Teamuitje organiseren

Uniek teamuitje bij De Tuinderij

Teamuitjes organiseer je bij De Tuinderij! Ieder jaar is het weer een uitdaging om een teamuitje te vinden dat uniek en voor alle leeftijden leuk is. De Tuinderij biedt vele mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen! Voor een brede doelgroep is dit dé locatie voor jong & oud. 

Doe een wedstrijd tijdens een WC-potten-race (Je Kan De Pot Op) of ga de strijd aan met een compleet verzorgde Pub-Quiz tegen uw teamleden.

Naast de indooractiviteiten is er buiten ook veel te beleven! Touren op een Solex, stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een VW Kever voor een rondrit door 'De Glazen Stad' (Het Westland).

Wij verzorgen uw teamuitje tot in de puntjes! Onze activiteiten zijn uniek, hilarisch en verzekeren iedereen van een ontzettend leuke dag die nog lang herinnerd zal worden! Onze activiteiten zijn ook erg leuk om te doen met een bedrijfsuitje.

Bekijk activiteiten

Borrel en/of buffet

Naast de hilarische activiteiten hebben wij een gezellige huiskamer gecreëerd op eigen locatie. Combineer hier uw activiteiten met een aansluitende borrel of etentje. Wel zo fijn om op dezelfde plek te kunnen blijven voor de gehele dag!

Vanaf 15 personen is het mogelijk om bij ons de huiskamer te reserveren. Bij de huiskamer hoort een terras waar u met goed weer plaats kan nemen. De locatie is ingericht in jaren '60 ambiance, ongedwongen en informeel.

Wij zorgen ervoor dat u zich hier thuis voelt.

Bekijk buffetten

Teamuitje op maat? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Ideeën voor teamuitjes

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een teamuitje? Bekijk hieronder een aantal teamuitje ideeën bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor teamuitjes. 

Teamuitjes in de omgeving van elke grote stad!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een origineel teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teamuitjes voor kleine- en grote groepen. U kunt bij ons ook terecht voor compleet verzorgd personeelsfeest.

Op zoek naar een teamuitje in een van de volgende plaatsen?

Teamuitje AmsterdamTeamuitje BredaTeamuitje DelftTeamuitje Den Haag, Teamuitje DordrechtTeamuitje GoudaTeamuitje LeidenTeamuitje RotterdamTeamuitje ScheveningenTeamuitje SchiedamTeamuitje op het strandTeamuitje UtrechtTeamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer