Jubileum

Jubileum vieren

Een jubileum vieren? Dat doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Bent u 50 jaar geworden, zijn jullie 25 jaar getrouwd of bestaat uw bedrijf 100 jaar? Boek uw jubileum dan bij De Tuinderij en laat u helemaal ontzorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag voor iedereen!

Gelegen in de polder op randje Westland/Midden-Delfland, vindt u De Tuinderij. Een prachtige locatie in nostalgische sferen van oma’s huiskamer en boordevol oergezellige activiteiten voor de allerleukste jubilea.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze arrangementen!

Bekijk arrangementen

Jubileum activiteiten

Bekijk activiteiten

Jubileum met buffet of barbecue

Er ontbreekt u en uw vrienden, familie of collega’s niets. Blijft u na de activiteiten gezellig voor het buffet of een barbecue? Dan verzorgen wij alles.

Even ontspannen tijdens het buffet? Breng een bezoekje aan De Wurft en ga de strijd aan met tafeltennis, tafelvoetbal, ouderwets sjoelen of andere gezellige spelletjes. Een stukje nostalgie ophalen? Bezoek ons Kreidlermuseum! Kortom: er ontbreekt u en uw gasten niets wanneer u uw jubileum viert bij De Tuinderij.

Jubileum boeken

Hoeveel jaar heeft u te vieren?

Hoeveel jaar u ook te vieren heeft, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de volgende jubilea: