Vergaderlocatie

Inspirerende vergaderlocatie

De Tuinderij is dé inspirerende vergaderlocatie voor uw bedrijf! De Tuinderij zit vol met inspirerende vergaderruimtes. Van kleine tot grote vergaderruimtes. Dus of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, er is altijd genoeg inspirerende ruimte in onze nostalgisch ingerichte vergader kas. Waan uzelf weer bij ‘oma op de koffie’. Onze inspirerende vergaderlocatie wordt gekenmerkt door de in jaren ‘60 ingerichte huisstijl. Nostalgie ten top! Deze unieke vergadersessies zorgen gegarandeerd voor nieuwe inspiratie. U kunt zelf bepalen hoe lang u vergadert en daarnaast gebruik maken van onze self-serve koelkasten om drankjes te nuttigen, maar daarnaast natuurlijk ook overheerlijke koffie of thee. Er komt u niets te kort bij inspirerende vergaderlocatie De Tuinderij.

Vergaderingen zijn te boeken vanaf 20 personen.

Boek vergaderlocatie

Combineer unieke en hilarische activiteiten tijdens een inspirerende vergadersessie

Zoals gezegd zijn onze vergadersessies uniek. Tijdens de inspirerende vergadersessie kunt u namelijk met uw collega’s gebruik maken van onze hilarische activiteiten. Hoe uniek is het om een teambuildingsactiviteit te combineren met een vergadering in zo'n omgeving? Deze ongedwongen sfeer heeft u nog niet eerder ervaren en zal nieuw zijn voor de aanwezigen. 

Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning.

De gezellige huiskamers van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd. Wilt u de geboekte activiteiten koppelen aan een vergadering, zodat u hiermee een stukje teambuilding combineert? Bij De Tuinderij bieden we een breed scala aan hilariteit voor jong & oud! Deze activiteiten worden veelal gekozen door onze gasten:

Inspirerende vergaderlocaties voor kleine en grote groepen

Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen. Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan & staan voor een volledige verzorging, van A tot Z. Wat een inspiratie, boek nu uw vergaderlocatie!

Boek vergaderlocatie

Vergaderlocatie De Tuinderij

Hoe uniek is het om een teambuildingsactiviteit te combineren met een vergadering in zo'n omgeving? Deze ongedwongen sferen heeft u nog niet eerder ervaren en zal nieuw zijn voor de aanwezigen. Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning. De gezellige 'huiskamers' van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd.

Kleine of grote vergaderruimte? Alles is mogelijk!
Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen. Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan & staan voor een volledige verzorging, van A tot Z.

Informeer naar de mogelijkheden

Inspirerende vergaderlocaties vindt u bij De Tuinderij!

Inspiratie opdoen is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij De Tuinderij zijn de gasten hiervan gegarandeerd! Van een race op een WC-pot tot oog in oog staan met een Amerikaanse zeearend. De aansluitende vergadering buiten de muren van eigen organisatie zorgt al sneller voor een 'out of the box' gevoel. Om de hectiek van het dagelijkse leven te ontlopen, zit u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Hier ervaart u de rust, zoals het vroeger was.

Vergaderen in de jaren '60

Onze huisstijl zorgt voor een 'thuis-stijl'. U waant zich hier in een rustieke Hollandse jaren '60 omgeving. Alle huiskamers zijn vergaderlocaties, voor grote en kleine groepen. In de pauzes kunnen de gasten plaatsnemen op het terras, een rondje lopen door het museum of een collega uitdagen met één van de spelletjes die op 'De Wurft' worden geboden.

Boek uw vergaderlocatie

Vraag hier informatie aan

Vergaderen bij De Tuinderij voor elke regio

Recreatieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij diverse bedrijven en instellingen die een (teambuildings)activiteit combineren met een vergadering. Wilt u vergaderen op locatie? Of u nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie, een leuke vergaderlocatie, een unieke vergaderlocatie, een bijzondere vergaderlocatie, het is mogelijk bij De Tuinderij!

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?

Vergaderlocatie Amsterdam, Vergaderlocatie Delft, Vergaderlocatie Breda, Vergaderlocatie Den Haag, Vergaderlocatie Dordrecht, Vergaderlocatie Gouda, Vergaderlocatie Leiden, Vergaderlocatie Rotterdam, Vergaderlocatie Scheveningen, Vergaderlocatie Schiedam, Vergaderen op het strand, Vergaderlocatie Utrecht, Vergaderlocatie Wassenaar, Vergaderlocatie Westland en Vergaderlocatie Zoetermeer.