Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Jubileum

Jubileum vieren

Een jubileum vieren? Dat doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Bent u 50 jaar geworden, zijn jullie 25 jaar getrouwd of bestaat uw bedrijf 100 jaar? Boek uw jubileum dan bij De Tuinderij en laat u helemaal ontzorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag voor iedereen!

Gelegen in de polder op randje Westland/Midden-Delfland, vindt u De Tuinderij. Een prachtige locatie in nostalgische sferen van oma’s huiskamer en boordevol oergezellige activiteiten voor de allerleukste jubilea.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze arrangementen!

Jubileum activiteiten

Bekijk activiteiten

Jubileum met buffet of barbecue

Er ontbreekt u en uw vrienden, familie of collega’s niets. Blijft u na de activiteiten gezellig voor het buffet of een barbecue? Dan verzorgen wij alles.

Even ontspannen tijdens het buffet? Breng een bezoekje aan De Wurft en ga de strijd aan met tafeltennis, tafelvoetbal, ouderwets sjoelen of andere gezellige spelletjes. Een stukje nostalgie ophalen? Bezoek ons Kreidlermuseum! Kortom: er ontbreekt u en uw gasten niets wanneer u uw jubileum viert bij De Tuinderij.

Populaire activiteiten voor jubileums

Zakelijk jubileum

Heeft u een zakelijk jubileum te vieren? Ook daarvoor bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Wij kunnen groepen aan tot wel 500 personen, maar ook groepen vanaf 25 personen zijn van harte welkom om een jubileum te vieren bij De Tuinderij!

Een jubileum is niet zomaar iets. Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld 10, 25 of zelfs 100 jaar? Dan moet dat gevierd worden! Afhankelijk van uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakte dag voor jullie samen. Met overheerlijke catering, vriendelijk personeel en eventueel hilarische activiteiten. Niets ontbreekt aan een fantastische dag wanneer u uw zakelijke jubileum viert bij De Tuinderij. Van A tot Z verzorgd! 

Vier uw jubileum bij De Tuinderij

Jubileum vieren bij De Tuinderij: Unieke activiteiten voor een onvergetelijk jubileum

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om uw jubileum te vieren? Bij De Tuinderij bieden wij een scala aan activiteiten en mogelijkheden voor jubilea van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een persoonlijk jubileum of een speciale mijlpaal, bij De Tuinderij zorgen we voor een onvergetelijk jubileumfeest.

Met onze prachtige locatie in de polder op het randje van Westland en Midden-Delfland creëren wij een unieke sfeer die doet denken aan oma's huiskamer. Onze nostalgische omgeving biedt een warme en gezellige setting voor uw jubileumviering. Of het nu gaat om een intiem feest met uw dierbaren of een groter evenement met collega's en vrienden, De Tuinderij heeft voor ieder wat wils.

Jubileum vieren?

Neem contact op

Unieke activiteiten voor een jubileum

Wat maakt De Tuinderij zo speciaal voor een jubileum? Naast onze sfeervolle locatie bieden wij een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor het vieren van jubilea. Van jubilea van 5 jaar tot wel meer dan 100 jaar (in het geval van bedrijven), ons team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke dag.

Bij De Tuinderij kunt u kiezen uit diverse activiteiten die aansluiten bij uw jubileumviering. Denk aan spannende Solex tours, waarbij u de omgeving kunt verkennen op een nostalgische manier. Of ga op avontuur met onze e-kickbike tours, waarbij u al steppend kunt genieten van het prachtige landschap. Voor de liefhebbers van klassieke auto's bieden wij ook kever tours aan, waarbij u in stijl rond kunt rijden door de prachtige regio.

Voor een onvergetelijke dag

Vier uw julieum bij De Tuinderij en verzeker uzelf van een onvergetelijke dag. Naast onze nostalgische activiteiten hebben we nog meer hilarische activiteiten die gegarandeerd voor veel plezier en teambuilding zorgen. Plankgas door de Kas is een geweldige scootmobielrace die zorgt voor lachende gezichten en een gezonde dosis competitie. Voor een hilarisch en originele activiteit is er Je Kan de Pot op, een WC-pot race die uw gasten zeker zal vermaken. Andere leuke activiteiten zijn onder andere Levend tafelvoetbal, 4 op 'n rij ballen-race en Touwdouwen.

Bij De Tuinderij draait het niet alleen om activiteiten, maar ook om het creëren van herinneringen en het samen vieren van uw jubileum. Onze locatie biedt voldoende ruimte voor feestelijke vieringen, maar ook voor intieme momenten met uw naasten. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw jubileumviering, zodat u optimaal kunt genieten van deze bijzondere gelegenheid.

Voor alle jubilea

Wij verwelkomen jubilea van alle soorten en maten bij De Tuinderij. Of u nu uw 25-jarig bedrijfsjubileum wilt vieren of een persoonlijk jubileum markeert, wij zorgen ervoor dat uw speciale dag perfect wordt verzorgd. Onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen stellen ons in staat om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen, zodat uw jubileumviering precies zo verloopt als u voor ogen heeft.

Kom naar De Tuinderij en ontdek de mogelijkheden voor uw jubileumviering. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen een onvergetelijk jubileumfeest te creëren. Bij De Tuinderij staat uw jubileum centraal en zorgen wij ervoor dat uw speciale dag een waardevolle en gedenkwaardige ervaring wordt.

Hoeveel jaar heeft u te vieren?

Hoeveel jaar u ook te vieren heeft, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de volgende jubilea: