Personeelsuitje

Personeelsuitje bij De Tuinderij

Personeelsuitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij: dé locatie voor uw personeelsuitje! In informele en ongedwongen sfeer wordt u verwelkomd op een prachtige locatie aan de Westlandse Wateren. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u direct het gevoel ‘thuis’ te zijn. Speciaal voor personeelsuitje en hebben we diverse huiskamers ingericht in de jaren ‘60 stijl. Organiseer uw personeelsuitje bij De Tuinderij en u bent gegarandeerd van oud ‘Hollandsche’ gezelligheid, zoals je dat gewend bent van de bezoekjes bij Oma. Nostalgie ten top! Na het ontvangst waar iedereen geniet van een kop koffie en stuk gebak staan de activiteiten van het personeelsuitje op de planning. En u heeft de keuze uit enorm veel activiteiten. Boek nu uw personeelsuitje!

Boek personeelsuitje

Personeelsuitjes met originele activiteiten

Bij De Tuinderij is de keuze aan activiteiten voor personeelsuitjes enorm. We hebben met verschillende indoor en outdoor activiteiten voor ieder wat wils. Verras uw collega’s bijvoorbeeld door (onder het motto ‘plankgas door de kas’) het record te verbreken van de unieke scootmobielen race. Een unieke race op scootmobielen door een echte Westlandse kas! Of race tegen elkaar op wc potten tijdens de activiteit Je Kan De Pot Op. Hilariteit gegarandeerd! Stap nostalgisch op de Solex en rij een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland. Uiteraard geheel in stijl! Dat betekent: een lange leren jas en ouderwetse helm! Bij De Tuinderij is niets te gek. U kunt zelfs lopen over water!

 

De afsluiting van een uniek personeelsuitje

Na de activiteiten wordt iedereen weer verwacht in uw ‘eigen’ vertrouwde huiskamer om het personeelsuitje voort te zetten. De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze! U en uw personeel komt niets tekort tijdens een personeelsuitje bij de Tuinderij. 

Personeelsuitjes in de buurt van elke regio

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van unieke personeelsuitjes. Op basis van uw wensen maken we een compleet verzorgd arrangement op maat. Veel of weinig personeel, we verzorgen altijd een uniek en origineel personeelsuitje dat volledig naar wens is. Bedrijven uit heel het land hebben hier al gebruik van gemaakt en hebben hun personeelsuitjes bij ons gevierd. Zo wordt regelmatig een personeelsuitje Amsterdam, personeelsuitje Bredapersoneelsuitje Delftpersoneelsuitje Den Haagpersoneelsuitje Dordrechtpersoneelsuitje Goudapersoneelsuitje Leidenpersoneelsuitje Rotterdampersoneelsuitje Scheveningenpersoneelsuitje Schiedampersoneelsuitje Utrechtpersoneelsuitje Westlandpersoneelsuitje Zoetermeerpersoneelsuitje Spijkenissepersoneelsuitje Hoek van Holland en een personeelsuitje Wassenaar bij ons georganiseerd.