Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Over ons

Over de Tuinderij

Gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan Midden-Delfland vindt u De Tuinderij. Van E-Puch Tours tot de hilarische scootmobielrace, en van oma’s tafelkleden tot de knusse kolenkachels: De Tuinderij ademt de sfeer van vroeger. Stap binnen in een wereld van nostalgische charme waar onze unieke activiteiten hand in hand gaan met gezellige borrels en buffetten.

Ontdek De Wurft, maak gebruik van ons terras aan het water en struin door het museum dat vol oud-Hollandse relikwieën uit de jaren '60 staat.

Wij stellen ons graag aan u voor!
v.l.n.r. Luuk Olsthoorn, Ruud van Mil, Angelique van der Sande, Ivo van der Knaap, Dieke Kester, Frans van Veen, Britt Olsthoorn, Rick van Mil.

De Tuinderij tijdlijn

Het begon allemaal in 2004 onder de naam Solex Tours Westland als een 'uit de hand gelopen hobby' van oud-eigenaar Joop van Mil. Vanuit zijn kleine kwekerij werden SolexTours georganiseerd door het Westland en Midden-Delfland. Aansluitend op de SolexTour werden er later buffetten aangeboden, waarvoor een deel van de kwekerij op eenvoudige wijze werd afgezet. Vanwege een toename in reserveringen moesten we in 2010 uitwijken naar een nieuwe locatie: 'De Tuinderij' was een feit.

De nieuwe locatie werd groots opgezet aan de rand van Midden-Delfland en het Westland te midden van de polder en langs het water. Vandaag de dag bieden we verschillende unieke en hilarische activiteiten aan, waarmee we iedereen een onvergetelijke dag bezorgen. Op 'De Wurft' kunnen onze gasten diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden. Na afloop van de activiteiten kunnen onze gasten ontspannen in de huiskamers (jaren 60/70 stijl) en genieten van een hapje en drankje.

Spelen op ‘De Wurft’ is altijd inclusief!

Voor de enthousiastelingen biedt de tuinderij naast de activiteiten ook spellen op de Wurft, die bij elke reservering zijn inbegrepen. Waag je aan een potje tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal of sjoelen.

Let op: De spellen op de wurft zijn altijd inbegrepen, de Activiteiten in de Kas uitsluitend op reservering.

Voor jong en oud!

Een dagje bij De Tuinderij is een feest voor jong & oud. De volwassenen kunnen genieten van een gezellige dag, terwijl de kleintjes zich uitleven bij De Speeltuin in de kas. Deze is voorzien van een springkussen, bouwblokken, een glijbaan en schattige speelhuisjes. 

 

Neem contact met ons op!

Omdat elke reservering uniek is en we een breed scala aan mogelijkheden bieden, gaan we persoonlijk om met onze gasten. Wilt u meer weten of een reservering maken? We nodigen u graag uit voor een informele ontmoeting bij ons op locatie waar we kennis kunnen maken, de mogelijkheden kunnen bespreken en uw wensen kunnen afstemmen. Wij plannen deze in van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. 

Contactgegevens

Gelegenheid

Activiteiten*Wij verzorgen uw uitje tot in de puntjes!

Onze arrangementen