Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Personeelsfeest Wassenaar

Personeelsfeest in Wassenaar organiseren

Personeelsfeest in de buurt van Wassenaar organiseren? Kom langs bij De Tuinderij en geniet van een fantastische dag! Gelegen aan de Westlandse Wateren beleeft u een oase van rust bij De Tuinderij: de meest unieke feestlocatie voor uw personeelsfeest op nog geen 25 minuten afstand van Wassenaar. We kunnen alle soorten personeelsfeesten organiseren. Heeft u een jaarlijks terugkerend personeelsfeest, een kerstborrel of jubileum waar u een mooie locatie voor zoekt? Met maar liefst vijf feestzalen kunnen wij alle soorten groepen ontvangen. Zelfs groepen met meer dan 500 personen zijn geen enkel probleem voor ons. De feestzalen zijn bovendien volledig in jaren ‘60 stijl, net zoals Oma’s huiskamer. U kunt bij ons terecht voor allerlei hilarische activiteiten, oer-gezellige feesten en heerlijk eten. De Tuinderij is dé plek waar u moet zijn voor uw personeelsfeest in Wassenaar! Heeft u bijvoorbeeld wel eens op een wc pot geracet? Bij De Tuinderij kan dat! Of verbreek het record scootmobiel racen. Onder het motto ‘plankgas door de kas’ racet u in een scootmobiel in een echte Westlandse kas tegen uw collega’s. Niets is te gek. U kunt zelfs lopen over water!

Een greep uit onze activiteiten - te doen tijdens een personeelsfeest in Wassenaar

Personeelsfeest in Wassenaar met unieke activiteiten

Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is voor uw personeelsfeest in de buurt van Wassenaar. Naast onze indoor activiteiten heeft u ook de mogelijkheid te kiezen uit unieke outdoor activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld geheel in stijl gekleed op een ouderwetse Solex stappen en een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland rijden. Nostalgie ten top! Of beleef oude tijden opnieuw en stap in een echte VW Kever. Ziet u het Westland liever vanaf het water? Dat kan ook met onze vaartocht op een echte Westlandse veilingschuit! Het is zoals we zeggen: niets is te gek voor uw personeelsfeest in Wassenaar! Na de personeelsfeest activiteiten wordt iedereen weer verwacht in jullie huiskamer waarna de festiviteiten worden voortgezet. En bij mooi weer is er genoeg ruimte aan het water om te genieten van de borrel, het buffet of de barbecue. Indien gewenst verzorgen we een fantastische afsluiting door een knallend feest te organiseren. Buiten of binnen in Oma’s woonkamer. Er ontbreekt u niets aan uw personeelsfeest in Wassenaar. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een personeelsfeest op de meest unieke feestlocatie in de buurt van Wassenaar en omstreken!

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Wassenaar, teamuitje Wassenaar, Personeelsfeest Wassenaar, Bedrijfsfeest Wassenaar, Teambuilding Wassenaar, vergaderlocatie Wassenaar of Personeelsuitje Wassenaar