Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Vergaderarrangement

Vergaderen op locatie

Op zoek naar inspiratie voor het organiseren van een vergadering op locatie? Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, teamvergadering of brainstormsessie, wij begrijpen het belang van een omgeving die de creativiteit en productiviteit van uw team stimuleert. Voor groepen vanaf 25 personen bieden wij het vergaderarrangement aan.

In een informele en ongedwongen sfeer die doet denken aan de warmte van oma's huiskamer, creëren we een unieke setting voor uw vergadering. We bieden kleine en grote vergaderruimtes aan die gegarandeerd voor verse inspiratie en nieuwe ideeën zorgen. Met onze op maat gemaakte aanpak, overheerlijke catering, vriendelijke personeel en hilarische activiteiten, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stel vergadering samen

Keuze-activiteiten voor dit arrangement

Neem een korte pauze, geef een energieke boost aan uw vergadering of strek even de benen na een lange zit. Verrijk uw vergadersessie tijdens een teambuildingsactiviteit met onze unieke en hilarische activiteiten! De ontspannen sfeer biedt de geest een moment van rust en de kans om op te laden voor het vervolg van de bijeenkomst. Zo kunnen jullie vol nieuwe ideeën verder gaan met de vergadering!
Voor dit arrangement zijn alle 'Activiteiten in de Kas' met elkaar te combineren.

Spellen op ‘De Wurft’ zijn altijd inclusief!

Voor de enthousiastelingen biedt De Tuinderij spellen op De Wurft, die bij elke reservering zijn inbegrepen. Daag je collega uit en waag je aan een potje tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal of sjoelen.

Veelgestelde vragen over onze arrangementen

Vragen over onze arrangementen of een uniek dagje uit samenstellen? Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Gelegenheid

Activiteiten*Wij verzorgen uw uitje tot in de puntjes!