Blog

Winnaar Zilveren Award!

15-02-2023

Dinsdag 14 februari werd bekend dat wij de ‘Zilveren Award’ voor het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023’ hebben gewonnen. Enorm trots op de 2e prijs! Dat kwam naar voren uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’.

Lees meer
Top 10 originele bedrijfsuitjes

Top 10 originele bedrijfsuitjes

27-08-2022

Om u eens een beter beeld te geven van welke activiteiten erg populair zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes, hebben wij in dit blog onze top 10 originele bedrijfsuitjes bij De Tuinderij opgesteld.

Lees meer
Top 5 Originele teamuitjes

Top 5 ideeën voor leuke teamuitjes

25-07-2022

2022 update!

Een teamuitje organiseren? Wij helpen u graag op weg! In dit blogartikel vindt u de top 5 ideeën in 2022 voor het organiseren van leuke teamuitjes voor u en uw team.

Lees meer
elektrische steppen huren in Delft en Westland

Elektrische steppen huren

10-03-2022

Tijdens een dagje uit met vrienden of familie gaat er niets boven een gezellige middag bomvol met leuke activiteiten. Tijdens zo’n gezellige activiteitenmiddag kiezen de Nederlanders massaal voor een leuke activiteit in de buitenlucht.

Lees meer

Corona proof bedrijfsuitje Westland

20-10-2020

De Tuinderij biedt activiteiten op een veilige afstand van anderhalve meter tot elkaar. Ondank de Coronamaatregelen kunt u alsnog veilig een bedrijfsuitje inplannen bij De Tuinderij.

Lees meer

Waarom Juist Bedrijfsuitjes zo Belangrijk Zijn

28-09-2018

Sommige werkgevers kiezen ervoor om het idee van bedrijfsfeesten links te laten liggen, omdat het niet de gemakkelijkste taak is om een feest te organiseren. Bedrijfsfeesten kunnen ook zo'n gedoe zijn voor de werknemers zelf, omdat het een saai fenomeen is geworden. 

Lees meer

6 redenen om te investeren in teambuilding

21-09-2018

Teambuilding is er natuurlijk om je team beter samen te laten werken en in het algemeen sterker te maken. Maar dit is niet de enige reden om te investeren in teambuilding, daarom volgen hier 6 redenen waarom jij in teambuilding zou moeten investeren!

Lees meer

3 Redenen om te vergaderen op een unieke locatie

20-03-2018

Iedereen heeft afwisseling nodig, ook op de werkvloer. Hoe zou het zijn als jouw bedrijf er een gewoonte van maakt om af en toe op een unieke locatie te vergaderen. Op deze manier krijgen werknemers de nodige afwisseling, terwijl er wel gewoon gewerkt wordt!

Lees hier 3 redenen waarom we deze mogelijkheid bieden bij De Tuinderij.

Lees meer

3 tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje

22-02-2018

Als je dit leest, dan is de kans groot dat jij dit jaar verantwoordelijk bent voor het organiseren van het jaarlijkse uitje van jouw bedrijf. Bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje komt er best wat voorbereiding om de hoek kijken. In dit artikel geven we je 3 tips die je kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje.

Lees meer