Bedrijfsuitje in Amsterdam

Bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam organiseren

Hilarische bedrijfsuitjes in de buurt van Amsterdam!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Amsterdam? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast kunt u in de kas een parcours af leggen met wc-pot-racers (Je Kan De Pot Op). Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje Amsterdam met borrel en/of buffet

De locatie is gevestigd op minder dan 45 minuten van Amsterdam en volledig ingericht met een gezellige huiskamers in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen.

Bekijk alle activiteiten

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Populaire activiteiten

U kunt bij ons terecht voor diverse activiteiten. Voor jong en oud. Zie hieronder een aantal populaire activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in (de buurt van) Amsterdam

Dé locatie voor bedrijfsuitjes op 45 minuten vanaf Amsterdam

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes in de buurt van Amsterdam. Onze locatie is gelegen in de polder, maar zeer gemakkelijk aan te rijden en te bereiken. Voor alle denkbare bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Voor kleine en groepen, maar ook voor groepen voor meer dan 100 personen. Voor sportieve bedrijfsuitjes, voor actieve bedrijfsuitjes, voor originele bedrijfsuitjes, noem maar op. Indien gewenst kan de dag worden afgesloten met een volledig verzorgd bedrijfsfeest of personeelsfeest. Kortom: De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje in (de buurt van) Amsterdam. Neem nu contact op en boek snel voor een onvergetelijke dag!