Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Vergaderlocatie

Vergaderen op locatie

Bij De Tuinderij begrijpen we het belang van een goede vergaderervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, teamvergadering of brainstormsessie, wij bieden de perfecte setting die de creativiteit en productiviteit van uw team stimuleert buiten de muren van de eigen organisatie.

Bij aankomst op ons terrein wordt meteen duidelijk hoe bijzonder onze locatie is. Een ouderwetse kas omgetoverd tot evenementenlocatie, compleet in jaren '60 stijl. Waan uzelf terug in de tijd van oma's jeugd, met gestoffeerde stoelen, houten tafels en nostalgische radio's. We hebben verschillende huiskamers beschikbaar voor vergaderingen in groepen van verschillende groottes.

Combineer uw vergadersessie met hilarische teambuildingactiviteiten en ontspan tijden de pauze op het terras, verken het museum of daag uw collega's uit met de verschillende spelletjes op 'De Wurft'. Ver weg van de dagelijkse hectiek, kunt u bij De Tuinderij genieten van de rust van vervlogen tijden. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze unieke woonkamers en services uw vergadering naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij
De Tuinderij maken we vergaderen weer leuk!

Combineer vergadersessie met hilarische activiteiten

De Tuinderij biedt ook de mogelijkheid om de vergadersessie te combineren met teambuildingactiviteiten. Neem een korte pauze, geef een energieke boost aan uw vergadering of strek even de benen na een lange zit. Verrijk uw vergadersessie tijdens een teambuildingsactiviteit met onze hilarische activiteiten en maak uw vergadering nog effectiever. De ontspannen sfeer biedt de geest een moment van rust en de kans om op te laden voor het vervolg van de bijeenkomst. Zo kunnen jullie vol nieuwe ideeën verder gaan met de vergadering! Bekijk hieronder een aantal populaire teambuildingactiviteiten bij De Tuinderij!

Bekijk de mogelijkheden!

Onze arrangementen

Inspirerende vergaderlocaties voor kleine en grote groepen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie voor een creatieve vergadersessie of wilt u uw zakenrelaties verrassen? Laat De Tuinderij het toneel zijn voor een vergadering om nooit te vergeten. Onze inspirerende vergaderruimtes zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Combineer uw vergadering met één van onze tours in de buitenlucht, variërend van avontuurlijke E-Puch Tours tot rondvaarten in een klassieke Westlander voor de perfecte afsluiting. Of ervaar hilarische momenten tijdens een teambuildingactiviteit met activiteiten zoals ‘Plankgas door de Kas’ en ‘Je Kan de Pot op’, die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw vergadersessie, zodat u zich kunt richten op de inhoud en het behalen van uw doelen.

Een unieke vergaderlocatie

Vergaderen in een bijzondere omgeving heeft bewezen voordelen en zal ertoe leiden dat de productiviteit en effectiviteit van uw medewerkers wordt verhoogt. Dit zorgt voor een betere sfeer tijdens de vergadering en legt de basis voor een succesvolle bijeenkomst met resultaten die ertoe doen.

Bij De Tuinderij begrijpen we dat een succesvolle vergadering niet alleen afhankelijk is van de locatie, maar ook van de catering. Daarom bieden wij uitgebreide cateringmogelijkheden, variërend van heerlijke koffiepauzes tot volledig verzorgde lunch- en dinermogelijkheden. Ons ervaren cateringteam zorgt voor hoogwaardige gerechten die aan uw specifieke wensen en dieetvereisten voldoen.

Met onze op maat gemaakte aanpak, heerlijke catering en vriendelijk personeel, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stap binnen in onze nostalgische jaren '60 evenementenlocatie en laat u inspireren in een van onze unieke vergaderruimtes.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op

Vergaderen op locatie in jaren ‘60 huiskamers

De nostalgische huiskamers bij De Tuinderij kunnen allemaal worden geboekt voor een vergadersessie. De huiselijke inrichting doet denken aan oma’s woonkamer en lenen zich perfect als bijzondere vergaderruimtes. Deze unieke setting zorgt voor een ontspannen en informele omgeving waarin deelnemers zich comfortabel voelen en ideeën vrij kunnen stromen.

De grootste huiskamer genaamd “De Tuinderij” biedt zitplaatsen aan maximaal 250 personen. De Venlokas biedt ruimte voor ongeveer 90 personen en “Platglas” en “De Eenruiter” bieden ruimte voor ongeveer 45 personen. “De Breedkapper” is onze kleinste huiskamer en deze biedt plaats aan maximaal 25 personen. Iedere huiskamer is uniek en de zaalopstelling verschilt van staand tot theateropstelling. In deze huiskamers kunt u uw vergadering op een ongebruikelijke manier beleven. Het authentieke decor, de comfortabele zitbanken en de ambachtelijke accessoires nemen u mee terug in de tijd, waardoor u zich ontspannen voelt en u beter in staat bent om te concentreren en te communiceren.

Naast de sfeervolle woonkamers bieden we ook een scala aan faciliteiten en services om aan al uw vergaderbehoeften te voldoen. Onze woonkamers zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zoals projectors, schermen en geluidssystemen, zodat u uw presentaties en materialen moeiteloos kunt delen met de aanwezigen.

Vergaderen op locatie in het Westland

Gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan Midden-Delfland vindt u De Tuinderij. Van E- Puch Tours tot de hilarische scootmobielrace, en van oma’s tafelkleden tot de knusse kolenkachels: De Tuinderij ademt de sfeer van vroeger. Stap binnen in een wereld van nostalgische charme waar onze unieke activiteiten hand in hand gaan met gezellige borrels en buffetten voor vergaderingen en teambuildingdagen van alle soorten en maten.

Ontdek De Wurft, maak gebruik van ons terras aan het water en struin door het museum dat vol oud-Hollandse relikwieën uit de jaren '60 staat. Benieuwd naar ons aanbod?

Veelgestelde vragen over onze vergadermogelijkheden

Vragen over onze vergaderarrangementen? Wij helpen u graag verder!

Wij verzorgen uw vergadering tot in de puntjes!

Vergaderen bij De Tuinderij voor elke regio

Dus bent u opzoek naar een unieke ruimte om te vergaderen op locatie? Dan denkt De Tuinderij graag met u mee. Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?