Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje organiseren

Uniek teamuitje bij De Tuinderij

Iedere keer is het weer een uitdaging om een teamuitje te vinden dat uniek en voor alle leeftijden leuk is. De Tuinderij biedt vele mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen! Voor een brede doelgroep is dit dé locatie voor jong & oud. 

Doe een wedstrijd tijdens een WC-potten-race (Je Kan De Pot Op), rijdt met een scootmobiel-race 'Plankgas door de Kas' of ga de strijd aan met een compleet verzorgde Pub-Quiz tegen uw collega's.

Naast de indooractiviteiten is er buiten ook veel te beleven! Touren op een Solex, stoere E-Kickbike of in een VW Kever voor een rondrit door 'De Glazen Stad' (Het Westland). Uitje op locatie? Wij zetten onze Solexen & E-Kickbikes compleet verzorgd bij u op het bedrijf neer! Deze activiteiten zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden, dus bekijk onze Activiteiten voor een volledig overzicht.

Wij verzorgen uw teamuitje of teamdag tot in de puntjes!

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Ideeën voor een teamuitje met borrel, buffet of winterbarbecue.

Naast de hilarische activiteiten hebben wij 5 gezellige huiskamers gecreëerd op eigen locatie. Combineer hier uw activiteit met een aansluitende borrel of etentje. Wel zo fijn om op dezelfde plek te kunnen blijven voor de gehele dag. Vanaf 15 personen is het mogelijk om bij ons een huiskamer te reserveren, u heeft dus altijd een eigen zaal. Bij iedere zaal hoort een terras waar u met goed weer plaats kan nemen. De locatie is ingericht in jaren '60 ambiance, ongedwongen en informeel. Wij zorgen ervoor dat u zich hier thuis voelt.

Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is en erg knus en sfeervol. Tijdens het buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij beschikken tevens over een overkapping zodat we in de koude maanden ook ‘winterbarbecues’ kunnen organiseren om een uniek teamuitje in deze maanden aan te kunnen bieden. Dat zijn toch top ideeën voor uw teamuitje!

Ideeën voor teamuitjes

Ideeën voor teamuitjes gezocht? De Tuinderij biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van de meest hilarische teamuitjes! Al onze activiteiten zijn perfecte ideeën voor teamuitjes. Bekijk hieronder een aantal teamuitje ideeën bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor teamuitjes. 

Teamuitjes voor vrouwen

Teamuitje voor vrouwen organiseren? Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in De Lier biedt compleet & uniek dag vermaak. Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Vrouwen en dames zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres. Uitjes voor vriendinnengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Lees vooral verder om alle mogelijkheden te zien voor te gekke uitjes voor vrouwen!

Teamuitjes voor mannen

Teamuitje voor mannen organiseren? Mannen opgelet! Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij biedt complete & unieke teamuitjes voor mannen! Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Mannen zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres! Uitjes voor vriendengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Lees vooral verder om het gehele aanbod hilrische uitjes te zien speciaal voor mannen uitjes! 

Teamuitjes voor sportteams

De Tuinderij is de perfecte plek om een teamuitje voor sportteams te organiseren! Kom voor jullie teamuitje met het sportteam naar De Tuinderij voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Er zijn vele mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren! 

Ben je opzoek naar een teamuitje met je sportteam waar competitie maar ook gezelligheid en hilariteit centraal staat? Dan zijn de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’ een echte aanrader. In onze verwarmde kas zijn verschillende activiteiten te boeken waar je een hele middag bezig kunt zijn met je sportteam!

Teamuitje op maat? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Teamuitjes in de omgeving van elke grote stad!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een origineel teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij hebben een speciaal aanbod voor actieve teamuitjes. Ook organiseren wij elke week tientallen teamuitjes voor kleine- en grote groepen. U kunt bij ons ook terecht voor een compleet verzorgd personeelsfeest of voor elektrische steppen huren. Voor ieder wat wils bij De Tuinderij! 

Op zoek naar een teamuitje in een van de volgende plaatsen?

Teamuitje AmsterdamTeamuitje BredaTeamuitje DelftTeamuitje Den Haag, Teamuitje DordrechtTeamuitje GoudaTeamuitje LeidenTeamuitje RotterdamTeamuitje ScheveningenTeamuitje SchiedamTeamuitje op het strandTeamuitje Utrecht, Teamuitje Westland, Teamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer

Uitje met je team? Boek ‘4 op ’n rij ‘Ballenrace’, een unieke activiteit voor je teamuitje!

Een nieuwe activiteit voor teamuitjes die De Tuinderij sinds kort aangeboden wordt is : 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Uniek in Nederland en gaaf als teamuitje! We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft dit bekende spel tot een hoogte van ruim drie meter ontworpen met een uniek spelelement erin, namelijk: ‘Ballenrace’! Wie het beste mikt tijdens deze ‘race’ gooit het snelste ‘4 op ’n rij’.  ‘Ballenracen’ (dialect) is een ander woord voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je de tomaten ‘de ballen’ niet te ‘plukken’ maar te gooien. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je niet zómaar even ‘4 op ’n rij. Het is een strijd om met je team als eerste ‘4 op ’n rij’ te gooien, dit maakt je teamuitje spannend en hilarisch.  Deze activiteit wordt gespeeld in 2 teams van minimaal 5 personen per team. Van ieder team ‘gooit’ met zijn/haar eigen kleur bal (rood of geel). Om de beurt mag er door een van de teamleden gegooid worden, de ballen (tomaten) moeten door een basket worden gegooid. Gooi jij jou bal (tomaat) door de juiste basket dan ga je als snel richting de ‘4 op ’n rij’. Teamuitje? Boek 4 op ’n rij ‘Ballenrace’.

De Tuinderij verzorgt teamuitjes van A tot Z. Compleet met aansluitend een barbecue of buffet.


De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor jong & oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), ‘Big Daddy’ Tour, Levend Tafelvoetbal, Pub Quiz of Bierproeverij. Dé aanrader voor uw teamuitje en vriendengroepen en ook heel leuk om te boeken als afdelingsuitje. Naast de actieve en hilarische activiteiten kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Voor meer informatie bekijk onze buffetten.

Plankgas door de Kas met uw collega’s? Ideaal voor uw teamuitje!


Ideaal voor bedrijven met stoere mannen en vrouwen. Wij introduceren u, Plankgas door de Kas. Op een scootmobiel een parcours afleggen in teamverband. Spanning, sensatie en strijd, u beleeft het bij De Tuinderij. Wie komt er als eerste over de finish?!

 

 

 

 

 

Stoere ‘Big Daddy’s, echte aanrader voor teamuitjes.


Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Ideaal voor teamuitjes! Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor uw team.

Levend tafelvoetbal, een uniek uitje voor uw team.


Waar vind je dit? De Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze voetbalbakken. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat! Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en ideaal voor een teamuitje. 


Onderlinge strijd tijdens uw teamuitje, goed voor het ‘bouwen van uw team’!


Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw team, daardoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor gemengde teams. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, vrienden / familie, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker! Maak uw teamuitje compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw teamuitje een heerlijke barbecue of buffet. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan.
Complete teamuitje bij De Tuinderij? Wij bieden diverse arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.