Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje ideeën

Bedrijfsuitje ideeën

Bedrijfsuitje ideeën nodig? Lees hier 5 ontzettend leuke en originele ideeën voor het organiseren van een bedrijfsuitje! De Tuinderij biedt unieke activiteiten in een nostalgisch ingerichte activiteitenkas die heel het jaar door toegankelijk is. Dit zorgt voor unieke bedrijfsuitje ideeën! Activiteiten die u letterlijk nergens anders ziet. Dit in combinatie met een unieke locatie, heerlijk eten en drinken en vriendelijk personeel, zorgt voor pas écht legendarische bedrijfsuitje ideeën! De Tuinderij heeft een uniek aanbod met activiteiten. Lees verder voor de 5 populairste ideeën voor een bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

Weet u al wat u wilt voor uw bedrijfsuitje? Neem dan gemakkelijk contact op! 

Bedrijfsuitje idee 1: WC-pot Race

Onze nummer één voor uw bedrijfsuitje idee: WC-pot race! Deze unieke activiteit is werkelijk nergens anders te zien! Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur), op de WC-pot, naast zijn/haar ‘paaltje’ staan die dezelfde kleur heeft. Wat is de bedoeling? Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs! Werkelijk waar een hilarisch bedrijfsuitje idee die jaarrond te beleven is! 

Bedrijfsuitje idee 2: Plankgas door de Kas!

Ook het tweede bedrijfsuitje idee is een unieke activiteit in Nederland en werkelijk nergens te zien: scootmobiel race! Ofwel: Plankgas door de Kas! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen zijn scootmobielen. Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Welk team rijdt er als eerste over de finish tijdens dit unieke idee voor een bedrijfsuitje? Plankgas door de kas is jaarrond toegankelijk, dankzij onze verwarmde activiteitenkas!

Bedrijfsuitje idee 3: Solex Tours

Perfect idee voor een bedrijfsuitje in de zomer! Alle solexrijders gaan gekleed in de ‘Tand des Tijds’, dat wil zeggen: een oude lange leren jas aan en een mooie pothelm op! De tour duurt totaal 3 uur en halverwege de route zijn er 2 stops voor een consumptie. De groep rijdt geheel onder begeleiding van minimaal 2 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen. Groepen < 10 personen krijgen een route mee en gaan zonder begeleiding de pad op. Iedereen dient uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor uitleg & de verkleedpartij. 

Bedrijfsuitje idee 4: Levend Tafelvoetbal

Wat vindt u van het idee om met uw bedrijfsuitje in de ArenA of de Kuip te voetballen? Het kan! Bij ons vindt u de ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ pal naast elkaar! U mag gelukkig zelf uw voorkeur uitspreken. In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze voetbalbakken. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat! Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en een zeer populair idee voor bedrijfsuitjes!

De Tuinderij: voor al uw bedrijfsuitje ideeën!

Top 10 originele bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje idee 5: Big Daddy Tours

Het laatste idee voor bedrijfsuitjes in deze reeks bedrijfsuitje ideeën is de Big Daddy Tour. Deze stoere E-Kickbikes zijn niet alleen bijzonder omdat ze zo robuust ogen, maar vooral omdat ze geheel elektrisch zijn aangedreven! Echt ‘steppen’ is dus niet nodig. De topsnelheid van de E-Kickbike is 30 km/h en de actieradius is 40 km (!). Lol & actie gegarandeerd! Wij hebben 2 mooie routes uitgestippeld van 2,5 uur, te weten: een route naar het karakteristieke Delft en de rustieke boerenlandtocht. Op de dag van de reservering kunt u aangeven welke route u wenst te rijden. Halverwege de routes komt u langs horecagelegenheden waar u een drankje kan nuttigen. Een rijbewijs is niet verplicht, minimale leeftijd: 16 jaar. Vanaf 10 personen gaat er 1 begeleider van ons mee. Helmen zijn verplicht.

Nog meer ideeën

Bekijk alle activiteiten

Unieke ideeën voor uw bedrijfsuitje

Unieke ideeën voor uw bedrijfsuitje vindt u in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, waar u dé locatie voor bedrijfsuitjes aantreft: De Tuinderij. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke ideeën voor een bedrijfsuitje. De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor jong & oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals WC Pot Race, Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Levend 4 op ’n rij. Onze activiteitenkas is het hele jaar door verwarmd, ideaal dus voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje. Weersonafhankelijk en verwarmd in de winter en heerlijk verkoeld in de zomer! Bekijk al onze activiteiten via de onderstaande knop.

Ideeën voor een bedrijfsuitje met borrel, buffet of (winter)barbecue.

Maak uw bedrijfsuitje compleet en maak kennis met onze ideeën voor een bedrijfsuitje met borrel, buffet of (winter)barbecue. De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is en erg knus en sfeervol. Tijdens het buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij beschikken tevens over een overkapping zodat we in de koude maanden ook ‘winterbarbecues’ kunnen organiseren om een uniek bedrijfsuitje in deze maanden aan te kunnen bieden. Dat zijn toch top ideeën voor uw bedrijfsuitje! Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze buffetten.

Meer ideeën voor uw bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Naast al deze unieke ideeën bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. Denk hierbij aan tafeltennissen, joule, tafelvoetbal, airhockey, dammen, schaken, etc. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen. Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje bij De Tuinderij. Neem gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact op. 

Unieke bedrijfsuitje ideeën

Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Bent u ook zo enthousiast geworden over onze unieke locatie? Boek dan gemakkelijk uw bedrijfsuitje idee! Of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij staan graag voor u klaar met aanvullende informatie voor een op maat gemaakt bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is uniek en heeft u werkelijk waar nog nooit meegemaakt. Ervaar het zelf en neem contact op!

Boek uw bedrijfsuitje!

Boek nu!