Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Personeelsfeest

Personeelsfeest bij De Tuinderij

Personeelsfeest organiseren? Kom langs bij De Tuinderij: dé locatie voor uw personeelsfeest! In informele en ongedwongen sfeer wordt u verwelkomd op een prachtige locatie aan de Westlandse Wateren. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u direct het gevoel ‘thuis’ te zijn. Speciaal voor personeelsfeesten hebben we diverse huiskamers ingericht in de jaren ‘60 stijl. Organiseer uw personeelsfeest bij De Tuinderij en u bent gegarandeerd van oud ‘Hollandsche’ gezelligheid, zoals je dat gewend bent van de bezoekjes bij Oma. Nostalgie ten top! Na het ontvangst waar iedereen geniet van een kop koffie en stuk gebak staan de activiteiten van het personeelsfeest op de planning. En u heeft de keuze uit enorm veel activiteiten. Boek nu uw personeelsfeest!

Personeelsfeesten met originele activiteiten

Bij De Tuinderij is de keuze aan activiteiten voor personeelsfeesten enorm. We hebben met verschillende indoor en outdoor activiteiten voor ieder wat wils. Verras uw collega’s bijvoorbeeld door (onder het motto ‘plankgas door de kas’) het record te verbreken van de unieke scootmobielen race. Een unieke race op scootmobielen door een echte Westlandse kas! Of race tegen elkaar op wc potten tijdens de activiteit Je Kan De Pot Op. Hilariteit gegarandeerd! Stap nostalgisch op de Solex en rij een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland. Uiteraard geheel in stijl! Dat betekent: een lange leren jas en ouderwetse helm! Bij De Tuinderij is niets te gek. U kunt zelfs lopen over water!

 

De afsluiting van een uniek personeelsfeest

Na de activiteiten wordt iedereen weer verwacht in uw ‘eigen’ vertrouwde huiskamer om het personeelsfeest voort te zetten. De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze! U en uw personeel komt niets tekort tijdens een personeelsfeest bij de Tuinderij. 

Een greep uit onze activiteiten

Uw personeelsfeest organiseren bij De Tuinderij

Op basis van de wensen voor uw personeelsfeest en het aantal personen bepalen wij welk van onze nostalgische en feestelijke ingerichte huiskamers het meest geschikt is. Na het ontvangst gaat het activiteitenprogramma van start, waar we vele unieke mogelijkheden voor bieden. Voor zowel een actief als een passief programma bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen ook andere feesten, zoals een jubileum, kerstborrel of kampioensfeest verzorgen. De Tuinderij is een unieke evenementenlocatie met ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud en diverse ‘huiskamers’ die dienen als feestzalen.

Personeelsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Voor het organiseren van personeelsfeesten bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Uw personeelsfeest wordt volledig tot in de puntjes verzorgd. Onze prachtige locatie leent zich perfect uit voor bedrijven die van hun personeelsfeest een onvergetelijke dag/avond willen maken. Naast een personeelsfeest kunnen wij ook andere feesten, zoals een jubileum, kerstborrel of kampioensfeest verzorgen. De Tuinderij is een unieke evenementenlocatie met ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud en diverse ‘huiskamers’ die dienen als feestzalen.

Personeelsfeesten voor extra grote groepen

Wilt u een personeelsfeest organiseren voor een groot bedrijf? Bekijk dan eens ons speciale aanbod voor personeelsfeesten voor meer dan 100 personen. Onze locatie is ook in z'n geheel af te huren voor uw organisatie. We laten hierbij de locatie een totale metamorfose ondergaan. Zo kunnen we van 'De Wurft' een centraal binnenplein maken en naar huiskamer 'De Tuinderij' de spellen verplaatsen en hier een garderobe creëren... een totale switch van interieur dus.

Boek nu uw personeelsfeest!

Boek personeelsfeest

De Tuinderij biedt complete personeelsfeesten

Op zoek naar een locatie waar u een personeelsfeest kan combineren met hilarische activiteiten, een vergadering en buffetten of barbecues. De Tuinderij in het Westland staat bekend om zijn goede verzorging, persoonlijke aandacht, creativiteit en details. Uw personeelsfeest bij De Tuinderij kan geheel compleet verzorgd worden. De Tuinderij biedt tevens busvervoer (uit & thuis aan) om compleet met uw gezelschap opgehaald en thuisgebracht te worden. De Tuinderij biedt personeelsfeesten voor grote en kleine gezelschappen. 

De Tuinderij biedt busvervoer aan voor personeelsfeesten


De Tuinderij biedt twee unieke bussen aan voor het vervoer van complete gezelschappen. Beide nostalgische bussen zijn geheel in Westlandse-stijl. Vanaf het moment van ophalen is uw personeelsfeest al begonnen. Gezien de unieke uitstraling van de bussen, passen deze perfect bij de uitstraling van De Tuinderij in het Westland. Uw personeelsuitje wordt hierdoor nog completer en verrassender voor uw personeel. Het is gaaf om uw personeel tijdens het personeelsfeest in het Westland bij De Tuinderij helemaal te verrassen. Dat begint al het de unieke uitstraling van onze bussen tijdens het ophalen. Uniek personeelsfeest!

Hilarische activiteiten tijdens uw personeelsfeest bij De Tuinderij

De Tuinderij biedt een tal van hilarische binnen en- buitenactiviteiten. Om uw personeelsfeest zo divers en compleet mogelijk te maken, adviseren wij u om minimaal één van onze hilarische activiteiten te boeken. De kracht van De Tuinderij om uw personeelsfeest uniek en onvergetelijk te maken is een combinatie van ‘hilariteit, diversiteit en verrassing’. Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij biedt binnen en- buitenactiviteiten aan voor jong & oud. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Solex Tour’ of E-kickbike Tour’. Of de hilarische binnen activiteiten zoals: Wc-Pot Race, Levend Tafelvoetbal, ‘Plankgas door de Kas’, ‘Waar is de Mol?’ of ‘Levend 4 op ’n Rij’? Deze activiteiten worden allen begeleid door de medewerkers van De Tuinderij. Hilariteit gegarandeerd!

Vergaderen bij De Tuinderij tijdens uw personeelsfeest

De Tuinderij biedt diverse huiskamers aan met vergaderfaciliteiten voor uw vergadering. Mocht u van plan zijn tijdens uw personeelsfeest een plenaire bijeenkomst te organiseren, waar bijvoorbeeld formele informatie met uw collega’s gedeeld moet worden, dan biedt  De Tuinderij diverse mogelijkheden aan. De Tuinderij beschikt over diverse ‘Audio- Visuele Middelen’ en een snel netwerk (Wifi of kabel internet). Diverse cateringwensen tijdens de vergadering kunnen wij in samenspraak aanbieden zodat wij goed op de wensen van uw complete personeelsfeest in kunnen spelen. De Tuinderij beschikt over diverse huiskamer, allen ingericht in jaren ’60-stijl. Afhankelijk van de grote van het gezelschap zullen wij de huiskamers inrichten voor de vergaderingen tijdens uw personeelsfeest.

Uw personeelsfeest en catering bij De Tuinderij

Naast de hilarische activiteiten biedt De Tuinderij in het Westland ook diverse buffetten en barbecues aan. In de koudere maanden kunnen deze buffetten in diverse huiskamers geserveerd worden en in de warmere maanden kan men heerlijk op onze zonnige terrassen plaatsnemen. De Tuinderij biedt het hele jaar rond diverse cateringmogelijkheden. Of het nu gaat om een zomer óf winterbarbecue, wij bieden voldoende ruimtes om uw personeelsfeest van alle gemakken te voorzien. De Tuinderij beschikt ongeveer over een tiental aan diverse buffetten. Van klein tot groot. Tevens bieden wij na het buffet een eventueel ‘dessertbuffet’ of ‘ludieke schepijswagen’ aan.

Feestavonden bij De Tuinderij maken uw personeelsfeest compleet

Na een geslaagd dagprogramma voor uw personeelsfeest bij De Tuinderij (na het buffet), is het tijd voor een compleet avondprogramma. De Tuinderij biedt diverse mogelijkheden hierin, al uw wensen zijn bespreekbaar. U zou bijvoorbeeld in de avonduren kunnen kiezen voor een ‘Roofvogelshow’ met uw personeel óf bijvoorbeeld een interactieve ‘Pub-quiz’. Tijdens de ‘Roofvogelshow’ zal uw gezelschap worden meegenomen naar buiten voor een ‘show met roofvogels’ door een erkend Valkenier. Een waanzinnige show die u moet ervaren! Wilt u liever meer interactie tijdens uw personeelsfeest? Onze ‘Quizmaster’ maakt dit graag voor uw mogelijk. In teamverband strijdt u om de ‘eeuwige roem’ tijdens deze ‘Pub-quiz’. Na deze activiteit bieden wij de mogelijkheid om ‘met uw voetjes van de vloer te gaan’. De Tuinderij beschikt over een ‘huisband of huis-DJ’ die voor heerlijke achtergrond muziek kan zorgen tijdens uw personeelsfeest. Ook geldt in de avonduren voor uw personeelsfeest dat De Tuinderij voor diverse catering op maat kan zorgen. Wij nemen graag uw zorg uit handen. Na een geslaagd avond programma brengt de buschauffeur van De Tuinderij uw gezelschap weer naar huis. 

Personeelsfeesten in de buurt van elke regio

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van unieke personeelsfeesten. Op basis van uw wensen maken we een compleet verzorgd arrangement op maat. Veel of weinig personeel, we verzorgen altijd een uniek en origineel personeelsfeest dat volledig naar wens is. Bedrijven uit heel het land hebben hier al gebruik van gemaakt en hebben hun personeelsfeest bij ons gevierd. Zo wordt regelmatig een personeelsfeest Amsterdam, personeelsfeest Bredapersoneelsfeest Delftpersoneelsfeest Den Haagpersoneelsfeest Dordrechtpersoneelsfeest Goudapersoneelsfeest Leidenpersoneelsfeest Rotterdampersoneelsfeest Scheveningenpersoneelsfeest Schiedampersoneelsfeest Utrechtpersoneelsfeest Westlandpersoneelsfeest Zoetermeerpersoneelsfeest Spijkenissepersoneelsfeest Hoek van Holland en een personeelsfeest Wassenaar bij ons georganiseerd.