Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Personeelsuitje

Personeelsuitje bij De Tuinderij

Personeelsuitje organiseren? Kom langs bij De Tuinderij: dé locatie voor uw personeelsuitje! In informele en ongedwongen sfeer wordt u verwelkomd op een prachtige locatie aan de Westlandse Wateren. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u direct het gevoel ‘thuis’ te zijn. Speciaal voor personeelsuitje en hebben we diverse huiskamers ingericht in de jaren ‘60 stijl.

Organiseer uw personeelsuitje bij De Tuinderij en u bent gegarandeerd van oud ‘Hollandsche’ gezelligheid, zoals je dat gewend bent van de bezoekjes bij Oma. Nostalgie ten top! Na het ontvangst waar iedereen geniet van een kop koffie en stuk gebak staan de activiteiten van het personeelsuitje op de planning. En u heeft de keuze uit enorm veel activiteiten. Boek nu uw personeelsuitje!

Activiteiten voor uw personeelsuitje

Bij De Tuinderij is de keuze aan activiteiten voor personeelsuitjes enorm. We hebben met verschillende indoor en outdoor activiteiten voor ieder wat wils.

Personeelsuitjes met originele activiteiten

Verras uw collega’s door (onder het motto ‘plankgas door de kas’) het record te verbreken van de unieke scootmobielen race. Een unieke race op scootmobielen door een echte Westlandse kas! Of race tegen elkaar op wc potten tijdens de activiteit Je Kan De Pot Op. Hilariteit gegarandeerd! Stap nostalgisch op de Solex en rij een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland. Uiteraard geheel in stijl! Dat betekent: een lange leren jas en ouderwetse helm! Bij De Tuinderij is niets te gek. U kunt zelfs lopen over water!

De afsluiting van een uniek personeelsuitje

Na de activiteiten wordt iedereen weer verwacht in uw ‘eigen’ vertrouwde huiskamer om het personeelsuitje voort te zetten. De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze! U en uw personeel komt niets tekort tijdens een personeelsuitje bij de Tuinderij. 

Personeelsuitje boeken

Neem contact op

Personeelsuitje organiseren bij De Tuinderij

Een onvergetelijk personeelsuitje organiseren voor uw bedrijf? Al bent u op zoek naar de perfecte locatie, kom dan naar De Tuinderij!

De Tuinderij is een unieke vergader- en evenementenlocatie gelegen in het Westland. Onze locatieheeft een bijzondere uitstraling, met huiskamers die volledig zijn ingericht in grootmoeders tijd, de jaren '60. Hierdoor is De Tuinderij niet alleen geschikt voor een personeelsuitje, maar ook voor vergaderingen of andere bijeenkomsten die een bijzonder tintje verdienen.

De Tuinderij is in staat om groepen te ontvangen tot wel 500 personen, maar ook kleinere groepen vanaf 20 personen zijn van harte welkom voor een personeelsuitje. Dit maakt De Tuinderij de perfecte locatie voor bedrijven van alle groottes.

Naast de unieke uitstraling, biedt De Tuinderij ook tal van activiteiten die u kunt combineren met uw personeelsuitje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teambuildingactiviteit, zoals Levend Tafelvoetbal, teambuilding met roofvogels, Plankgas door de Kas of Je Kan de Pot Op. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw personeel.

Ook aan de verzorging van de maaltijden wordt gedacht. U kunt bij De Tuinderij terecht voor een uitgebreid lunchbuffet of overheerlijke BBQ. De Tuinderij werkt samen met lokale leveranciers en hanteert een duurzame aanpak, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit producten.

Wilt u graag een personeelsuitje organiseren dat uw personeel nog jarenlang zal herinneren? Neem dan contact op met De Tuinderij en boek nu uw personeelsuitje bij DE Tuinderij in het Westland. Wij helpen u graag om uw personeelsuitje te verzorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Maak uw personeelsuitje onvergetelijk en vier het bij De Tuinderij. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Personeelsuitjes in de buurt van elke regio

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van unieke personeelsuitjes. Op basis van uw wensen maken we een compleet verzorgd arrangement op maat. Veel of weinig personeel, we verzorgen altijd een uniek en origineel personeelsuitje dat volledig naar wens is. Bedrijven uit heel het land hebben hier al gebruik van gemaakt en hebben hun personeelsuitjes bij ons gevierd.

Zo wordt regelmatig een personeelsuitje Amsterdam, personeelsuitje Bredapersoneelsuitje Delftpersoneelsuitje Den Haagpersoneelsuitje Dordrechtpersoneelsuitje Goudapersoneelsuitje Leidenpersoneelsuitje Rotterdampersoneelsuitje Scheveningenpersoneelsuitje Schiedampersoneelsuitje Utrechtpersoneelsuitje Westlandpersoneelsuitje Zoetermeerpersoneelsuitje Spijkenissepersoneelsuitje Hoek van Holland en een personeelsuitje Wassenaar bij ons georganiseerd.

Personeelsuitje organiseren?

Een onvergetelijk personeelsuitje bij De Tuinderij: Creëer een hecht team en geniet van gezellige activiteiten

Op zoek naar een uniek personeelsuitje dat zorgt voor teambuilding, plezier en een onvergetelijke ervaring? Bij De Tuinderij bieden we de perfecte locatie en activiteiten voor een geslaagd personeelsuitje. Of het nu gaat om een dag vol avontuurlijke activiteiten, een gezellige teambuildingssessie of een combinatie van beide, De Tuinderij zorgt ervoor dat uw personeelsuitje een succes wordt.

Bij De Tuinderij hebben we een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor personeelsuitjes van alle soorten en maten. Van spannende outdoor avonturen tot leuke indoor spellen, er is voor elk wat wils. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs staan klaar om uw team te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Voor de avontuurlijke teams bieden we activiteiten zoals Solex tours, waarbij u de prachtige omgeving kunt verkennen op een nostalgische manier. Daarnaast hebben we e-kickbike tours, waarbij u al steppend kunt genieten van het landschap. Of kies voor kever tours en rij in stijl rond. Deze activiteiten bevorderen niet alleen de teamgeest, maar zorgen ook voor opwinding en plezier.

Voor teams die liever binnen blijven, bieden we een scala aan hilarische en interactieve spellen. Doe mee aan "Plankgas door de Kas", een scootmobielrace die zorgt voor lachende gezichten en gezonde competitie. Of ervaar de hilariteit van "Je Kan de Pot op", een WC-pot race die uw team zeker zal vermaken. Andere leuke spellen zijn onder andere Levend tafelvoetbal, 4 op 'n rij ballen-race en Touwdouwen.

Naast deze activiteiten biedt De Tuinderij ook mogelijkheden voor teambuilding. Onze ervaren teambuildinginstructeurs kunnen uw personeelsuitje verrijken met speciale activiteiten die gericht zijn op het versterken van de samenwerking, communicatie en vertrouwen binnen het team. Deze teambuildingactiviteiten zorgen niet alleen voor plezier en vermaak, maar dragen ook bij aan een hechter en productiever team.

Bij De Tuinderij begrijpen we dat een succesvol personeelsuitje niet alleen draait om activiteiten, maar ook om de algehele ervaring. Daarom bieden we uitgebreide cateringmogelijkheden, variërend van heerlijke hapjes en drankjes tot volledig verzorgde maaltijden. Ons ervaren cateringteam zorgt ervoor dat uw team energie heeft en volop kan genieten tijdens het personeelsuitje.

Maak van uw personeelsuitje een onvergetelijke gebeurtenis bij De Tuinderij. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van een personeelsuitje dat aan al uw verwachtingen voldoet.