Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Bedrijfsfeest Wassenaar

Bedrijfsfeest organiseren in Wassenaar

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie waar u uw bedrijfsfeest in de buurt van Wassenaar kunt organiseren? Aan de rand van het Westland vindt u midden in de polder de prachtig gelegen Tuinderij: de meest unieke feestlocatie voor uw bedrijfsfeest op nog geen 30 minuten afstand van Wassenaar! Wij kunnen alle soorten bedrijfsfeesten in de buurt van Wassenaar organiseren. Heeft u een jubileum te vieren, een kerstborrel of gewoon een jaarlijks terugkerend bedrijfsfeest? Met maar liefst vijf ouderwets ingerichte huiskamers van verschillende groottes kunnen we alle groepen ontvangen. Zelfs groepen van meer dan 100 personen zijn geen enkel probleem voor uw bedrijfsfeest in Wassenaar! Na het ontvangst beginnen de bedrijfsfeest activiteiten en ook hier bieden we vele unieke mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een scootmobiel-race of WC-potten-race meegemaakt? Hilariteit gegarandeerd! Of heeft u altijd al de droom gehad om in de ArenA te spelen? Bij De Tuinderij kan dat tijdens de activiteit levend tafelvoetbal!

Bekijk alle mogelijkheden

Unieke activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest Wassenaar

Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is voor uw bedrijfsfeest in Wassenaar. Naast onze indoor activiteiten heeft u ook de mogelijkheid te kiezen uit unieke outdoor activiteiten. Stap bijvoorbeeld nostalgisch op de solex (geheel in stijl gekleed) voor een uitgebreide tour door het prachtige Westland en Midden-Delft. Uiteraard met een stop (of twee) voor een heerlijk stuk ambachtelijk bereide appeltaart. Of beleef oude tijden opnieuw met onze VW Kever Tour! Na de bedrijfsfeest activiteiten komt iedereen weer terug in uw eigen vertrouwde huiskamer. En indien het mooi weer is kunt u ook heerlijk langs de waterkant genieten van de borrel, het buffet of de barbecue. Indien gewenst kunnen we de huiskamer ook omtoveren tot feestzaal, zodat de dag echt helemaal in stijl kan worden afgesloten. Er ontbreekt u niets aan uw bedrijfsfeest in Wassenaar! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bedrijfsfeest op de meest unieke feestlocatie in de buurt van Wassenaar en omstreken! We garanderen u en uw personeel een dag die jullie nooit zullen vergeten!

De Tuinderij: dé locatie voor bedrijfsfeesten!

De tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsfeesten. Bedrijven uit het hele land komen naar ons toe om gebruik te maken van de voordelen van De Tuinderij en zich volledig te laten ontzorgen in het organiseren van hun bedrijfsfeest. Bedrijven uit AmsterdamBredaDelft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Utrecht, Wassenaar, Westland, Zoetermeer, Spijkenisse en Hoek van Holland gingen u voor. Wacht niet langer en neem contact op voor het organiseren van uw bedrijfsfeest! 

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Wassenaar, teamuitje Wassenaar, Personeelsfeest Wassenaar, Bedrijfsfeest Wassenaar, Teambuilding Wassenaar, vergaderlocatie Wassenaar of Personeelsuitje Wassenaar

Neem contact op