Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Top 10 originele bedrijfsuitjes

Top 10 originele bedrijfsuitjes

27-08-2022

De Tuinderij is dé locatie voor onvergetelijke bedrijfsuitjes. Onze unieke, hilarische en gezellige activiteiten lenen zich perfect uit voor bedrijven die een fantastische dag willen beleven. Al onze activiteiten zijn erg leuk om te doen met bedrijfsuitjes.

Met een bedrijfsuitje bij De Tuinderij boek je daarom vaak niet één, maar meerdere activiteiten. Zo beleeft al het personeel een dag lang plezier. Om u eens een beter beeld te geven van welke activiteiten erg populair zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes, hebben wij in dit blog onze top 10 originele bedrijfsuitjes bij De Tuinderij opgesteld.

Informeer naar onze activiteiten

Contact opnemen

1 - Solex tours

Een nostalgisch tour door het mooie Westland en Midden-Delfland. Stap compleet in de ‘Tand des Tijds op de ouderwetse Solex en geniet van de prachtige omgeving, gebrom van de Solex en hilarische kleding, zoals een oude, lange leren jas en een mooie pothelm. De tour duurt drie uur en onderweg wordt twee keer gestopt voor een hapje en een drankje naar keuze. Lees meer over de solex tours.

 

2 - Rondvaart op een Westlander

Vaar op een echte Westlandse veilingschuit een prachtige route over de Westlandse wateren. De van oudsher ‘transportschuiten’ werden vroeger door hardwerkende beroepsschippers gebruikt om goederen van- en naar de veiling te varen. Anno nu worden ze recreatief gebruikt en zijn ze perfect voor een middag op het water met grote groepen (vanaf 15 personen). Geniet twee uur lang van een prachtige omgeving met hapjes en drankjes. Lees meer over de rondvaart op een Westlander.  

 

3 - Kever tours

Nostalgie ten top: de Kever tours! Beleef het Westland en Midden-Delfland zoals in de vroegere jaren ‘60 en scheur tussen de kassen en weilanden door. Bezoek de mooiste plekken en locaties. De tour duurt drie uur waarbij u kunt kiezen uit een informatieve route en een puzzelroute. Lees meer over de Kever tours.

 

4 - Levend tafelvoetbal

Altijd al in de ArenA of de Kuip willen voetballen? Het kan bij de Tuinderij! Betreed de velden en strijd in teams van zes personen tegen elkaar voor eeuwige roem en glorie. Ook al zitten de spelers met hun polsen vast aan een ijzeren stang, de ervaring leert dat iedereen bloedfanatiek wordt, dus je conditie zal worden getest! Levend tafelvoetbal is een zeer populaire activiteit van slechts 30 minuten en wordt daarom veel in combinatie met andere activiteiten gedaan. Lees meer over levend tafelvoetbal of bekijk voor een combinatieprijs het arrangement Helemaal Goud.

 

5 - Plankgas door de kas

Riemen vast… en gas! Race op scootmobiels in estafettevorm over een spectaculair parcours en rijd als eerste over de finish. Uniek in Nederland en werkelijk nergens anders te zien! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijdt op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcoursen liggen parallel aan elkaar en ieder team rijdt dus afzonderlijk een eigen race. Lees meer over plankgas door de kas.

 

6 - Je kan de pot op

Uniek in Nederland. Werkelijk nergens anders te zien! Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een kleurrijke badjas. Hilariteit gegarandeerd! Lees meer over je kan de pot op.

 

7 - Big Daddy Tours

Een stoere steptour op een ‘Big Daddy’. Deze stoere step is neit alleen bijzonder omdat hij zo robuust oogt, maar vooral omdat hij geheel elektrisch is aangedreven. ‘Echt’ steppen is dus niet nodig. De topsnelheid van de step is 30 km/h en de actieradius is 40 km! De tour duurt 3 uur. Lees meer over de Big Daddy Tours.

 

8 - Fietssuppen

Waterfietsen anno 2022, dat is Fiets-Suppen! Door het stabiele ontwerp stap je makkelijk op en (water)fiets je meteen weg. Het vinden van balans is aan het begin even wennen, maar is goed te doen. Geschikt voor iedereen tussen de 8 en 68 jaar! Het systeem is ontworpen waarmee het trappen zeer licht is, zoals fietsen op een vlakke weg. Trap niet te snel, want de weerstand is erg laag en anders heb je binnen korte tijd 'een natte rug' (van het zweet).

9 - Voetdarts

Probeer het nu bij ons Voetdarts! Een uitdaging voor iedereen, of je nu wel of niet kan voetballen (of darten). Er wordt zowel geschoten met 'voetballen' als gegooid met balletjes in de grootte van een tennisbal.

De bedoeling is om, in chronologische volgorde, een bal in de vakken 1 t/m 20 te krijgen en te eindigen in de roos. We maken 2 teams die om en om de kans krijgen. Schiet op dus!

10 - Waar is de mol?

Het populaire Mollen Meppen: ‘Waar is de Mol?’ spel in het groot.

6 spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je terug in je hol slaan met de opblaasbare knuppel! De speler die de meeste ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel. Waar is de Mol is populair met bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen en vriendenuitjes!

Er kunnen in totaal 7 spelers meespelen en er wordt gewisseld met de deelnemers. Hilariteit en fanatisme gegarandeerd!

11 - Touwdouwen

Een extraatje in deze top 10 originele bedrijfsuitjes: touwdouwen!

Het tegenovergestelde van het Oud-Hollandse touwtrekken. Twee teams van maximaal 4 personen gaan de strijd aan door middel van een ijzeren buis ‘het touw’, tegen elkaar, naar de andere kant te ‘douwen’. Het draait niet alleen om kracht, maar ook om de tactiek die wordt gehanteerd. Deze activiteit is een genot voor het oog! Touwdouwen is populair met bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen en vriendenuitjes!

 

 

Nóg meer activiteiten bij De Tuinderij

Naast deze elf unieke, hilarische, nostalgische en bovenal oergezellige activiteiten zijn er nog meer activiteiten te beleven bij De Tuinderij. Bekijk voor een volledig overzicht al onze activiteiten, plan je bezoek en sluit de dag af met een heerliijke borrel/buffet en bedrijfsfeest

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Boek uw bedrijfsuitje!

Boek nu!