015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Vergaderlocatie

Vergaderen op locatie

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen? De Tuinderij is dé vergaderlocatie voor uw bedrijf! De Tuinderij zit vol met inspirerende vergaderruimtes. Van kleine tot grote vergaderruimtes. Dus of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, er is altijd genoeg ruimte in onze nostalgisch ingerichte vergaderkas. Waan uzelf weer bij ‘oma op de koffie’. Onze inspirerende vergaderlocaties zijn werkelijk waar uniek door de in jaren ‘60 ingerichte huisstijl. Nostalgie ten top! Deze unieke vergaderruimtes zorgen gegarandeerd voor verse inspiratie en nieuwe ideeën. Er komt u niets te kort bij inspirerende vergaderlocatie De Tuinderij. Vergaderen op locatie bij De Tuinderij:

  • In jaren ‘60 stijl
  • Self-serve drankjes
  • Vergader zolang u wilt
  • Vanaf 25 personen

Combineer de vergadersessie met hilarische activiteiten

Even pauze, een energieke start of even die lange zit uit de benen bewegen? Ervaar onze unieke en hilarische activiteiten en maak uw vergadering nog effectiever! Tijdens het vergaderen op locatie bij De Tuinderij kunt u namelijk met uw collega’s gebruik maken van onze hilarische activiteiten. Hoe uniek is het om een teambuildingsactiviteit te combineren met een vergadering in zo'n omgeving? Deze ongedwongen sfeer heeft u nog niet eerder ervaren en zal nieuw zijn voor de aanwezigen. Perfect om de hersenen even rust te geven en weer op te laden voor het vervolg van de vergadersessie, zodat jullie weer bomvol nieuwe ideeën de vergadering voort kunnen zetten. 

Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning.

De gezellige huiskamers van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd. Wilt u de geboekte activiteiten koppelen aan een vergadering, zodat u hiermee een stukje teambuilding combineert? Bij De Tuinderij bieden we een breed scala aan hilariteit voor jong & oud! Deze activiteiten worden veelal gekozen door onze gasten:

Inspirerende vergaderlocaties voor kleine en grote groepen

Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen.

Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan & staan voor een volledige verzorging, van A tot Z. Wat een inspiratie, boek nu uw vergaderlocatie!

Inspirerende vergaderlocaties vindt u bij De Tuinderij!

Inspiratie opdoen is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij De Tuinderij zijn de gasten hiervan gegarandeerd! Van een race op een WC-pot tot oog in oog staan met een Amerikaanse zeearend. De aansluitende vergadering buiten de muren van eigen organisatie zorgt al sneller voor een 'out of the box' gevoel. Om de hectiek van het dagelijkse leven te ontlopen, zit u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Hier ervaart u de rust, zoals het vroeger was.

Vergaderen in de jaren '60

Onze huisstijl zorgt voor een 'thuis-stijl'. U waant zich hier in een rustieke Hollandse jaren '60 omgeving. Alle huiskamers zijn vergaderlocaties, voor grote en kleine groepen. In de pauzes kunnen de gasten plaatsnemen op het terras, een rondje lopen door het museum of een collega uitdagen met één van de spelletjes die op 'De Wurft' worden geboden.

Boek uw vergaderlocatie

Vraag hier informatie aan

Vergaderen op locatie in jaren ‘60 huiskamers

Vergaderen saai? Niet bij De Tuinderij! Al bij aankomst op het terrein merkt u de hoe bijzonder onze locatie is. Een ouderwetse kas omgebouwd tot evenementenlocatie, volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf opnieuw (of voor het eerst) in de tijd van oma’s jeugd. Alsof de tijd heeft stilgestaan! Van gestoffeerde stoelen tot houten tafels en geborduurde kleedjes tot nostalgische radio’s. Wij hebben meerdere huiskamers voor groepen van verschillende groottes ter beschikking om in de kunnen vergaderen. Een uniekere vergaderlocatie vind je niet snel ergens anders.

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie voor een creatieve vergadersessie op locatie? Of wilt u uw zakenrelaties verrassen? Kom vergaderen bij De Tuinderij! Onze nostalgische huiskamers zijn stuk voor stuk bijzondere vergaderlocaties die u daarnaast kunt combineren met hilarische en unieke activiteiten!

De Tuinderij: een unieke vergaderlocatie

U vindt De Tuinderij midden in de polder en langs het water. Bij binnenkomst krijgt u het gevoel alsof u zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in hartje Randstad en ervaart u een oase van rust. De Tuinderij heeft een nostalgische inrichting en ademt ontspanning en informaliteit. Perfect om op een ontspannen manier creatief te vergaderen.

Onze huiskamers lenen zich perfect als bijzondere vergaderlocatie en kunnen allemaal worden geboekt om te vergaderen. Geef uw situatie en wensen door en wij zullen een of meerdere van de bijzondere vergaderlocaties voor u reserveren. In de grootste huiskamer genaamd “De Tuinderij” kunnen wel 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ongeveer 50 personen en De Breedkapper, Platglas en De Eenruiter bieden ruimte voor 35 personen. Iedere huiskamer is uniek en de zaalopstelling verschilt van staand tot theateropstelling.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op

Je kan de pot op!

Tijdens een vergadersessie is iedereen natuurlijk in opperste concentratie en kan het er serieus aan toegaan. Dan is het in de pauze hét perfecte moment voor Je Kan De Pot Op, ofwel: WC-pot racen! Deze unieke activiteit heb je nog nooit gedaan en vind je nergens anders. Je Kan De Pot Op staat garant voor hilariteit, want racen op een WC pot, dat vindt echt iédereen grappig!

Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur), op de WC-pot, naast zijn/haar ‘paaltje’ staan die dezelfde kleur heeft. Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs! Van jong tot oud, van mannen tot vrouwen en van bedrijven tot vriendengroepen: de wc pot race is leuk voor iedereen!

Plankgas door de kas!

Een bijzondere activiteit voor een bijzondere vergadering! Plankgas door de kas ofwel de bekende Scootmobiel Race van De Tuinderij! Trek je oude kloffie aan en race, geheel gekleed in de tand des tijds, op een echte scootmobiel zoals opa en oma!

In teams van twee gaan jullie in estafettevorm de strijd aan om zo snel mogelijk over het bijzonder leuke parcours te racen. Alleen er is nog een extra uitdaging! Zo moeten jullie onderweg obstakels en hindernissen langs waarbij techniek, beheersing en coördinatie essentieel zijn! Dit maakt de race nog leuker (en uitdagender)! Welk team haalt als eerst de eindstreep? Sensatie gegarandeerd! 

Plankgas door de kas is een van onze populairste activiteiten om te combineren met een vergadersessie bij De Tuinderij. Race tegen elkaar in scootmobielen op het parcours door de kas. Plankgas door de kas staat garant voor hilariteit en natuurlijk een beetje gezonde competitie! Wat ook zo leuk is aan deze activiteit: iedereen kan meedoen! Jong, oud, fit of minder fit. 

Vergaderen op locatie in het Westland

Vergaderen bij De Tuinderij is de perfecte manier om uw vergadering bijzonder te maken. Onze huiskamers bieden een uniek decor voor een bijzondere vergaderlocatie, waar u in een ontspannen sfeer kunt vergaderen en tegelijkertijd uw medewerkers kunt verrassen.

In deze huiskamers kunt u uw vergadering op een ongebruikelijke manier beleven. Het authentieke decor, de comfortabele zitbanken en de ambachtelijke accessoires zorgen ervoor dat u zich echt in een andere tijd waant. Hierdoor zult u zich ontspannen voelen, waardoor u beter in staat bent om te concentreren en te communiceren.

Daarnaast is De Tuinderij ook een ideale vergaderlocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar iets nieuws. Vergaderen in een bijzondere omgeving zal ertoe leiden dat uw medewerkers zich meer gemotiveerd en productief voelen. Dit zorgt voor een betere sfeer tijdens de vergadering en een beter resultaat.

Kortom, vergaderen bij De Tuinderij is niet alleen bijzonder, maar ook een effectieve manier om uw vergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer, of naar iets nieuws en unieks, De Tuinderij is de perfecte locatie voor een bijzondere vergaderlocatie in het Westland. Bedrijven die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke vergaderruimtes zijn bij ons aan het juiste adres. Onze bijzondere vergaderlocaties bieden de perfecte mix van comfort en stijl voor een productieve en onvergetelijke vergadering. Hier kunt u met uw team samenwerken en tegelijkertijd kunt u zich ontspannen in een bijzondere sfeer. Vergaderen bij De Tuinderij in Westland betekent vergaderen in stijl. Laat u inspireren door onze bijzondere vergaderlocatie!

Vergaderen bij De Tuinderij voor elke regio

Bent op u op zoek naar een unieke ruimte om te vergaderen op locatie? Recreatieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij diverse bedrijven en instellingen die een (teambuildings)activiteit combineren met een vergadering. Een unieke, bijzondere en inspirerende vergaderlocatie: De Tuinderij biedt unieke woonkamers voor inspirerende vergadersessies

Op zoek naar een inspirerende en bijzondere vergaderlocatie? Bij De Tuinderij hebben we meerdere sfeervolle woonkamers tot onze beschikking die perfect zijn voor het boeken van een unieke vergadersessie. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, teamvergadering of brainstormsessie, De Tuinderij biedt een omgeving die de creativiteit en productiviteit stimuleert.

Onze woonkamers bij De Tuinderij zijn geen gewone vergaderruimtes. In plaats daarvan hebben we een warme en huiselijke sfeer gecreëerd, vergelijkbaar met oma's huiskamer. Deze unieke setting zorgt voor een ontspannen en informele omgeving waarin deelnemers zich comfortabel voelen en ideeën vrij kunnen stromen.

Wat maakt De Tuinderij de ideale vergaderlocatie? Naast de sfeervolle woonkamers bieden we ook een scala aan faciliteiten en services om aan al uw vergaderbehoeften te voldoen. Onze woonkamers zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zoals projectors, schermen en geluidssystemen, zodat u uw presentaties en materialen moeiteloos kunt delen met de aanwezigen.

Bij De Tuinderij begrijpen we dat een succesvolle vergadering niet alleen afhankelijk is van de locatie, maar ook van de catering. Daarom bieden wij uitgebreide cateringmogelijkheden, variërend van heerlijke koffiepauzes tot volledig verzorgde lunch- en dinermogelijkheden. Ons ervaren cateringteam zorgt voor hoogwaardige gerechten die aan uw specifieke wensen en dieetvereisten voldoen.

Naast de faciliteiten en cateringmogelijkheden biedt De Tuinderij ook de mogelijkheid om de vergadersessie te combineren met teambuildingactiviteiten. Na een productieve vergadering kunt u met uw team deelnemen aan diverse indoor en outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld een spannende Solex tour of een gezellige muziekbingo. Dit biedt niet alleen ontspanning en plezier, maar bevordert ook de teamgeest en samenwerking.

Bij De Tuinderij begrijpen we het belang van een goede vergaderervaring. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw vergadersessie, zodat u zich kunt richten op de inhoud en het behalen van uw doelen.

Kies voor een bijzondere vergaderlocatie en boek uw vergadersessie bij De Tuinderij. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze unieke woonkamers en services uw vergadering naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Recratieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?

 

 

Vergaderen op locatie

Vergadersessie boeken