers beschikken over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Teambuilding in verschillende vormen

Originele teambuilding activiteiten voor grote groepen

De Tuinderij is de perfecte evenementenlocatie voor het organiseren van originele teambuilding activiteiten voor meer dan 100 personen. Van een stoere solextour die meer dan 100 personen tegelijk kunnen rijden tot kleinere, hilarische teambuilding activiteiten waar je in groepen afwisselt. Met onze activiteiten staat teambuilding, plezier en bovenal enorm veel gezelligheid altijd centraal! 

Sportieve teambuilding activiteiten

Sportief teambuilding uitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Wij bieden veel verschillende activiteiten waar je écht sportief en actief kunt teambuilden. Een beetje beweging is zo verkeerd nog niet! Zeker als het helpt om de band onderling binnen je team hechter dan ooit te maken. Want wist je dat sportieve activiteiten teambuilding stimuleren? Door samen te sporten en prestaties neer te zetten, versterk je de teamband! Met onze sportieve teambuilding activiteiten weet je zeker dat je terugkijkt met een voldaan gevoel op een dag vol leerzame en leuke momenten!

 

Actieve teambuilding

Actieve teambuilding activiteiten beleef je natuurlijk bij De Tuinderij! Onze unieke teambuilding activiteiten zorgen voor enorm veel hilariteit, gezelligheid en een goede teamsfeer. Van minder actief tot zeer actief, bij De Tuinderij vind je diverse actieve en leuke teambuilding activiteiten die ontzettend leuk zijn om te doen met je gehele team. Bijvoorbeeld levend tafelvoetbal, sumoworstelen of touwdouwen. Unieke spellen op een bijzonder mooie locatie!

Teambuilding in de buurt van het strand

Al wilt u een uniek teambuilding uitje in de buurt van het strand organiseren, dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Onze aanbod met hilarische en effectieve teambuilding activiteiten is erg divers. Van actieve en competitieve spellen tot spellen die opperste concentratie en aandacht eisen. Wij staan helemaal klaar voor u en uw team voor een leuk en leerzaam teambuilding uitje!

Teambuilding? De Tuinderij biedt unieke activiteiten voor jong & oud.

Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt niet alléén maar teambuilding activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u op zoek naar echte teambuildingsactiviteiten? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol unieke spellen gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het nostalgische museum van De Tuinderij te bezichtigen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommers uit de jaren ’60 en ’70. Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke sportieve dag met team activiteiten. U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘gratis spelletjes’. Denk hierbij aan legendarische spellen zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega uit voor een spannende teambuilding activiteit! Bij De Tuinderij staat ‘de tijd net even stil’. Nostalgie, hilariteit en unieke teambuilding activiteiten zijn de sleutelwoorden van De Tuinderij.


Activiteiten voor teambuilding: Boek ‘Plankgas door de Kas’!

Ga jij graag de strijd aan met je collega’s tijdens deze unieke teambuilding  activiteit, of met je vrienden of familie. Boek dan Plankgas door de Kas bij De Tuinderij! Teambuilding staat bovenaan, echter het wordt een hele strijd wie er zal gaan winnen. Deze ‘scootmobielwedstrijd’ is een van de meest hilarische teambuildings activiteiten van Nederland. Garantie voor hilariteit en spanning. Kom jij met je team als eerst over de streep? Door middel van diverse hindernissen in het parcours te trotseren kom je dichter en dichter bij de finish. Mocht de spanning oplopen dan fluit de scheidsrechter je terug. Er mogen geen hindernissen overgeslagen worden, dit zou je weleens de 1e plaats kunnen gaan kosten. Let op, je bent een team waarin samenwerken belangrijk is! 

Op zoek naar een activiteit voor teambuilding: Denk eens aan ‘Schapenhoeden’.

Ooit gedacht dat ‘schapenhoeden’ een saaie teambuilding  activiteit zou zijn? Dan heb je het helemaal mis! Bij De Tuinderij organiseren wij een uniek spel, namelijk: ‘schapenhoeden’. Op interactief wijze krijgt u les van een ‘schapenherder’. De herder zal u leren, hoe u de kudde moet leiden en bij elkaar kunt houden. Alles draait om communicatie, inzicht, groepsverband. Kortom: Een uniek teambuilding uitje voor uw gezelschap!


Bent u een échte teamplayer? De Tuinderij biedt ‘ideale activiteiten voor teambuilding’.


Heeft u interesse in een bedrijfsuitje, maar geen idee waar u terecht kunt voor ‘hilarische spellen’? De Tuinderij heeft dé teambuilding activiteiten die u zoekt! Combineer een aantal van onze activiteiten met elkaar en zorg voor de ideale teambuilding. Aansluitend kunt u gebruik maken van onze horeca. Dat maakt uw dag helemaal compleet! Wij nemen graag uw zorg uit handen door sportieve en hilarische teambuilding  activiteiten voor u te plannen. Mocht u teambuilding  activiteiten zoeken die net iets minder intensief zijn? Dan zouden wij graag onze ‘Pub quiz’ of Solex Tour willen aanbevelen. Tijdens de ‘pub quiz’ krijgt u vragen of de hedendaagse actualiteit, het team die de meeste vragen goed kan beantwoorden wint dit unieke spel.

De SolexTour is heerlijk in de buitenlucht en tevens ook leuk voor teambuilding. Uw gezelschap wordt ontvangen door enthousiaste begeleiders, zij zullen zich allen netjes voorstellen en instructies geven. De gehele Solex Tour zullen de begeleiders met u meegaan om dit teambuildings- bedrijfsuitje in goede banen te leiden. U krijgt tijdens deze sportieve teambuilding activiteit een combinatie van ontspanning, prachtige landschappen en het grootste ‘kassengebied’ van Europa te zien.

Een Solex is niets anders dan een fiets met een hulpmotortje. Echter zullen wij tijdens dit sportieve bedrijfsuitje de motor het werk laten doen. U pruttelt heerlijk tijdens een tour van 3 uur door de Polders van Midden Delfland en tussen de kassen van het Westland. Een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje! 

De Tuinderij biedt hilarische activiteiten voor geslaagde teambuildingsdag.

De Tuinderij biedt hilarische teambuilding activiteiten ook voor teambuilding aan. Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! De grote vraag is echter of deze teambuilding activiteit wel in teamverband gespeeld wordt? Dat ligt helemaal aan uw gezelschap. Bestaat uw team uit teambuilders of solisten? Voor teambuilding bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. De Tuinderij biedt een uniek spel ‘Wc-Pot Race’ aan.
U rijdt in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Echter moet dit wel in teamverband gebeuren. Gebeurt dit niet in teamverband maar individueel dan keurt de scheidsrechter de punten af! Teambuilding staat tijdens deze teambuilding dag centraal. Echter wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Een unieke teambuilding  activiteit voor ieder gezelschap. De Tuinderij in Westland zorgt voor ultiem groepsgevoel tijdens deze teambuildingsdag.

Tijdens deze teambuilding activiteit leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet sportief ingeschat? Tijdens de Wc-Pot Race bij De Tuinderij komt u daar achter. Wc-Pot Race noemen wij ook wel ‘Je kan de Pot op’. Een ideaal spel voor teambuilding. Uniek in Nederland!
Teamverband staat centraal en is ideaal in deze teambuild activiteit, ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op sportieve wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische momenten op! Dit onderdeel van deze teambuilding  activiteit maakt de activiteit spannend maar juist ook sportief. Er zit een ‘actie’ element in. Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de teambuilding  activiteit op eerlijke en sportieve wijze gespeeld wordt.

Of u nu wint of verliest, bij uitstek is de ‘Wc-Pot Race’ bij De Tuinderij uiterst geschikt voor uw bedrijfsuitje in teamverband! Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na uw hilarische teambuilding  activiteiten. Dat maakt u dag compleet. De Tuinderij biedt teambuilding voor jong & oud.

Wie van teambuilding en activiteiten houdt, zit bij De Tuinderij aan het juiste adres.


Houdt u van actief en hilariteit? Boek dan een dagje uit met uw gezelschap bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt een breed scala aan sportieve bedrijfsuitjes. Van ‘Levend Tafelvoetbal’ en de E-Kickbike ‘Big Daddy’ Tour tot ‘lopen over het water’. Alle sportieve activiteiten bedienen uitdaging voor  jong & oud. Aansluitend is het mogelijk om met uw gezelschap een hapje te blijven eten. Ideaal voor ieder bedrijfsuitje. Heeft u collega’s die minder zin hebben in unieke spellen? Daag deze dan uit voor bijv. een potje ‘Levend Tafelvoetbal’! Dit unieke spel gaat u niet in de ‘koude kleren zitten’.

Bezoek De Tuinderij voor de allerleukste teambuilding!

De allerleukste teambuilding activiteiten beleeft u bij De Tuinderij! Daarom komen bedrijven, vriendengroepen, sportteams en families uit heel het land bij ons voor teambuilding activiteiten. Onze locatie is erg goed bereikbaar en heeft meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid voor auto's en bussen. Dus al bent u op zoek naar een locatie met unieke activiteiten voor teambuilding, kom langs bij De Tuinderij! We staan graag voor u klaar om er een perfecte dag van te maken. Wij organiseren regelmatig teambuilding dagen voor gasten uit onder andere de volgende regio's: