Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Jubileum

Jubileum vieren

Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Gaat het om persoonlijk jubileum, een 25 jarig huwelijksjubileum of bestaat uw bedrijf 100 jaar, wij zorgen ervoor dat uw speciale dag perfect wordt verzorgd. 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen een onvergetelijk jubileumfeest te creëren. Met onze eindeloze mogelijkheden en enthousiaste team zorgen wij voor een fantastische dag vol herinneringen, waar u zorgeloos kunt genieten. Bekijk ons aanbod en ontdek onze arrangementen voor de allerleukste jubilea. Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Unieke activiteiten voor jubilea

Verrijk uw jubileum met een van onze hilarische activiteiten! Van ontspannen rondvaarten tot duurzame E-Puch Tours en van teambuildingactiviteiten in onze verwarmde activiteitenkas tot een uitdagende pubquiz in één van onze huiskamers. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de fanatieke sportievelingen en voor de stille genieters, er is voor ieder wat wils. Komt u met een klein gezelschap of met een groep tot wel 500 personen? Wat uw wensen ook zijn, bij ons staat uw jubileum centraal. Bekijk hieronder een aantal populaire activiteiten voor jubilea bij De Tuinderij!  

Jubileum met buffet of barbecue

Blijft u na de activiteiten gezellig bij ons eten? We bieden een diversiteit aan cateringopties om uw zakelijke jubileum te vieren. Variërend van buffetten, barbecues, borrelarrangementen en diverse dessert mogelijkheden is er voor iedereen wat wils.  

Even ontspannen tijdens het buffet? Breng een bezoekje aan De Wurft en ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelen of andere gezellige oud Hollandse spelletjes. Een stukje nostalgie ophalen? Bezoek ons Kreidlermuseum! Er ontbreekt u en uw gasten niets wanneer u uw jubileum viert bij De Tuinderij. Vanaf het moment dat u bij ons aankomt, tot het laatste afscheid, tot in de puntjes verzorgd. 

Jubileum activiteiten

Bekijk activiteiten

Zakelijk jubileums

Ook voor zakelijke jubilea bent u bij ons aan het juiste adres! Gaat het om een kleine bijeenkomst of om een groots feest voor maximaal 500 personen, wij maken uw zakelijke jubileum tot een onvergetelijke ervaring. Want elk bedrijf dat 10, 25 of zelfs 100 jaar bestaat, verdient een feest om nooit te vergeten! 

Afhankelijk van uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakte dag voor jullie samen. Met overheerlijke catering, vriendelijk personeel en hilarische activiteiten kunt u genieten van een dag vol plezier en herinneringen op onze prachtige locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Vier uw jubileum op een unieke locatie

Unieke activiteiten voor een onvergetelijk jubileum 

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om uw jubileum te vieren? Een scala aan activiteiten en mogelijkheden voor jubilea van alle soorten en maten wacht op u bij De Tuinderij. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een persoonlijk jubileum of een speciale mijlpaal, we zorgen samen voor een onvergetelijk jubileumfeest. 

Met onze prachtige locatie in de polder op het randje van Westland en Midden-Delfland creëren wij een unieke sfeer die doet denken aan oma's huiskamer. Onze nostalgische omgeving biedt een warme en gezellige setting voor uw jubileumviering. Of u nu een 5-jarig jubileum te vieren heeft of iets anders, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! 

Voor alle jubilea

Wat maakt De Tuinderij zo speciaal voor een jubileum? Dankzij onze op maat gemaakte aanpak, overheerlijke catering, vriendelijke personeel en hilarische activiteiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van uw wensen stellen we een volledig op maat gemaakte dag voor jullie samen Met een toegewijde aanpak en een scherp oog voor detail, streven we ernaar om uw jubileum tot in de puntjes te verzorgen en blijvende herinneringen te creëren. 

Naast een sfeervolle locatie met knusse huiskamers bieden we diverse activiteiten voor elk formaat jubileum van 25 tot 500 personen. Ontdek het landschap van het Westland en Midden-Delfland tijdens een duurzame tour met onze E-Kickbikes of verken de omgeving op nostalgische wijze en stap geheel gehuld in de tand des tijds op onze E-Puchs. Ontspan op het water tijdens een rondvaart met een klassieke ‘Westlander’. Kies voor nog meer plezier en teambuilding hebben we hilarische activiteiten zoals ‘Plankgas door de Kas’ en ‘Je Kan de Pot op’ die zorgt voor lachende gezichten en een gezonde dosis competitie. 

Hier draait het niet alleen om activiteiten, maar ook om het creëren van herinneringen.  Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw jubileumviering, zodat u optimaal kunt genieten van deze bijzondere gelegenheid. 

Jubileum vieren?

Neem contact op

Hoeveel jaar heeft u te vieren?

Wat de gelegenheid ook is, er is altijd reden voor een feestje! Of het nu gaat om uw 50e verjaardag, uw 25e huwelijksjubileum, of het 100-jarig bestaan van uw bedrijf, bij De Tuinderij verwelkomen we jubilea van alle soorten en maten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen een onvergetelijk jubileumfeest te creëren. Boek uw jubileum bij De Tuinderij en laat ons uw dag tot in de puntjes verzorgen! 

 

Vragen over onze jubilea? Wij helpen u graag verder!