Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Verjaardag

Verjaardag vieren bij De Tuinderij

Wat de leeftijd ook is, er is altijd reden voor een feestje! Of het nu gaat om uw 50e verjaardag, oma die 80 jaar wordt of andere mijlpalen in het leven, uw verjaardag vieren doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Op onze unieke en sfeervolle evenementenlocatie verwelkomen we u voor feestelijke gelegenheden van alle soorten en maten.

Bij De Tuinderij geniet u van een onvergetelijk verjaardagsfeest in een informele sfeer. Stap binnen en herleef de nostalgische charme van de jaren '60 en omarm de charme van vervlogen jaren, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. Met onze op maat gemaakte aanpak, overheerlijke catering, vriendelijke personeel en hilarische activiteiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van uw wensen stellen we een volledig op maat gemaakte dag voor jullie samen. Met een toegewijde aanpak en een scherp oog voor detail, streven we ernaar om uw feest tot in de puntjes te verzorgen en blijvende herinneringen te creëren.

Unieke activiteiten voor een unieke verjaardag

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een verjaardag op locatie? Kom samen in onze nostalgische huiskamers en proost op uw nieuwe levensjaar. Voor vertier en vermaak bieden wij spectaculaire en bovenal unieke activiteiten voor jong en oud. Heeft u altijd al eens op een wc pot willen racen of droomde u ervan om in de Arena of de Kuip te voetballen? Bij De Tuinderij worden deze dromen werkelijkheid. Bekijk hieronder een aantal populaire activiteiten voor verjaardagsfeesten bij De Tuinderij!

Unieke activiteiten voor verjaardagen

Bekijk alle activiteiten

Overheerlijke catering

Geen verjaardag is compleet zonder lekker eten. Bij ons vindt u daarom de allerlekkerste hapjes en drankjes, royaal opgemaakte buffetten en heerlijkste barbecues. U heeft nergens omkijken naar, want wij regelen uw hele verjaardag tot in de puntjes. Van gastvrije en vriendelijke bediening in de horeca tot ervaren activiteitenbegeleiders die uw gezelschap vermaken tijdens de hilarische activiteiten.

Abraham 50 jaar Sarah 50 jaar

Abraham en Sarah, de iconische symbolen van het bereiken van de respectabele leeftijd van 50 jaar. Bij De Tuinderij begrijpen we dat deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Een halve eeuw vol ervaringen, herinneringen en geleefde momenten verdient een onvergetelijk verjaardagsfeest. Een Abraham- of Sarah-verjaardag viert u maar één keer in uw leven. Laten we er samen voor zorgen dat het een van de mooiste dagen van uw leven wordt. Neem contact met ons op voor uw wensen en wij stellen een geweldige dag voor u samen om uw 50-jarige jubileum te vieren.

Plan uw verjaardag

Meer informatie

Hoeveel jaar heeft u te vieren?

Bij ons geloven we in het vieren van het leven, en wat is een betere gelegenheid dan een nieuw jaar rond de wereld? Laat De Tuinderij het toneel zijn voor een verjaardag om nooit te vergeten.

Bij De Tuinderij begrijpen we dat elke leeftijd verschillende wensen en verwachtingen met zich meebrengt. Een 25e verjaardag ziet er immers anders uit dan een 90e! Of u nu 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 70 jaar, 80 jaar, 90 jaar of een andere leeftijd bereikt en deze mijlpaal wilt vieren, laat het ons weten en we creëren graag een perfect op maat gemaakt verjaardagsfeest voor u.

Vier uw verjaardag op onze unieke locatie

Gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan Midden-Delfland vindt u De Tuinderij. Van E-Puch Tours tot de hilarische scootmobielrace, en van oma’s tafelkleden tot de knusse kolenkachels: De Tuinderij ademt de sfeer van vroeger. Stap binnen in een wereld van nostalgische charme waar onze unieke activiteiten hand in hand gaan met gezellige borrels en buffetten voor de meest unieke verjaardagen.

Ontdek De Wurft, maak gebruik van ons terras aan het water en struin door het museum dat vol oud-Hollandse relikwieën uit de jaren '60 staat. Benieuwd naar ons aanbod?
Bekijk onze arrangementen

Veelgestelde vragen over het vieren van verjaardagen bij De Tuinderij

Heeft u vragen over het vieren van uw verjaardag bij De Tuinderij? Wij helpen u graag verder!

Wij verzorgen uw verjaardag tot in de puntjes!