Personeelsfeest

Personeelsfeest bij De Tuinderij

De Tuinderij is dé locatie voor een personeelsfeest, in informele en ongedwongen sferen. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u het gevoel 'thuis' te zijn. Diverse huiskamers (zalen) zijn ingericht in jaren '60 stijl, lekker Oud-Hollands zoals het vroeger was. Een feestje van herkenbaarheid.

De activiteiten die u reserveert staan centraal. Verras uw collega's met een race door de kas op scootmobielen (onder het motto 'Plankgas door de Kas') of probeer de hoogste score te behalen tijdens de wc-potten-race (Je Kan De Pot Op)! Ooit weleens deelgenomen aan 'Touwdouwen'? Wist u dat u kon 'Lopen over Water'? Bij ons is het allemaal mogelijk, niets is te gek!

Borrel en/of buffet

De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze!

Bekijk alle activiteiten