Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen

Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen

Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Gelegen aan de rand van het Westland vindt u op een prachtige locatie aan het water alles onder één dak voor bedrijfsuitjes. Met tal van activiteiten en een echte Westlandse kas als omgetoverde bedrijfslocatie hebben wij meer dan genoeg ruimte voor groepen van 100 personen en groter. Speciaal voor deze groepen hebben we op maat gemaakte bedrijfsuitjes. Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor nóg grotere groepen dan 100 personen? Ook dat is mogelijk. Bekijk hiervoor ons speciale aanbod voor bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Op maat gemaakt bedrijfsuitje voor meer dan 100 personen

De Tuinderij is de perfecte evenementenlocatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen. Van een stoere solextour die meer dan 100 personen tegelijk kunnen rijden tot kleinere, hilarische activiteiten waar je in groepen afwisselt. Met onze bedrijfsuitjes staat teambuilding, plezier en bovenal enorm veel gezelligheid centraal! 

Arrangement op maat

Activiteiten voor meer dan 100 personen

Bekijk activiteiten

Bedrijfsuitje 100 personen: prijzen en mogelijkheden

Bij De Tuinderij beleeft iedereen een dag lang plezier. Sluit na de activiteiten de dag af met een spetterend bedrijfsfeest bij ons op locatie. Buiten (in de zon) op ons prachtige grasveld aan het water of binnen in één van onze nostalgische feestzalen. Helemaal in de stijl van ‘oma’s huiskamerstijl’ uit de gezelligste jaren van de ‘seventies’

Een greep uit onze avontuurlijke teambuilding activiteiten voor grote groepen

De Tuinderij is de perfecte locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje met meer dan 100 personen. U kunt bij ons Ouderwets brommen op een Solex door het mooie Westland. Als het slecht weer is hebben we ook een legio aan binnenactiviteiten voor u samengesteld. Denk hierbij aan het populaire 'plankgas door de kas', levend tafelvoetbal of het hilarische levend tafelvoetbal.

Teambuilding & Activiteiten voor meer dan 100 personen

Organiseert u een bedrijfsuitje voor 100 of meer personen? Het is mogelijk bij De Tuinderij! Wij bieden u unieke en hilarische activiteiten die jullie kunnen combineren, wat een gevarieerd uitje biedt met voor ieder wat wils! Ga bijvoorbeeld in teamverband de strijd met elkaar aan tijdens een scootmobielrace met hilarische hindernissen, laat tijdens de pure krachtactiviteit "touwdouwen" jullie spierballen spreken en duw de tegenstander naar een achterstand of betreedt de ArenA of De Kuip en laat jullie voeten spreken met de activiteit levend tafelvoetbal.

Bekijk hieronder onze meest populaire activiteiten voor bedrijfsuitjes van 100 personen. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje met meer dan 100 personen?

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor 100 personen. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes