Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Sportief bedrijfsuitje

Sportieve bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Sportief bedrijfsuitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Gelegen aan de rand van het Westland vindt u onze prachtige locatie aan het water. Hier kunt u de leukste sportieve bedrijfsuitjes organiseren. Van plankgas door de kas tot levend tafelvoetbal en van sumoworstelen tot touwdouwen. U beleeft het bij De Tuinderij.

Arrangement op maat

Sportieve activiteiten

Bekijk activiteiten

Sportieve bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen

Sportieve bedrijfsuitjes voor kleine groepen

Wilt u een sportief bedrijfsuitje organiseren voor een kleine groep? Naast volledige activiteiten hebben wij ook diverse sportieve spellen waaraan jullie kunnen deelnemen. Bij ons op locatie of in de omgeving. Zo kunnen jullie de omgeving verkennen tijdens een ouderwetse solex tour, big daddy tour en kever tour.

Sportieve bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor grote groepen hebben we nog meer activiteiten in petto. Bijvoorbeeld een rondvaart op een Westlander in combinatie met een solex tour. Alle sportieve bedrijfsuitjes worden volledig op maat gemaakt. Al wilt u een sportief bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen, bekijk dan eens ons speciale aanbod voor bedrijfsuitjes voor grote groepen en bedrijfsuitjes voor 100 personen

Boek je sportieve bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes. Zowel voor kleine als grote bedrijven. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Neem gemakkelijk contact op voor meer informatie en wij staan u graag te woord voor een volledig op maat gemaakt sportief bedrijfsuitje!

Compleet verzorgde sportieve bedrijfsuitjes

Organiseert u een sportief bedrijfsuitje? Bekijk hier de meest populaire sportieve bedrijfsuitjes. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Meer informatie over sportieve bedrijfsuitjes

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische sportieve bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes