Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

6 redenen om te investeren in teambuilding

6 redenen om te investeren in teambuilding

21-09-2018

Teambuilding is er natuurlijk om je team beter samen te laten werken en in het algemeen sterker te maken. Maar dit is niet de enige reden om te investeren in teambuilding, daarom volgen hier 6 redenen waarom jij in teambuilding zou moeten investeren!

  • Reden 1 - Om het moreel van het team te verbeteren
  • Reden 2 - Om waardering te tonen
  • Reden 3 - Om plezier op de werkplek te stimuleren
  • Reden 4 - Om specifieke teamproblemen aan te pakken
  • Reden 5 - Om personeel te belonen
  • Reden 6 - Om uw team te observeren onder specifieke stress

Lees hieronder meer over deze redenen!

1. Om Het moreel van het team verbeteren

We brengen een redelijk deel van ons leven op het werk door, voldoen aan regels en beleid en voor de meesten zijn we constant serieus bezig. Teambuilding-evenementen stellen personeel in staat plezier te hebben en de dagelijkse routine te doorbreken, even niet hoeven voldoen aan regeltjes en even loskomen van de professionele werkomgeving. Juist deze doorbraak van routine zorgt voor een heuse ‘’boost’’ van het moreel van jouw werknemers! De Tuinderij staat altijd voor jou en je team klaar om het moraal omhoog te krikken.

2. Om Waardering Te Kunnen Tonen

Aangezien de meeste teambuildingactiviteiten leuk zijn, weg van de werkplek en niet-werk specifiek, is dit de perfecte kans om in een informele sfeer te laten weten hoeveel jij je collega’s waardeert. Een stukje waardering tonen is natuurlijk goed voor de onderlinge band met je team.

3. Om plezier op de werkplek te stimuleren

Een goed gestructureerd teambuildingprogramma versterkt het gevoel dat werk leuk en lonend kan én zou moeten zijn. Zo krijgen je collega’s meer plezier om naar hun werk te gaan, wat goed is voor de motivatie en daarmee ook de productiviteit!

 

4. Om specifieke teamproblemen aan te pakken

Teambuildingsprogramma's kunnen worden aangepast om specifieke moeilijkheden binnen je team te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte samenwerking of slechte interne communicatie. Voorbeelden van Teambuildingsprogramma’s die de Tuinderij aanbiedt, zijn Teambuilding Met Roofvogels of Workshop Schapenhoeden. Juist dit soort workshops zijn er om van het team een geoliede machine te maken.

5. Om personeel te belonen

Een leuk teamevenement is een populaire manier om je team te belonen voor het behalen van goede resultaten of het bereiken van een bepaalde mijlpaal. Uiteraard werkt het belonen motiverend en is het simpelweg leuk en gezellig voor het hele team!

6. Om uw team te observeren onder specifieke stress

Teambuildingprogramma’s bieden een leuke leeromgeving, waarin alle teamleden nieuwe en wisselende ‘’stress’’ moeten doorstaan. Dit zal helpen bij het identificeren van sterke en zwakke punten en vaardigheden van medewerkers die je misschien nog niet eerder had herkend.

De Tuinderij biedt nog veel meer

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!