Verjaardag

Verjaardag vieren

Uw verjaardag vieren op locatie? Dat kan natuurlijk bij De Tuinderij! Gelegen in de polder vindt u aan de rand van het water onze prachtige locatie in nostalgische sferen. Een oase van rust om gezellig samen te komen met familie en vrienden voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Vier uw verjaardag bij De Tuinderij en verzeker uzelf van een onvergetelijke herinnering waar iedereen nog lang aan terug zal denken. Zodat u jaren later nog te horen krijgt: “Weet je nog, je 50e verjaardag? Wat was dat geweldig!”

Bent u op zoek naar een locatie om uw verjaardag te vieren? Ons professionele en altijd gezellige personeel staat van begin tot eind met een welgemeende lach voor jullie klaar om van uw verjaardag een geweldig feest te maken.

Neemt contact op

Unieke activiteiten voor een unieke verjaardag

Kom samen in onze nostalgische huiskamers en proost op uw nieuwe levensjaar. Voor vertier en vermaak bieden wij spectaculaire en bovenal unieke activiteiten voor jong en oud. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gehoord van “plankgas door de kas” of “WC pot racen”? Of heeft u altijd al eens in de ArenA of de Kuip willen voetballen? Het kan allemaal bij De Tuinderij. Dit heeft u nog nooit gezien! Een overzicht van onze activiteiten:

Verjaardag activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Overheerlijke catering

Geen verjaardag is compleet zonder lekker eten. Bij ons vindt u daarom ook de allerlekkerste hapjes en drankjes, royaal opgemaakte buffetten en heerlijkste barbecues.

U heeft nergens omkijken naar. Wij verzorgen uw gehele verjaardag tot in de puntjes. Van gastvrije en vriendelijke bediening in de horeca tot aan ervaren activiteitenbegeleiders die uw gezelschap weten te entertainen tijdens uw gereserveerde hilarische activiteiten

Lees meer

Abraham 50 jaar / Sarah 50 jaar

Abraham en Sarah, wie kent ze niet?! Het stel van de feestjes, want wie 50 wordt kan dit jubileum niet ongezien aan zich voorbij laten gaan. Een halve eeuw oud vereist natuurlijk een geweldig verjaardagsfeest.

Neem contact met ons op voor uw wensen en wij stellen een geweldige dag voor u samen. Een Abraham of Sarah verjaardag viert u maar een keer in uw leven, dus laten we er een van de mooiste dagen van uw leven van maken en vier uw 50-jarige jubileum bij De Tuinderij!

Contact opnemen

Verjaardagen vieren voor alle leeftijden

Hoeveel lentes heeft u te vieren? Iedere verjaardag mag gevierd worden! Of u nu een mijlpaal bereikt, zoals Sarah of Abraham, of een andere leeftijd wilt vieren, alle feesten en partijen bij De Tuinderij stellen wij op maat samen. Uw wensen staan centraal.

Wij begrijpen dat verschillende leeftijden verschillende wensen met zich meebrengen. Zo ziet een 25 jaar verjaardag er anders uit dan een 90 jaar verjaardag.

Dus of u nu 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 70 jaar, 80 jaar, 90 jaar of een andere leeftijd wordt en een verjaardagsfeest wilt geven, geef uw wensen door en wij stellen een perfect op maat gemaakte verjaardagsfeest voor u samen.

Verjaardag vieren in coronatijd

Ook in coronatijd is het mogelijk uw verjaardagsfeest te vieren bij De Tuinderij, mits wij open mogen blijven van de overheid. Bekijk voor de meest actuele situatie deze pagina.

Onze locatie is van nature al ruim opgezet, waardoor de 1,5 meter zeer gemakkelijk kan worden nageleefd. Ook ventileren wij goed. De Tuinderij is gevestigd in een kas, waardoor aan alle kanten veel ramen en deuren open kunnen en wij veel ventilatiemogelijkheden hebben.

Ons personeel is goed gesitueerd hoe om te gaan met de maatregelen en indien de overheid het van ons verlangt, werken wij met een QR code bij binnenkomst.

Tevens bieden wij bij binnenkomst de mogelijkheid uw handen te desinfecteren en vanzelfsprekend maken we een ruimte na festiviteit grondig schoon.

Vier uw verjaardag bij De Tuinderij

Vier uw verjaardagsfeest bij De Tuinderij en verzeker uzelf en uw gasten van een onvergetelijke verjaardag waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.

Contact opnemen

Plan uw verjaardag

Contact opnemen