Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje organiseren

Uniek bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje voor jong & oud? Wij bieden hilarische binnen- en buitenactiviteiten aan die u nergens anders aan zal treffen! Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u de mooiste locatie van Zuid-Holland aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje.

Buitenactiviteiten lopen uiteen van E-puch tours tot Kever Tours en van een workshop tot Fiets-Suppen. In de kas vindt u overige hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal & WC Pot Race. Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Ook zeer geschikt als teamuitje!

Bedrijfsuitjes met teambuilding

Bent u op zoek naar een locatie waar u een spectaculair bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten kunt beleven? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij De Tuinderij! In overleg is alles om maat samen te stellen, maar u hebt ook de keuze uit vaste arrangementen. 

Teambuilding is goed voor de werksfeer. In teamverband kunnen jullie de strijd met elkaar aangaan en voor- of tegen elkaar strijden. Dit levert vaak hilarische momenten op waar nog lang over nagepraat zal worden! 

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Lees dan meer via de knop hieronder!

Hilarische activiteiten

Bekijk onze activiteiten!

Ideeën voor het organiseren van bedrijfsuitjes

Als organisatie kan het lastig zijn om ideeën te bedenken voor het organiseren van een bedrijfsuitje waarmee je al je personeel een ontzettend leuke dag bezorgt. Dit geldt voor wanneer u te maken hebt met een grote organisatie met veel personeel, maar ook al bij kleinere bedrijven. 

Wij denken daarom graag met u mee om de gehele organisatie een fantastische dag te bezorgen. U kunt bijvoorbeeld ook een afdelingsuitje bij ons organiseren. Onze arrangementen zijn op maat en daarom stemmen wij het bedrijfsuitje helemaal naar wens af. Bekijk een samenstelling van onze populairste ideeën voor bedrijfsuitjes via onderstaande knop!

Informeer naar onze bedrijfsuitjes!

Neem contact met ons op!

Populaire bedrijfsuitjes

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Bekijk hieronder een aantal populaire bedrijfsuitje bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor bedrijfsuitjes. 

Beleef een uniek bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Een bedrijfsuitje met de activiteiten op onze locatie is divers. Van actieve spellen tot spellen waarbij je juist je aandacht en concentratie erbij moet houden. We kunnen daarom altijd een bedrijfsuitje op maat bedenken voor uw organisatie, zodat iedereen een leuk bedrijfsuitje beleeft. Dus of nu wel of geen ideeën heeft voor een bedrijfsuitje, neem contact met ons op en wij zorgen voor een fantastisch bedrijfsuitje waar iedereen binnen de organisatie nog lang tevreden aan terug zal denken! 

Bedrijfsuitjes in gezellige huiskamers

De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is. Tijdens het lopend (lunch)buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras, waar men met goed weer kan genieten van de rust. Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak kan rondstruinen. Kortom: met een bedrijfsuitje bij De Tuinderij zit u goed! 

Wilt u nog meer informatie over onze nostalgische huiskamers en heerlijk buffet? Klik dan op de knop hieronder!

Bedrijfsuitje organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bij De Tuinderij kunnen bedrijven zich heel de dag vermaken met een uniek bedrijfsuitje. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Daarom komen bedrijven uit heel Nederland hun bedrijfsuitje bij ons vieren. Bedrijven uit verschillende steden en plaatsen lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij. Onze locatie is goed bereikbaar en heeft meer dan genoeg parkeergelegenheid voor auto's en bussen.

Dus al bent u op zoek naar een locatie om uw bedrijfsuitje te organiseren, neem dan contact op en boek uw bedrijfsuitje! We staan graag voor u klaar om een perfect bedrijfsuitje op maat te organiseren. Wij organiseren regelmatig voor verschillende bedrijven door heel Nederland de volgende bedrijfsuitjes: 

Jaarrond unieke bedrijfsuitjes voor grote én kleine bedrijven

Het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties is hét specialisme van De Tuinderij. Zo kunt u na uw bedrijfsuitje de dag perfect afsluiten met een compleet verzorgd bedrijfsfeest, personeelsuitje en personeelsfeest. De Tuinderij is jaarrond geopend, dus of u nu een bedrijfsuitje voor 100 personen, een bedrijfsuitje in de herfst, een bedrijfsuitje in de winter, een bedrijfsuitje in de zomer, bedrijfsuitje in de lente of een bedrijfsuitje met de kerst wil organiseren. U kunt altijd bij ons terecht. Wat voor bedrijfsuitje u ook wilt boeken. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een speciaal bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten aan, bedrijfsuitjes met eten of leuke binnen bedrijfsuitjes. Enorm populair onder bedrijven! De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor creatieve bedrijfsuitjes, sportieve bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes

Boek uw bedrijfsuitje!

Boek nu!

Bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Bedrijfsuitjes bij De Tuinderij zijn uniek, hilarisch en leuk voor al het personeel. Bij ons vindt u actieve en rustige activiteiten. Dit gecombineerd met overheerlijk eten en drinken, vriendelijk personeel en alles dat tot in de puntjes van A tot Z verzorgd is zorgt ervoor dat al het personeel een fantastisch bedrijfsuitje zal beleven. 

Onze activiteiten zijn te beleven voor kleine en grote groepen. De Solex Tours bijvoorbeeld is mogelijk voor groepen onder de 10 personen, maar ook voor bedrijfsuitjes met meer dan 100 personen! Bij de grootste groepen kunnen we de groep zelfs opsplitsen in een vaartocht en solex tours. Halverwege wisselen de groepen weer om. Wanneer iedereen uiteindelijk weer op locatie is, zal het bedrijfsuitje doorgaan met een uniek bedrijfsfeest met een borrel en buffet. 

Maar naast deze dagvullende bedrijfsuitjes met lange activiteiten, vindt u ook een perfect aanbod voor bedrijven die verschillende kleine activiteiten willen uitvoeren. Dan is ons 'helemaal goud' arrangement de perfecte oplossing! Diverse unieke en bovenal hilarische activiteiten zorgen voor een vullend programma met veel afwisseling en plezier. Competitieve en gezellige uitjes die zorgen voor een uniek bedrijfsuitje. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Plankgas door de Kas, Je kan de Pot op of touwdouwen? Deze activiteiten vindt u nergens anders dan bij De Tuinderij. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is dus altijd uniek!

U vindt De Tuinderij gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan het Midden-Delfland. Een oase van rust en een fantastische plek aan het water maakt dit de mooiste activiteitenlocatie van heel Zuid-Holland en de perfecte locatie voor het organiseren van uw bedrijfsuitje. Gezien de toename van reserveringen voor onder andere bedrijfsuitjes werd de locatie groots opgezet. Vandaag de dag beschikken we over vele unieke hilarische activiteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijk bedrijfsuitje bezorgen.

Op 'De Wurft' kan men diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden. In de huiskamers (jaren 60/70 stijl) kunt u, na of tijdens uw geboekte bedrijfsuitje, terecht voor een hapje en een drankje. Alles op 1 locatie maakt uw dagje uit compleet. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord om een bedrijfsuitje volledig te verzorgen voor u en al het personeel!