Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen

Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen

Bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Gelegen aan de rand van het Westland vindt u op een prachtige locatie aan het water alles onder één dak voor bedrijfsuitjes. Met tal van activiteiten en een echte Westlandse kas als omgetoverde bedrijfslocatie hebben wij meer dan genoeg ruimte voor groepen van 100 tot wel 500 personen. Speciaal voor deze groepen hebben we op maat gemaakte bedrijfsuitjes. 

Op maat gemaakt bedrijfsuitje voor meer dan 100 personen

De Tuinderij is de perfecte evenementenlocatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen. Van een stoere solextour die meer dan 100 personen tegelijk kunnen rijden tot kleinere, hilarische activiteiten waar je in groepen afwisselt. Met onze bedrijfsuitjes staat teambuilding, plezier en bovenal enorm veel gezelligheid centraal! 

Activiteiten voor meer dan 100 personen

Bekijk activiteiten

Bedrijfsuitje 100 personen: prijzen en mogelijkheden

Bij De Tuinderij beleeft iedereen een dag lang plezier. Sluit na de activiteiten de dag af met een spetterend bedrijfsfeest bij ons op locatie. Buiten (in de zon) op ons prachtige grasveld aan het water of binnen in één van onze nostalgische feestzalen. Helemaal in de stijl van ‘oma’s huiskamerstijl’ uit de gezelligste jaren van de ‘seventies’

Een greep uit onze avontuurlijke teambuilding activiteiten voor grote groepen

De Tuinderij is de perfecte locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje met meer dan 100 personen. U kunt bij ons Ouderwets brommen op een Solex door het mooie Westland. Als het slecht weer is hebben we ook een legio aan binnenactiviteiten voor u samengesteld. Denk hierbij aan het populaire 'plankgas door de kas', levend tafelvoetbal of het hilarische levend tafelvoetbal.

Bedrijfsuitje voor 500 personen

Benieuwd hoe een bedrijfsuitje voor grote groepen er uitziet bij De Tuinderij? Op 22 juni 2023 ontvingen wij Stichting Jeugdformaat voor een grote FUIF. Met maar liefst 500 personen genoten zij een dag bij ons in De Tuinderij, met gastsprekers, workshops en hilarische activiteiten. Er was voor ieder wat wils!

Bekijk de video om een blik te krijgen van deze super gezellige dag bij De Tuinderij! 

Teambuilding & Activiteiten voor meer dan 100 personen

Organiseert u een bedrijfsuitje voor 100 of meer personen? Het is mogelijk bij De Tuinderij! Wij bieden u unieke en hilarische activiteiten die jullie kunnen combineren, wat een gevarieerd uitje biedt met voor ieder wat wils! Ga bijvoorbeeld in teamverband de strijd met elkaar aan tijdens een scootmobielrace met hilarische hindernissen, laat tijdens de pure krachtactiviteit "touwdouwen" jullie spierballen spreken en duw de tegenstander naar een achterstand of betreedt de ArenA of De Kuip en laat jullie voeten spreken met de activiteit levend tafelvoetbal.

Bekijk hieronder onze meest populaire activiteiten voor bedrijfsuitjes van 100 personen. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje met meer dan 100 personen?

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor 100 personen. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepenMet veel verschillende activiteiten beleeft iedereen een ontzettend leuke dag. Onze activiteiten zijn uniek en laten uw lachspieren overuren maken.

Van knotsgekke wc-pot races tot hersenkrakende pub-quizzen en van nostalgische solex tours tot sightseeing in het Westland. Niets is te gek bij De Tuinderij. Sluit de dag helemaal in stijl af met een heerlijke borrel/buffet of een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Kortom: een bedrijfsuitje voor grote groepen boek je bij De Tuinderij. Iedereen beleeft een dag lang plezier!  

Meer informatie?

Neem contact op

Bedrijfsuitjes voor meer dan 150, 200 en 250+ personen

Bij De Tuinderij verzorgen we ieder bedrijfsuitje volledig op maat, waardoor we een onbeperkt aantal personen een fantastische dag laten beleven. Onze locatie bevindt zich in een echte Westlandse kas die is verdeeld in gezellige feestzalen in huiselijke jaren ‘70 stijl, een met hilarische spelletjes ingerichte ‘wurft’, een prachtig buitenterrein aan het water, een mooie volière, een historisch Kreidler museum en nog veel meer. Of u nu met 100, 150, 200 of meer dan 250 personen een bedrijfsuitje wilt organiseren, bedrijfsuitjes voor grote groepen organiseer je bij De Tuinderij.

Voor groepen tussen de 100 – 500 personen worden de bedrijfsuitjes op maat gemaakt. We gaan met u rond de tafel om te luisteren naar uw wensen. Graag verzorgen wij samen met u een knallend bedrijfsfeest die geheel naar uw zin wordt samengesteld. Heeft u zelf goede ideeën? Dan luisteren wij daar graag naar. Maar uiteraard kunnen we u ook voorzien van advies, wij hebben namelijk jaren lange ervaring met het organiseren van grote bedrijfsuitjes bij De Tuinderij.

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes kunt u terecht bij De Tuinderij

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes is er altijd iets te regelen. We denken graag met u mee. Bijvoorbeeld een combinatie-bedrijfsuitje: de ene helft begint met een oer-gezellige vaartocht op een ouderwetse Westlandse veilingschuit en de ander trekt een zwart leren jas met bontmuts op en stapt op de brommende solex.

De twee groepen ontmoeten elkaar halverwege onder het genot van een heerlijk appelgebak met slagroom en drankje naar keuze. Hierna wordt de reis terug naar De Tuinderij omgewisseld vervolgd om de dag af te sluiten tijdens een knallend personeelsfeest of overheerlijke barbecue.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Ontdek de omgeving met een grote groep

De Tuinderij is gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water. Aan het randje van het Midden-Delfland en in het Westland is onze unieke locatie te vinden. Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en het Midden-Delfland om de mooie polders. Dit zorgt ervoor dat u bijzondere plekken tegen komt waar u normaal niks vanaf zal weten. Het is daarom echt een aanrader om deze omgeving te ontdekken met uw bedrijfsuitje met grote groep.

Dit kan bij ons op verschillende manieren zoals met een E-kickbike step, Solex, VW-Kever, Kagenaar (rondvaart boot) of met een Amerikaanse Blue Bird bus. Voor elke vervoersmiddel hebben wij een mooie route bedacht zodat elke tocht op een unieke manier wordt beleefd. Ook deze tochten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat we grote groepen kunnen ontvangen. Uw bedrijfsuitje wordt daardoor helemaal op maat gemaakt en iedereen zal het naar zijn zin hebben. Het is uniek om zoveel keus te hebben wanneer op u zoek bent naar een bedrijfsuitje met grote groep.

Een bedrijfsuitje in huiselijke sferen

De Tuinderij bestaat uit meerdere ‘huiskamers’ waar u met het bedrijfsuitje kan blijven eten. De huiskamers zijn helemaal in jaren ’60 sferen ingericht wat zorgt voor een knusse uitstraling. Onze grootste huiskamer heeft ook de naam ‘De Tuinderij’ en hier kunnen we grote groep van minimaal  100 personen ontvangen. Deze huiskamer wordt voor verschillende dingen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie/thee en gebak of een uitgebreid (lunch)buffet. Onze buffetten worden geleverd door verschillende lokale cateraars die veel producten uit de omgeving gebruiken. Naast een buffet werken wij altijd met een all-in prijs voor de drank. De prijs is afhankelijk van het aantal uur wat u in de huiskamer zit. In de zomer kan u bij mooi weer gebruiken maken van een groot terras direct aan de huiskamer. De grote groep kan hierdoor met z’n alle buiten zitten. 

Overheerlijke borrel & buffet

Het bedrijfsuitje hoeft natuurlijk niet afgesloten te worden met een buffet. Wel is het te adviseren om aan het eind van het programma nog met zo’n grote groep uiteindelijk bij elkaar te komen. Sluit daarom het bedrijfsuitje af met een gezamenlijke borrel. Deze borrel kan op verschillende manier worden verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor wat nootjes op tafel en verschillende rondes bittergarnituur. Uiteraard kan dit ook verder uitgebreid worden met verschillende koude hapjes, een puntzak patat of 3 stokjes kipsaté. Ook tijdens de borrel mag men zelf een drankje pakken uit de koelkast, wat zorgt voor meer beweging in de groep. 

De Tuinderij: dé locatie voor bedrijfsuitjes voor grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen zijn soms lastig te organiseren. Er dient met veel verschillende dingen rekening te worden gehouden. Met een bedrijfsuitje voor grote groepen bij De Tuinderij heeft u deze zorgen niet. Onze prachtige locatie stelt ook voor grote bedrijven meer dan genoeg ruimte beschikbaar voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Gezelligheid en teamwork staat voorop met bedrijfsuitjes voor grote groepen bij De Tuinderij.

Heeft u geen zin om op pad te gaan en blijft u graag met het gezelschap bij ons op de locatie? Ook dat is geen probleem met grote groepen. U kunt ervoor kiezen om met het bedrijfsuitje alle activiteiten af te huren die zich bevinden in onze grote activiteitenkas. Deze kas staat vol met alle activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Denk dan bijvoorbeeld aand een scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Het Levend Tafelvoetbalspel of het Levensechte mollenmeppen ‘Waar is de Mol?. In de zomer voegen wij ook nog de activiteit ‘Lopen over water’ toe, die buiten op het water plaats vindt. Wij maken een mooi doordraaisysteem voor deze activiteiten waardoor iedereen mee kan doen. 

Op onze locatie hebben wij ook nog workshops die u kan combineren met de activiteiten in de kas. Denk bijvoorbeeld aan de Roofvogel workshop of de workshop Schapenhoeden. Indrukwekkende workshops waar uw collega’s staan van te kijken. Plezier staat hierbij voorop maar ook een stukje teambuilding komt voor bij deze activiteiten.

Bedrijfsuitje boeken

Nu boeken