Teamuitje organiseren

Uniek teamuitje bij De Tuinderij

Iedere keer is het weer een uitdaging om een teamuitje te vinden dat uniek en voor alle leeftijden leuk is. De Tuinderij biedt vele mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen! Voor een brede doelgroep is dit dé locatie voor jong & oud. 

Doe een wedstrijd tijdens een WC-potten-race (Je Kan De Pot Op), rijdt met een scootmobiel-race 'Plankgas door de Kas', probeer te ontsnappen uit de Escape Room (Rock 'N Roll Escape) of ga de strijd aan met een compleet verzorgde Pub-Quiz tegen uw collega's.

Naast de indooractiviteiten is er buiten ook veel te beleven! Touren op een Solex, stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een VW Kever voor een rondrit door 'De Glazen Stad' (Het Westland). Deze activiteiten zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden, dus bekijk onze Activiteiten voor een volledig overzicht.

Wij verzorgen uw teamuitje tot in de puntjes!

Bekijk activiteiten

Borrel en/of buffet

Naast de hilarische activiteiten hebben wij 5 gezellige huiskamers gecreëerd op eigen locatie. Combineer hier uw activiteit met een aansluitende borrel of etentje. Wel zo fijn om op dezelfde plek te kunnen blijven voor de gehele dag.

Vanaf 15 personen is het mogelijk om bij ons een huiskamer te reserveren, u heeft dus altijd een eigen zaal. Bij iedere zaal hoort een terras waar u met goed weer plaats kan nemen. De locatie is ingericht in jaren '60 ambiance, ongedwongen en informeel.

Wij zorgen ervoor dat u zich hier thuis voelt.

Bekijk buffetten

Teamuitje op maat? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Ideeën voor teamuitjes

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een teamuitje? Bekijk hieronder een aantal teamuitje ideeën bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor teamuitjes. 

Teamuitjes in de omgeving van elke grote stad!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een origineel teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teamuitjes voor kleine- en grote groepen. U kunt bij ons ook terecht voor compleet verzorgd personeelsfeest.

Op zoek naar een teamuitje in een van de volgende plaatsen?

Teamuitje AmsterdamTeamuitje BredaTeamuitje DelftTeamuitje Den Haag, Teamuitje DordrechtTeamuitje GoudaTeamuitje LeidenTeamuitje RotterdamTeamuitje ScheveningenTeamuitje SchiedamTeamuitje op het strandTeamuitje UtrechtTeamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer