Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Jubileum 25 jaar

Jubileum 25 jaar

Een jubileum van 25 jaar vieren? Dat doet u natuurlijk bij De Tuinderij! Een jubileum is veel meer dan een feest. Met een jubileum viert u een speciale mijlpaal van 25 jaar en dat moet natuurlijk groots worden gevierd.

Boek uw 25-jarige jubileum bij De Tuinderij en laat u helemaal ontzorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag!

Gelegen in de polder op randje Westland/Midden-Delfland, vindt u De Tuinderij. Een prachtige locatie in nostalgische sferen van oma’s huiskamer en boordevol oergezellige activiteiten voor de allerleukste jubileum.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze arrangementen!

Overheerlijke catering

Voor uw jubileum van 25 jaar

Geen jubileum is compleet zonder een goed verzorgde catering. Van sappige biefstuk tot krokante hapjes en van verse broodjes tot romige kaasjes. Loopt het water u al in de mond? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want onze overheerlijke catering maakt ieder 25-jarig jubileum bij De Tuinderij helemaal compleet.

Geniet van de lekkerste lokale producten en laat u volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en regelen alles tot in de puntjes. Of het nu met een barbecue, borrel of buffet is, onze gastvrije bediening staat met veel plezier voor u klaar

Hilarische activiteiten voor uw 25-jarige jubileum

Houdt u van iets actiefs of liever iets ontspannen? Of allebei? Alles is mogelijk bij De Tuinderij, dus ook alles voor uw jubileum van 25 jaar! Al onze arrangementen worden op maat samengesteld, zodat ze precies voldoen aan uw wensen en uw jubileum van 25 jaar een ongekend mooie dag wordt. Een dag die iedereen zich nog lang zal herinneren! 

Onze activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de fanatieke sportievelingen en voor de stille genieters. En voor grote groepen tot wel 500 mensen. Wat uw wens voor uw 25-jarige jubileum ook is, het is mogelijk bij De Tuinderij! 

Bekijk onze hilarische activiteiten:

Bent u klaar voor uw jubileum van 25 jaar?

Ja, ik wil mijn jubileum vieren!

Jubileum van 25 jaar vieren bij De Tuinderij

Uw 25-jarig jubileum is een bijzonder moment en verdient daarom een feest dat net zo bijzonder is. Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke locatie om dit jubileum te vieren, dan is De Tuinderij in De Lier de perfecte keuze.

De Tuinderij biedt namelijk veel voordelen, waaronder:

  • Een prachtige en rustige locatie in de polder, vlakbij de snelweg en met voldoende parkeergelegenheid.
  • U kunt genieten van diverse activiteiten, waaronder Plankgas door de kas, Je kan de pot op, Levend tafelvoetbal, Solex tours, Kever tours, Elektrisch steppen en Sumoworstelen.
  • De Tuinderij beschikt over een compleet pakket: leuke activiteiten en overheerlijke catering.
  • Uw jubileum kunt u op deze manier op een onvergetelijke en originele manier vieren.

U kunt bij ons terecht voor al uw jubilea, dus of u nu uw 25-jarig jubileum viert of dat u 50 jaar getrouwd bent of dat uw bedrijf 100 jaar bestaat, bij De Tuinderij zijn jullie aan het juiste adres.

Onze locatie is gelegen in de polder, heerlijk rustig maar toch makkelijk aan te rijden, omdat we vlakbij de snelweg zitten. Hierdoor kunt u genieten van een heerlijk feest en daarna weer snel terug naar huis.

In samenvatting: voor een bijzonder en onvergetelijk 25-jarig jubileum bent u bij ons aan het juiste adres. Door de bijzondere activiteiten en de heerlijke catering, zult u zich geen moment vervelen en zult u een feest beleven dat u nooit zult vergeten.

De Tuinderij: de locatie voor al uw jubilea!

Of u nu een 25-jarig jubileum te vieren heeft of iets anders, er is altijd een reden voor een feestje! Bij ons kunt u altijd terecht voor het vieren van uw verjaardag of jubileum. We staan graag voor u klaar! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de volgende jubilea: