Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Groepsuitje organiseren

Een groepsuitje bij De Tuinderij, compleet én uniek!

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn leuke groepsuitjes. Zowel de particulieren als bedrijven worden al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor deze unieke uitjes. Diverse organisaties hebben door de jaren heen hun groepsuitje bij De Tuinderij georganiseerd.

De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van actieve groepsuitjes voor jong & oud. Zo bieden wij dagjes weg met het gezin of leuke dagjes uitje met de kids. Van ‘busvervoer’ voor uw groepsuitjes tot aan unieke activiteiten én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat gewenst. De gastheren en gastvrouwen bij De Tuinderij kunnen het complete aanbod van een unieke groepsuitjes voor u organiseren.

Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ om u groepsuitjes feestelijk af te sluiten, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Onze buschauffeur brengt u en uw collega’s aan het einde van het programma weer naar huis. De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer. Dé locatie die complete groepsuitjes inclusief eigen vervoer kan aanbieden, geheel in ‘Westlandse stijl’. Uniek in Nederland!  

Activiteiten voor groepsuitjes

Bekijk activiteiten

De Tuinderij verzorgt groepsuitjes compleet. Unieke activiteiten met aansluitend een barbecue of buffet.

De Tuinderij biedt complete uitjes voor groepen, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Dé aanraders voor uw groepsuitje! Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Voetdarts ‘Uitschieten’. Een activiteit die aansluitend bij een uniek groepsuitje. 

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Het perfecte groepsuitje voor binnen! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere groepsuitje een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score!

Een gaaf groepsuitje voor iedereen, of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw groepsuitje bij De Tuinderij in het Westland. Na al deze unieke én hilarische activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden én arrangementen voor uw groepsuitje. Garantie voor plezier en complete groepsuitjes!

Ideeën voor groepsuitjes

Ideeën voor leuke groepsuitjes gezocht? De Tuinderij biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van de leuke groepsuitjes! Al onze activiteiten zijn perfecte ideeën voor leuke groepsuitjes. Bekijk hieronder een aantal groepsuitje ideeën bij De Tuinderij! Dit is slechts een greep uit aanbod voor groepsuitjes. 

Robuuste E-Kickbike steppen, uniek groepsuitje in de buitenlucht.

Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Een unieke activiteit voor groepsuitjes. Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor uw groep. Boek deze activiteit compleet met barbecue in het voorjaar of de zomer bij De Tuinderij. Aansluitend na de activiteit kunt u heerlijk met uw bedrijf naborrellen en genieten op één van de zonnige terrassen. Als dat geen compleet groepsuitje is! Tevens biedt De Tuinderij tijdens uw barbecue de mogelijkheid om met uw groep gebruik te maken van diverse gratis spelletjes. Daag uw collega uit voor een spel zoals: tafeltennis, tafelvoetbal of sjoelen. Dat maakt uw uitje helemaal compleet. Deze spellen bieden wij als extra service aan. De Tuinderij is gespecialiseerd in het aanbieden van complete groepsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden en arrangementen voor groepsuitje.

Groepsuitje? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een nieuwe activiteit bij De Tuinderij in het Westland.

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant van dit gezelschapsspel met een vernieuwend spelelement erin gemaakt, namelijk: Ballenrace! Een unieke voor activiteit voor groepsuitjes, spanning en sensatie alom. Óók al ben je goed in gooien en mikken, de kans is zomaar aanwezig dat je tijdens deze ‘ballenrace’ verkeerd gooit en de tegenstander helpt op een voorsprong. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’.

In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. We spelen diverse spelelementen voor groepsuitjes, o.a. de blauwe bal, dit is de zogenoemde ‘hit’ bal. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een aanrader voor jong & oud, uniek in Nederland en ideaal voor ieder groepsuitje!

Onderlinge strijd tijdens een groepsuitje levert sensationele momenten voor uw collega’s, vrienden of familie op.

Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster, hij stelt jullie sensationele en hilarische vragen! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw groep, daardoor is dit groepsuitje ook zeer geschikt voor team, familie of vriendenuitjes. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, familie/vrienden, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker en unieker! Maak uw groepsuitjes compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw groepsuitje een heerlijke buffet of barbecue om gezellig de dag af te sluiten. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete groepsuitjes bij De Tuinderij? Wij bieden diverse uitjes en unieke arrangementen aan. Groepsuitje? Informeer naar de mogelijkheden.

Teamuitje op maat? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Levend tafelvoetbal, spanning en spektakel bij De Tuinderij! Boek nu deze activiteit voor je groepsuitjes.

Waar vind je dit? De Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat. Speel samen tijdens dit unieke groepsuitje. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw groepsuitje wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest. Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel tijdens het groepsuitje. Wij werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Uw groepsuitje bij De Tuinderij in Westland wordt gegarandeerd een succes en zal er met veel plezier op terug kijken!