Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseren

Hilarische bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast kunt u in de kas een parcours af leggen met wc-pot-racers (Je Kan De Pot Op). Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje Zuid-Holland met borrel en/of buffet

De locatie is gevestigd in Zuid-Holland (De Lier, Westland) en volledig ingericht met een gezellige huiskamers in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen.

Bekijk alle activiteiten

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Populaire activiteiten met bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

U kunt bij ons terecht voor diverse activiteiten. Voor jong en oud. Zie hieronder een aantal populaire activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland.

Unieke bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

Al wilt u een uniek bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseren, dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Onze aanbod met hilarische activiteiten is erg divers. Van actieve en competitieve spellen tot spellen die opperste concentratie en aandacht eisen. Geef uw wensen daarom door en wij kunnen een perfect op maat gemaakt bedrijfsuitje Zuid-Holland voor u samenstellen, zodat al het personeel een fantastische dag beleeft. Dus of u nu al exact weet wat uw wensen zijn of nog zoekende bent, neem contact met ons op en wij zorgen voor een bedrijfsuitje Zuid-Holland waar iedereen binnen de organisatie nog lang tevreden aan terug zal denken!

Neem contact op!

Bedrijfsuitjes met teambuilding in Zuid-Holland

Bedrijfsuitje met teambuilding organiseren in Zuid-Holland? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden bij De Tuinderij! Geef uw wensen door en wij stellen uw bedrijfsuitje Zuid-Holland helemaal op maat samen. Of kies uit een van onze vaste arrangementen. Kortom: keuze genoeg met een bedrijfsuitje Zuid-Holland!

Teambuilding is bewezen succesvol voor de sfeer op de werkvloer. Ga in teamverband de strijd met elkaar aan en strijd voor- of tegen elkaar in spannende activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gezien met een bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Dit levert gegarandeerd hilarische momenten op waar nog lang over nagepraat zal worden! Bent u benieuwd naar ons speciale aanbod bedrijfsuitje voor bedrijven uit Zuid-Holland? Lees dan meer via de knop hieronder!

Bekijk teambuilding voor bedrijven

Ideeën voor een bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bent u dit jaar de aangewezen persoon om het bedrijfsuitje in Zuid-Holland te organiseren? Dan kan het lastig zijn om met inspiratie en ideeën te komen waarmee al het personeel een ontzettend leuke dag wordt bezorgd. Dit geldt bij zowel grote als kleine organisaties. Wij denken daarom graag met u mee om een perfecte dag te organiseren voor het gehele bedrijf. U hebt de mogelijkheid om te kiezen uit vaste arrangementen, maar u kunt zich ook geheel vrijblijvend laten adviseren in het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje Zuid-Holland. Bekijk via de knop hieronder een samenstelling van onze populairste activiteiten om ideeën en inspiratie op te doen voor het organiseren van uw bedrijfsuitje Zuid-Holland. 

Bedrijfsuitje ideeën

Bedrijfsuitje Zuid-Holland boeken

Boek nu!

Bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bij De Tuinderij kunnen bedrijven zich heel de dag vermaken met een uniek bedrijfsuitje. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Daarom komen bedrijven uit heel Nederland hun bedrijfsuitje bij ons vieren, ook uit Zuid-Holland. Onze locatie is goed bereikbaar en heeft meer dan genoeg parkeergelegenheid voor auto's en bussen.

Dé locatie voor bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes in Zuid-Holland. Onze locatie is gelegen in de polder, maar zeer gemakkelijk aan te rijden en te bereiken. Voor alle denkbare bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Voor kleine en groepen, maar ook voor groepen voor meer dan 100 personen. Voor sportieve bedrijfsuitjes, voor actieve bedrijfsuitjes, voor originele bedrijfsuitjes, noem maar op. Indien gewenst kan de dag worden afgesloten met een volledig verzorgd bedrijfsfeest of personeelsfeest. Kortom: De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Neem nu contact op en boek snel voor een onvergetelijke dag!