Bedrijfsuitje organiseren

Uniek bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje voor jong & oud? Wij bieden hilarische binnen- en buitenactiviteiten aan die u nergens anders aan zal treffen! Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u de mooiste locatie van Zuid-Holland aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje.

Buitenactiviteiten lopen uiteen van SolexTours tot Rondvaarten en van diverse Workshops tot 'Lopen over Water'. In de kas vindt u overige hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, WC Pot Race en een Escaperoom. Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Ook zeer geschikt als teamuitje!

Bekijk onze activiteiten

Informeer naar onze bedrijfsuitjes!

Neem contact met ons op!

Bedrijfsuitjes in gezellige huiskamers

De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is. Tijdens het lopend (lunch)buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras, waar men met goed weer kan genieten van de rust. Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak kan rondstruinen. Kortom: met een bedrijfsuitje bij De Tuinderij zit u goed! 

Wilt u nog meer informatie over onze nostalgische huiskamers en heerlijk buffet? Klik dan op de knop hieronder!

Lees meer

Populaire bedrijfsuitjes

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Bekijk hieronder een aantal populaire bedrijfsuitje bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor bedrijfsuitjes. 

Ideeën voor het organiseren van bedrijfsuitjes

Als organisatie kan het lastig zijn om ideeën te bedenken voor het organiseren van een bedrijfsuitje waarmee je al je personeel een ontzettend leuke dag bezorgt. Dit geldt voor wanneer je te maken hebt met een grote organisatie met veel personeel, maar ook al bij kleinere bedrijven. Wij denken daarom graag met u mee om de gehele organisatie een fantastische dag te bezorgen. Onze arrangementen zijn op maat en daarom stemmen wij het bedrijfsuitje helemaal naar wens af.

Boek uw bedrijfsuitje

De activiteiten op onze locatie zijn divers. Van actieve spellen tot spellen waarbij je juist je aandacht en concentratie erbij moet houden. We kunnen daarom altijd een bedrijfsuitje op maat bedenken voor uw organisatie, zodat iedereen een leuke dag beleeft. Dus of nu wel of geen ideeën heeft voor een bedrijfsuitje, neem contact met ons op en wij zorgen voor een fantastisch bedrijfsuitje waar iedereen binnen de organisatie nog lang tevreden aan terug zal denken!

Boek bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. Zo kunt u na uw bedrijfsuitje de dag perfect afsluiten met een compleet verzorgd bedrijfsfeest en personeelsfeest. De Tuinderij is jaarrond geopend, dus of u nu een bedrijfsuitje voor 100 personen, een bedrijfsuitje in de herfst of een bedrijfsuitje met de kerst wil organiseren. U kunt altijd bij ons terecht. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. 

Bedrijfsuitje organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, BredaDelft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, SchiedamUtrecht, Wassenaar, Zoetermeer en Zuid-Holland. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes