Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Teamuitje organiseren

Uniek teamuitje bij De Tuinderij

Iedere keer is het weer een uitdaging om een teamuitje te vinden dat uniek en voor alle leeftijden leuk is. De Tuinderij biedt vele mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen! Voor een brede doelgroep is dit dé locatie voor jong & oud. 

Doe een wedstrijd tijdens een WC-potten-race (Je Kan De Pot Op), rijdt met een scootmobiel-race 'Plankgas door de Kas', probeer te ontsnappen uit de Escape Room (Rock 'N Roll Escape) of ga de strijd aan met een compleet verzorgde Pub-Quiz tegen uw collega's.

Naast de indooractiviteiten is er buiten ook veel te beleven! Touren op een Solex, stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een VW Kever voor een rondrit door 'De Glazen Stad' (Het Westland). Uitje op locatie? Wij zetten onze Solexen & E-Kickbikes compleet verzorgd bij u op het bedrijf neer! Deze activiteiten zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden, dus bekijk onze Activiteiten voor een volledig overzicht.

Wij verzorgen uw teamuitje tot in de puntjes!

Bekijk activiteiten

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Ideeën voor een teamuitje met borrel, buffet of winterbarbecue. 

Naast de hilarische activiteiten hebben wij 5 gezellige huiskamers gecreëerd op eigen locatie. Combineer hier uw activiteit met een aansluitende borrel of etentje. Wel zo fijn om op dezelfde plek te kunnen blijven voor de gehele dag. Vanaf 15 personen is het mogelijk om bij ons een huiskamer te reserveren, u heeft dus altijd een eigen zaal. Bij iedere zaal hoort een terras waar u met goed weer plaats kan nemen. De locatie is ingericht in jaren '60 ambiance, ongedwongen en informeel. Wij zorgen ervoor dat u zich hier thuis voelt.

Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is en erg knus en sfeervol. Tijdens het buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij beschikken tevens over een overkapping zodat we in de koude maanden ook ‘winterbarbecues’ kunnen organiseren om een uniek teamuitje in deze maanden aan te kunnen bieden. Dat zijn toch top ideeën voor uw teamuitje!

Bekijk buffetten

Ideeën voor teamuitjes

Ideeën voor teamuitjes gezocht? De Tuinderij biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van de meest hilarische teamuitjes! Al onze activiteiten zijn perfecte ideeën voor teamuitjes. Bekijk hieronder een aantal teamuitje ideeën bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor teamuitjes. 

Teamuitjes voor vrouwen

Teamuitje voor vrouwen organiseren? Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in De Lier biedt compleet & uniek dag vermaak. Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Vrouwen en dames zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres. Uitjes voor vriendinnengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Lees vooral verder om alle mogelijkheden te zien voor te gekke uitjes voor vrouwen!

Bekijk alle teamuitjes voor vrouwen

Teamuitjes voor mannen

Teamuitje voor mannen organiseren? Mannen opgelet! Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij biedt complete & unieke teamuitjes voor mannen! Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Mannen zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres! Uitjes voor vriendengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Lees vooral verder om het gehele aanbod hilrische uitjes te zien speciaal voor mannen uitjes! 

Bekijk alle teamuitjes voor mannen

Teamuitjes voor sportteams

De Tuinderij is de perfecte plek om een teamuitje voor sportteams te organiseren! Kom voor jullie teamuitje met het sportteam naar De Tuinderij voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Er zijn vele mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren! 

Ben je opzoek naar een teamuitje met je sportteam waar competitie maar ook gezelligheid en hilariteit centraal staat? Dan zijn de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’ een echte aanrader. In onze verwarmde kas zijn verschillende activiteiten te boeken waar je een hele middag bezig kunt zijn met je sportteam!

Bekijk alle teamuitjes voor sportteams

Teamuitje op maat? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Teamuitjes in de omgeving van elke grote stad!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een origineel teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij hebben een speciaal aanbod voor actieve teamuitjes. Ook organiseren wij elke week tientallen teamuitjes voor kleine- en grote groepen. U kunt bij ons ook terecht voor een compleet verzorgd personeelsfeest. Voor ieder wat wils bij De Tuinderij! 

Op zoek naar een teamuitje in een van de volgende plaatsen?

Teamuitje AmsterdamTeamuitje BredaTeamuitje DelftTeamuitje Den Haag, Teamuitje DordrechtTeamuitje GoudaTeamuitje LeidenTeamuitje RotterdamTeamuitje ScheveningenTeamuitje SchiedamTeamuitje op het strandTeamuitje UtrechtTeamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer