Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Elektrische steppen huren?!

Elektrische steppen huren?!

10-03-2022

Elektrische steppen huren?

Het kan nu bij De Tuinderij!

Tijdens een dagje uit met vrienden of familie gaat er niets boven een gezellige middag bomvol met leuke activiteiten. Tijdens zo’n gezellige activiteitenmiddag kiezen de Nederlanders massaal voor een leuke activiteit in de buitenlucht.

Het feit dat Nederlanders echte buitenmensen zijn hebben we bij De Tuinderij goed begrepen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid elektrische steppen te huren waarmee u heerlijk kunt toeren door het prachtige Westland, Delft en Midden-Delfland, namelijk de “Big Daddy Tour”.

Elektrisch steppen in Delft en Westland

Big Daddy Tour in het kort

Stap samen met je partner, vrienden, collega’s of familie op een elektrische step om de prachtige polders van Midden-Delfland te ontdekken. Tour geruisloos langs de kassen van het Westland of ontdek het historische centrum van Delft. Tijdens een tour met de elektrische steppen kunt u heerlijk steppen in Delft, Westland en Midden-Delfland en ontdekt u de allermooiste plekjes van de regio.

Geschikt voor alle leeftijden

Het leveren van een inspanning is niet nodig, want met de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen behaal je gemakkelijk een snelheid van 30 kilometer per uur. Een tour met de Big Daddy steppen is daarom een unieke ervaring, ook als je wat minder vitaal bent! Wacht niet langer en huur elektrische steppen bij De Tuinderij!

Elektrische steppen huren?

Neem contact op

Alternatief voor een Segway huren

Je kent ze vast wel, de 2-wiel aangedreven Segways. Je kunt onder andere een segway huren in Rotterdam of Amsterdam. Elektrische steppen huren van De Tuinderij is een uitstekend alternatief voor het huren van een Segway. De elektrisch aangedreven Big Daddy steppen behalen een hogere topsnelheid en hebben een actieradius van ruim 40 kilometer.

Keuze uit verschillende routes

Tour geruisloos door de kassen van het Westland, ontdek het karakteristieke hart van Delft of ontdek de prachtige polders van Midden-Delfland. Bij De Tuinderij hebben we de allermooiste plekjes van de regio samengevoegd tot twee bijzondere en onvergetelijke routes. Wat jouw wensen ook zijn, er is altijd een route die helemaal aansluit bij de wensen van jouw gezelschap.

Voor families, vrienden en bedrijven

Een tour op onze goed beoordeelde Big Daddy steppen is ongetwijfeld een van de allerleukste buitenactiviteiten bij De Tuinderij dit jaar. Voor grote groepen, zoals bedrijven, families en vrijgezellendagen, is De Big Daddy tour uitstekend te combineren met een van onze andere binnen- of buitenactiviteiten. Wil je de Big Daddy elektrische steppen huren in een klein gezelschap, bijvoorbeeld met je partner of gezin? Dan is dat uiteraard mogelijk!

Elektrische steppen huren