Vergaderlocatie

Combineer hilarische activiteiten

Wilt u de geboekte activiteiten koppelen aan een vergadering, zodat u hiermee een stukje teambuilding combineert? Bij De Tuinderij bieden we een breed scala aan hilariteit voor jong & oud! Deze activiteiten worden veelal gekozen door onze gasten:

Vergaderlocatie De Tuinderij

Hoe uniek is het om een teambuildingsactiviteit te combineren met een vergadering in zo'n omgeving? Deze ongedwongen sferen heeft u nog niet eerder ervaren en zal nieuw zijn voor de aanwezigen. Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning. De gezellige 'huiskamers' van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd.

Kleine of grote vergaderruimte? Alles is mogelijk!
Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen. Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan & staan voor een volledige verzorging, van A tot Z.

Informeer naar de mogelijkheden

Inspirerende vergaderlocatie

Inspiratie opdoen is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij De Tuinderij zijn de gasten hiervan gegarandeerd! Van een race op een WC-pot tot oog in oog staan met een Amerikaanse zeearend. De aansluitende vergadering buiten de muren van eigen organisatie zorgt al sneller voor een 'out of the box' gevoel. Om de hectiek van het dagelijkse leven te ontlopen, zit u bij De Tuinderij (letterlijk & figuurlijk) aan het juiste adres. Hier ervaart u de rust... zoals het vroeger was.

Vergaderen in de jaren '60

Onze huisstijl zorgt voor een 'thuis-stijl'. U waant zich hier in een rustieke Hollandse jaren '60 omgeving. Alle huiskamers zijn vergaderlocaties, voor grote en kleine groepen. In de pauzes kunnen de gasten plaatsnemen op het terras, een rondje lopen door het museum of een collega uitdagen met één van de spelletjes die op 'De Wurft' worden geboden.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

Vraag hier informatie aan

Vergaderen bij De Tuinderij voor elke regio

Recreatieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij diverse bedrijven en instellingen die een (teambuildings)activiteit combineren met een vergadering.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?

Vergaderlocatie Amsterdam, Vergaderlocatie Delft, Vergaderlocatie Breda, Vergaderlocatie Den Haag, Vergaderlocatie Dordrecht, Vergaderlocatie Gouda, Vergaderlocatie Leiden, Vergaderlocatie Rotterdam, Vergaderlocatie Scheveningen, Vergaderlocatie Schiedam, Vergaderen op het strand, Vergaderlocatie Utrecht, Vergaderlocatie Wassenaar, Vergaderlocatie Westland en Vergaderlocatie Zoetermeer.