Bedrijfsuitje organiseren

Uniek bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Op zoek naar ideeën voor een uniek bedrijfsuitje? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever en verken de prachtige omgeving! Of leg in de kas een hilarisch parcours af op wc-potten (Je Kan De Pot Op) of scootmobielen (Plankgas door de Kas). Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment en zijn ook zeer geschikt als teamuitje! Klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht van bedrijfsuitjes.

Borrel en buffet

De locatie is ingericht met een gezellige huiskamer, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen. 

Bekijk onze activiteiten

Informeer naar onze bedrijfsuitjes!

Neem contact met ons op!

Populaire bedrijfsuitjes

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Bekijk hieronder een aantal populaire bedrijfsuitje bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor bedrijfsuitjes. 

Ideeën voor het organiseren van bedrijfsuitjes

Als organisatie kan het lastig zijn om ideeën te bedenken voor het organiseren van een bedrijfsuitje waarmee je al je personeel een ontzettend leuke dag bezorgt. Dit geldt voor wanneer je te maken hebt met een grote organisatie met veel personeel, maar ook al bij kleinere bedrijven. Wij denken daarom graag met u mee om de gehele organisatie een fantastische dag te bezorgen. Onze arrangementen zijn op maat en daarom stemmen wij het bedrijfsuitje helemaal naar wens af.

Boek uw bedrijfsuitje

De activiteiten op onze locatie zijn divers. Van actieve spellen tot spellen waarbij je juist je aandacht en concentratie erbij moet houden. We kunnen daarom altijd een bedrijfsuitje op maat bedenken voor uw organisatie, zodat iedereen een leuke dag beleeft. Dus of nu wel of geen ideeën heeft voor een bedrijfsuitje, neem contact met ons op en wij zorgen voor een fantastisch bedrijfsuitje waar iedereen binnen de organisatie nog lang tevreden aan terug zal denken!

Boek bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. Ook voor bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u na uw bedrijfsuitje de dag perfect afsluiten met een compleet verzorgd bedrijfsfeest en personeelsfeest. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar.

Bedrijfsuitje organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, BredaDelft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, SchiedamUtrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes