Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Jubileum 45 jaar

Jubileum 45 jaar

Een jubileum van 45 jaar vieren? Dat doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal van 45 jaar en dat moet natuurlijk groots worden gevierd.

Boek uw 45-jarige jubileum bij De Tuinderij en laat u helemaal ontzorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag!

Gelegen in de polder op randje Westland/Midden-Delfland, vindt u De Tuinderij. Een prachtige locatie in nostalgische sferen van oma’s huiskamer en boordevol oergezellige activiteiten voor de allerleukste jubileum.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze arrangementen!

Bekijk arrangementen

Overheerlijke catering

Voor uw jubileum van 45 jaar

Geen jubileum is compleet zonder een goed verzorgde catering. Van sappige biefstuk tot krokante hapjes en van verse broodjes tot romige kaasjes. Loopt het water u al in de mond? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want onze overheerlijke catering maakt ieder 45-jarig jubileum bij De Tuinderij helemaal compleet.

Geniet van de lekkerste lokale producten en laat u volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en regelen alles tot in de puntjes. Of het nu met een barbecue, borrel of buffet is, onze gastvrije bediening staat met veel plezier voor u klaar

Neem contact op

Hilarische activiteiten voor uw 45-jarige jubileum

Houdt u van iets actiefs of liever iets ontspannen? Of allebei? Alles is mogelijk bij De Tuinderij, dus ook alles voor uw jubileum van 45 jaar! Al onze arrangementen worden op maat samengesteld, zodat ze precies voldoen aan uw wensen en uw jubileum van 45 jaar een ongekend mooie dag wordt. Een dag die iedereen zich nog lang zal herinneren! 

Onze activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de fanatieke sportievelingen en voor de stille genieters. En voor grote groepen tot wel 500 mensen. Wat uw wens voor uw 45-jarige jubileum ook is, het is mogelijk bij De Tuinderij! 

Bekijk onze hilarische activiteiten:

Bent u klaar voor uw jubileum van 45 jaar?

Ja, ik wil mijn jubileum vieren!

De Tuinderij: de locatie voor al uw jubilea!

Of u nu een 45-jarig jubileum te vieren heeft of iets anders, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de volgende jubilea: