Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Dagje weg met het gezin?

Dagje weg met het gezin? De Tuinderij in Westland biedt complete dagjes weg met de familie!

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn dagjes weg met de het gezin. Zowel particulieren als bedrijven worden al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor de unieke activiteiten. Diverse families hebben door de jaren heen hun dagje weg met het hele gezin bij De Tuinderij in Westland georganiseerd, aldus de recensies kijken zij terug op een geslaagd dagje weg.

De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van een dagje weg met complete gezinnen. Van ‘busvervoer’ voor uw complete dagje weg tot aan activiteiten voor de kinderen én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat afgestemd op het hele gezin. De gastheren en gastvrouwen bij De Tuinderij kunnen uw dagje weg met het gezin voor u organiseren. Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ voor de familie terwijl de kinderen zich kunnen zich vermaken in onze ‘Speeltuin’? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden! De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer, eventueel bij te boeken. Leuk voor grotere families. Onze buschauffeur brengt uw familie aan het einde van de dag weer naar huis. De Tuinderij in Westland is dé locatie die complete dagjes weg met het gezin kan aanbieden.

Activiteiten voor een dagje uit met het gezin

Bekijk activiteiten

De Tuinderij verzorgt complete dagjes weg met het gezin. Activiteiten voor kinderen en volwassenen met aansluitend een barbecue of buffet.

De Tuinderij biedt complete dagjes weg met het gezin, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten voor kinderen en volwassen, zoals Plankgas door de Kas, Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Dé aanraders voor als u op zoek bent naar een dagje weg met het hele gezin. Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook binnen én buiten lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Voor zowel de kinderen als voor de volwassen bieden wij diverse buffetten en cateringwensen op maat aan.

Voetdarts ‘Uitschieten’. Een activiteit die aansluitend bij een dagje weg met het gezin. Een leuke dag waarbij de kinderen net zoveel punten kunnen scoren als hun ouders.

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere familie een leuke uitdaging als dagje weg met het gezin. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke in het team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score! Een dagje weg met het gezin maakt deze activiteit helemaal compleet. Of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw dagje weg met het gezin bij De Tuinderij in het Westland. Na deze hilarische activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje?
De Tuinderij biedt complete arrangementen voor gezinnen en voor de kinderen staan wij klaar met een kindermenu of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden én arrangementen voor uw dagje weg met het gezin.

Compleet verzorgde leuke dagjes uit met het gezin

Meer informatie over dagjes uit het gezin

Contact opnemen

De Tuinderij biedt hilarische activiteiten voor geslaagd dagje weg met het gezin.

Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! U rijdt in teamverband met het gezin (afwisselend) op een gemotoriseerde elektro ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Echter moet dit wel in teamverband gebeuren. Gebeurt dit niet in teamverband maar individueel dan keurt de scheidsrechter de punten af. Het dagje weg met het gezin staat tijdens deze activiteit centraal, plezier maken en toch proberen te winnen! Het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen met uw kinderen. Hilarische activiteiten bij De Tuinderij maken uw dagje weg met het gezin helemaal compleet. De Tuinderij in Westland verzorgt een veelzijdig aanbod aan hilarische activiteiten voor het hele gezin, ideaal voor uw dagje weg! Uw kinderen zullen over deze leuke activiteiten nog lang napraten, op deze manier beleefd u een waardevol dagje weg met het gezin.

Levend tafelvoetbal, spanning en spektakel voor dagjes weg met het gezin bij De Tuinderij!

Waar vind je dit? De ‘Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat tijdens dit leuke dagje weg met het gezin. Speel samen tijdens deze activiteit. Kinderen en volwassen kunnen hier prima samenspelen. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw dagje weg met het gezin wordt competitief en dat is goed voor een sportieve onderlinge strijd. Het maakt voor het gezin niet uit of ze nu voor Ajax of Feyenoord bent, in beide stadions biedt De Tuinderij plezier voor het gezin tijdens dit leuke dagje weg. Tijdens deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek, onze scheidrechters letten dus goed op of er geen overtredingen worden gemaakt. Wij werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Uw dagje weg met het gezin bij De Tuinderij in Westland wordt gegarandeerd een succes en zal er met veel plezier op terug kijken!

Dagje weg met het gezin? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een nieuwe activiteit bij De Tuinderij in het Westland.

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant van dit gezelschapsspel met een vernieuwend spelelement erin gemaakt, namelijk: Ballenrace! Een unieke activiteit voor een dagje weg met het gezin. Óók al ben je goed in gooien en mikken, de kans is zomaar aanwezig dat je tijdens deze ‘ballenrace’ verkeerd gooit en de tegenstander helpt op een voorsprong. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in binnen in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. We spelen diverse spelelementen voor he hele gezin o.a. de blauwe bal, dit is de zogenoemde ‘hit’ bal. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen van de familie? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een leuke activiteit tijdens je dagje weg met het hele gezin. Uniek in Nederland en een ware toevoeging voor families. Zeker tijdens een dagje weg met het gezin!