Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Personeelsfeest

Personeelsfeest bij De Tuinderij

Personeelsfeest organiseren? Kom langs bij De Tuinderij: dé locatie voor uw personeelsfeest! In informele en ongedwongen sfeer wordt u verwelkomd op een prachtige locatie aan de Westlandse Wateren. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u direct het gevoel ‘thuis’ te zijn. Speciaal voor personeelsfeesten hebben we diverse huiskamers ingericht in de jaren ‘60 stijl. Organiseer uw personeelsfeest bij De Tuinderij en u bent gegarandeerd van oud ‘Hollandsche’ gezelligheid, zoals je dat gewend bent van de bezoekjes bij Oma. Nostalgie ten top! Na het ontvangst waar iedereen geniet van een kop koffie en stuk gebak staan de activiteiten van het personeelsfeest op de planning. En u heeft de keuze uit enorm veel activiteiten. Boek nu uw personeelsfeest!

Boek personeelsfeest

Personeelsfeesten met originele activiteiten

Bij De Tuinderij is de keuze aan activiteiten voor personeelsfeesten enorm. We hebben met verschillende indoor en outdoor activiteiten voor ieder wat wils. Verras uw collega’s bijvoorbeeld door (onder het motto ‘plankgas door de kas’) het record te verbreken van de unieke scootmobielen race. Een unieke race op scootmobielen door een echte Westlandse kas! Of race tegen elkaar op wc potten tijdens de activiteit Je Kan De Pot Op. Hilariteit gegarandeerd! Stap nostalgisch op de Solex en rij een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland. Uiteraard geheel in stijl! Dat betekent: een lange leren jas en ouderwetse helm! Bij De Tuinderij is niets te gek. U kunt zelfs lopen over water!

 

De afsluiting van een uniek personeelsfeest

Na de activiteiten wordt iedereen weer verwacht in uw ‘eigen’ vertrouwde huiskamer om het personeelsfeest voort te zetten. De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze! U en uw personeel komt niets tekort tijdens een personeelsfeest bij de Tuinderij. 

Uw personeelsfeest organiseren bij De Tuinderij

Op basis van de wensen voor uw personeelsfeest en het aantal personen bepalen wij welk van onze nostalgische en feestelijke ingerichte huiskamers het meest geschikt is. Na het ontvangst gaat het activiteitenprogramma van start, waar we vele unieke mogelijkheden voor bieden. Voor zowel een actief als een passief programma bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen ook andere feesten, zoals een jubileum, kerstborrel of kampioensfeest verzorgen. De Tuinderij is een unieke evenementenlocatie met ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud en diverse ‘huiskamers’ die dienen als feestzalen.

Personeelsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Voor het organiseren van personeelsfeesten bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Uw personeelsfeest wordt volledig tot in de puntjes verzorgd. Onze prachtige locatie leent zich perfect uit voor bedrijven die van hun personeelsfeest een onvergetelijke dag/avond willen maken. Naast een personeelsfeest kunnen wij ook andere feesten, zoals een jubileum, kerstborrel of kampioensfeest verzorgen. De Tuinderij is een unieke evenementenlocatie met ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud en diverse ‘huiskamers’ die dienen als feestzalen.

Personeelsfeesten voor extra grote groepen

Wilt u een personeelsfeest organiseren voor een groot bedrijf? Bekijk dan eens ons speciale aanbod voor personeelsfeesten voor meer dan 100 personen. Onze locatie is ook in z'n geheel af te huren voor uw organisatie. We laten hierbij de locatie een totale metamorfose ondergaan. Zo kunnen we van 'De Wurft' een centraal binnenplein maken en naar huiskamer 'De Tuinderij' de spellen verplaatsen en hier een garderobe creëren... een totale switch van interieur dus.

Personeelsfeesten in de buurt van elke regio

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van unieke personeelsfeesten. Op basis van uw wensen maken we een compleet verzorgd arrangement op maat. Veel of weinig personeel, we verzorgen altijd een uniek en origineel personeelsfeest dat volledig naar wens is. Bedrijven uit heel het land hebben hier al gebruik van gemaakt en hebben hun personeelsfeest bij ons gevierd. Zo wordt regelmatig een personeelsfeest Amsterdam, personeelsfeest Bredapersoneelsfeest Delftpersoneelsfeest Den Haagpersoneelsfeest Dordrechtpersoneelsfeest Goudapersoneelsfeest Leidenpersoneelsfeest Rotterdampersoneelsfeest Scheveningenpersoneelsfeest Schiedampersoneelsfeest Utrechtpersoneelsfeest Westlandpersoneelsfeest Zoetermeerpersoneelsfeest Spijkenissepersoneelsfeest Hoek van Holland en een personeelsfeest Wassenaar bij ons georganiseerd.