Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Eten en drinken

Onze diverse buffetten

Vanaf 25 personen bieden we diverse (lunch)buffetten aan die u kunt combineren met onze activiteiten of als onderdeel van uw feest. Onze buffetten worden gepresenteerd in de vorm van een lopend buffet, waarbij de lokale slager en bakker bijdragen aan topkwaliteit met producten uit onze eigen streek.

Bij buffetten bieden wij uitsluitend een vrij consumptie gebruik arrangement aan, waarbij de drankjes verkrijgbaar zijn in de eigen huiskamer op basis van zelfbediening.  Wilt u na uw uitje alleen een drankje blijven doen? Dit kan in de vorm van een borrelarrangement of op basis van nacalculatie.

Heeft u allergieën of speciale dieetwensen? Geen zorgen! U kunt tot 10 dagen voor uw uitje uw dieetwensen doorgeven, en wij regelen de rest.

Slagerij Zwaard

Alle (lunch)buffetten en barbecues bij de Tuinderij worden uitsluitend geleverd door onze vaste leverancier, Slagerij Zwaard uit de Lier. Dit familiebedrijf is opgericht in 1933 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Sinds 2012 heeft de slagerij een eigen traiteurafdeling toegevoegd aan het bedrijf en met vijf koks bereiden ze zeven dagen per week verse maaltijden, soepen, buffetten en verfijnde cateringproducten. Met hoogwaardige grondstoffen, losse kruiden, minimaal gebruik van conserveringsmiddelen, zout- en E-nummers streven ze elke dag naar de hoogste kwaliteit en de beste producten. Dankzij hun passie voor het vak zijn ze inmiddels beloond met twee welverdiende sterren!