Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Sportief bedrijfsuitje

Sportieve bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Sportief bedrijfsuitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Gelegen aan de rand van het Westland vindt u onze prachtige locatie aan het water. Hier kunt u de leukste sportieve bedrijfsuitjes organiseren. Van plankgas door de kas tot levend tafelvoetbal en van sumoworstelen tot touwdouwen. U beleeft het bij De Tuinderij.

Sportieve activiteiten

Bekijk activiteiten

Sportieve bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen

Sportieve bedrijfsuitjes voor kleine groepen

Wilt u een sportief bedrijfsuitje organiseren voor een kleine groep? Naast volledige activiteiten hebben wij ook diverse sportieve spellen waaraan jullie kunnen deelnemen. Bij ons op locatie of in de omgeving. Zo kunnen jullie de omgeving verkennen tijdens een ouderwetse solex tour, big daddy tour en kever tour.

Sportieve bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor grote groepen hebben we nog meer activiteiten in petto. Bijvoorbeeld een rondvaart op een Westlander in combinatie met een solex tour. Alle sportieve bedrijfsuitjes worden volledig op maat gemaakt. Al wilt u een sportief bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen, bekijk dan eens ons speciale aanbod voor bedrijfsuitjes voor grote groepen en bedrijfsuitjes voor 100 personen

Boek je sportieve bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes. Zowel voor kleine als grote bedrijven. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Neem gemakkelijk contact op voor meer informatie en wij staan u graag te woord voor een volledig op maat gemaakt sportief bedrijfsuitje!

Compleet verzorgde sportieve bedrijfsuitjes

Organiseert u een sportief bedrijfsuitje? Bekijk hier de meest populaire sportieve bedrijfsuitjes. Wilt u een bedrijfsuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Sportief bedrijfsuitje: Boek ‘Plankgas door de Kas’!

Ben jij ook een sportief persoon en ga jij graag de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Boek dan Plankgas door de Kas bij De Tuinderij, een gaaf sportief bedrijfsuitje! Sportiviteit staat bovenaan, echter het wordt een hele strijd wie er zal gaan winnen. Deze ‘scootmobielwedstrijd’ is een van de meest hilarische en sportieve bedrijfsuitjes van Nederland. Garantie voor hilariteit en spanning. Kom jij met je team als eerst over de streep? Door middel van diverse hindernissen in het parcours te trotseren kom je dichter en dichter bij de finish. Echter sportiviteit staat voorop. Mocht de spanning oplopen dan fluit de scheidsrechter je terug. Er mogen geen hindernissen overgeslagen worden, dit zou je weleens de 1e plaats kunnen gaan kosten.

 

Wie er van sportieve bedrijfsuitjes houdt, zit bij De Tuinderij aan het juiste adres.


Bent u sportief aangelegd? Houdt u van actief en hilariteit? Boek dan een dagje uit met uw gezelschap bij
De Tuinderij. De Tuinderij biedt een breed scala aan sportieve bedrijfsuitjes. Van ‘Levend Tafelvoetbal’ en de
E-Kickbike ‘Big Daddy’ Tour tot ‘lopen over het water’. Alle sportieve activiteiten bedienen uitdaging voor
jong & oud. Aansluitend is het mogelijk om met uw gezelschap een hapje te blijven eten. Ideaal voor ieder bedrijfsuitje. Heeft u collega’s die minder sportief zijn? Daag deze dan uit voor bijv. een potje ‘Levend Tafelvoetbal’! Dit sportieve bedrijfsuitje gaat u niet in de ‘koude kleren zitten’. 

 

Bent u sportief aangelegd? De Tuinderij biedt ‘sportieve bedrijfsuitjes’.


Heeft u interesse in een bedrijfsuitje, maar geen idee waar u terecht kunt voor ‘hilarische en sportieve uitjes’? De Tuinderij heeft dé activiteiten die u zoekt! Combineer een aantal van onze sportieve activiteiten met elkaar en één groot sportief bedrijfsuitje. Aansluitend kunt u gebruik maken van onze horeca. Dat maakt uw dag helemaal compleet! Wij nemen graag uw zorg uit handen door sportieve en hilarische activiteiten voor u te plannen. 

Mocht u een sportieve activiteit zoeken die net iets minder intensief is? Dan zouden wij graag onze ‘Pubquiz’ of Solex Tour willen aanbevelen. Tijdens de ‘Pubquiz’ krijgt u vragen of de hedendaagse actualiteit, het team die de meeste vragen goed kan beantwoorden wint deze sportieve quiz. De SolexTour is heerlijk in de buitenlucht en tevens ook een sportief bedrijfsuitje. Uw gezelschap wordt ontvangen door enthousiaste begeleiders, zij zullen zich allen netjes voorstellen en instructies geven. De gehele Solex Tour zullen de begeleiders met u meegaan om dit sportieve bedrijfsuitje in goede banen te leiden. 

U krijgt tijdens deze sportieve activiteit een combinatie van ontspanning, prachtige landschappen en het grootste ‘kassengebied’ van Europa te zien. Een Solex is niets anders dan een fiets met een hulpmotortje. Echter zullen wij tijdens dit sportieve bedrijfsuitje de motor het werk laten doen. U pruttelt heerlijk tijdens een tour van 3 uur door de Polders van Midden Delfland en tussen de kassen van het Westland. Een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje! Bent u sportief of wat minder sportief aangelegd, dan is dit alsnog het ideale bedrijfsuitje voor uw gezelschap.


Bedrijfsuitje? De Tuinderij biedt sportieve activiteiten in teamverband.


De Tuinderij biedt buiten hilarische bedrijfsuitjes ook sportieve activiteiten in teamverband aan. Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! De grote vraag is echter of deze race wel op sportieve wijze gespeeld wordt? Dat ligt helemaal aan uw gezelschap. Is uw gezelschap sportief maar fanatiek? Dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. De Tuinderij biedt een nieuwe activiteit ‘Wc-Pot Race’ aan.
U rijdt in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. 

Echter moet dit wel op sportieve wijze gebeuren. Gebeurt dit niet op sportieve wijze dan keurt de scheidsrechter de punten af! Sportiviteit tijdens dit bedrijfsuitje staat dus centraal. Echter wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Tijdens deze activiteit leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet sportief ingeschat? Tijdens de Wc-Pot Race bij De Tuinderij komt u daar achter. Wc-Pot Race noemen wij ook wel ‘Je kan de Pot op’. Dit klinkt niet echt sportief, echter is dit uiteraard met een knipoog bedoelt. 

Deze activiteit is ideaal in teamverband, ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op sportieve wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische momenten op! Dit onderdeel van deze activiteit maakt de activiteit spannend maar juist ook sportief. Er zit een ‘actie’ element in. Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de activiteit op eerlijke en sportieve wijze gespeeld wordt. Of u nu wint of verliest, bij uitstek is de ‘Wc-Pot Race’ bij De Tuinderij uiterst geschikt voor uw sportieve bedrijfsuitje! Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na uw sportieve uitje. Dat maakt u dag compleet.Sportief of niet? De Tuinderij biedt unieke sportieve bedrijfsuitjes voor jong & oud.


Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt niet alléén maar activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u net wat minder sportief aangelegd? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol sportieve bedrijfsuitjes gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het nostalgische museum van De Tuinderij te bezichtigen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommer uit de jaren ’60 en ’70. Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke sportieve dag.

U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘gratis spelletjes’. Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega uit voor een spannend en sportief potje dammen of schaken? Bij De Tuinderij staat ‘de tijd net even stil’. Nostalgie, hilariteit en sportieve activiteiten zijn de sleutelwoorden van De Tuinderij.

Meer informatie over sportieve bedrijfsuitjes

Contact opnemen

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische sportieve bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad. Bent u op zoek naar iets specifieks? Lees dan meer over ons speciale aanbod voor sportieve bedrijfsuitjes, actieve bedrijfsuitjes en originele bedrijfsuitjes