Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Teambuilding in Amsterdam

Teambuilding in de buurt van Amsterdam?

Hilarische teambuilding in de buurt van Amsterdam!

Op zoek naar teambuildingsactiviteiten voor uw collega's? De Tuinderij biedt de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten! Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een effectieve activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer doen verbeteren, maar natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit!

De Roofvogelworkshop heeft een educatief karakter. In samenwerking met een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour of WC-potten-race zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken!

Na uw teambuildingsactiviteit een borrel en/of buffet?

Wilt u na de activiteiten blijven eten? Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is. In onze gezellige huiskamer kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. De huiskamer beschikt over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Bekijk alle activiteiten

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Dé locatie voor teambuilding op 45 minuten vanaf Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teamuitjes voor zowel kleine als grote groepen.

Zocht je naar Teambuilding Amsterdam? Bekijk ook:

Teambuilding Amsterdam, teambuilding Bredateambuilding Delft, teambuilding Den Haag, teambuilding Dordrecht, teambuilding Gouda, teambuilding Leiden, teambuilding Rotterdam, teambuilding Scheveningen, teambuilding Schiedam, teambuilding Strand, teambuilding Utrecht, teambuilding Wassenaar, teambuilding Westland, teambuilding Zoetermeer.