Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Jubileum 80 jaar

Jubileum 80 jaar

Een jubileum van 80 jaar vieren? Dat doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal van 80 jaar en dat moet natuurlijk groots worden gevierd.

Boek uw 80-jarige jubileum bij De Tuinderij en laat u helemaal ontzorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag!

Gelegen in de polder op randje Westland/Midden-Delfland, vindt u De Tuinderij. Een prachtige locatie in nostalgische sferen van oma’s huiskamer en boordevol oergezellige activiteiten voor de allerleukste jubileum.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze arrangementen!

Overheerlijke catering

Voor uw jubileum van 80 jaar

Geen jubileum is compleet zonder een goed verzorgde catering. Van sappige biefstuk tot krokante hapjes en van verse broodjes tot romige kaasjes. Loopt het water u al in de mond? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want onze overheerlijke catering maakt ieder 80-jarig jubileum bij De Tuinderij helemaal compleet.

Geniet van de lekkerste lokale producten en laat u volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en regelen alles tot in de puntjes. Of het nu met een barbecue, borrel of buffet is, onze gastvrije bediening staat met veel plezier voor u klaar

Hilarische activiteiten voor uw 80-jarige jubileum

Houdt u van iets actiefs of liever iets ontspannen? Of allebei? Alles is mogelijk bij De Tuinderij, dus ook alles voor uw jubileum van 80 jaar! Al onze arrangementen worden op maat samengesteld, zodat ze precies voldoen aan uw wensen en uw jubileum van 80 jaar een ongekend mooie dag wordt. Een dag die iedereen zich nog lang zal herinneren! 

Onze activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de fanatieke sportievelingen en voor de stille genieters. En voor grote groepen tot wel 500 mensen. Wat uw wens voor uw 80-jarige jubileum ook is, het is mogelijk bij De Tuinderij! 

Bekijk onze hilarische activiteiten:

Bent u klaar voor uw jubileum van 80 jaar?

Ja, ik wil mijn jubileum vieren!

De Tuinderij: de locatie voor al uw jubilea!

Of u nu een 80-jarig jubileum te vieren heeft of iets anders, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de volgende jubilea: