Top 10 originele bedrijfsuitjes

Top 10 originele bedrijfsuitjes

08-04-2019

De Tuinderij is dé locatie voor onvergetelijke bedrijfsuitjes. Onze unieke, hilarische en gezellige activiteiten lenen zich perfect uit voor bedrijven die een fantastische dag willen beleven. Al onze activiteiten zijn erg leuk om te doen met bedrijfsuitjes. Met een bedrijfsuitje bij De Tuinderij boek je daarom vaak niet één, maar meerdere activiteiten. Zo beleeft al het personeel een dag lang plezier. Om u eens een beter beeld te geven van welke activiteiten erg populair zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes, hebben wij in dit blog onze top 10 originele bedrijfsuitjes bij De Tuinderij opgesteld.

Informeer naar onze activiteiten

Contact opnemen

1 - Solex tours

Een nostalgisch tour door het mooie Westland en Midden-Delfland. Stap compleet in de ‘Tand des Tijds op de ouderwetse Solex en geniet van de prachtige omgeving, gebrom van de Solex en hilarische kleding, zoals een oude, lange leren jas en een mooie pothelm. De tour duurt drie uur en onderweg wordt twee keer gestopt voor een hapje en een drankje naar keuze. Lees meer over de solex tours.

 

Bekijk Solex Tours

2 - Rondvaart op een Westlander

Vaar op een echte Westlandse veilingschuit een prachtige route over de Westlandse wateren. De van oudsher ‘transportschuiten’ werden vroeger door hardwerkende beroepsschippers gebruikt om goederen van- en naar de veiling te varen. Anno nu worden ze recreatief gebruikt en zijn ze perfect voor een middag op het water met grote groepen (vanaf 15 personen). Geniet twee uur lang van een prachtige omgeving met hapjes en drankjes. Lees meer over de rondvaart op een Westlander.  

 

Bekijk Rondvaart

3 - Kever tours

Nostalgie ten top: de Kever tours! Beleef het Westland en Midden-Delfland zoals in de vroegere jaren ‘60 en scheur tussen de kassen en weilanden door. Bezoek de mooiste plekken en locaties. De tour duurt drie uur waarbij u kunt kiezen uit een informatieve route en een puzzelroute. Lees meer over de Kever tours.

 

Bekijk Kever Tours

4 - Levend tafelvoetbal

Altijd al in de ArenA of de Kuip willen voetballen? Het kan bij de Tuinderij! Betreed de velden en strijd in teams van zes personen tegen elkaar voor eeuwige roem en glorie. Ook al zitten de spelers met hun polsen vast aan een ijzeren stang, de ervaring leert dat iedereen bloedfanatiek wordt, dus je conditie zal worden getest! Levend tafelvoetbal is een zeer populaire activiteit van slechts 30 minuten en wordt daarom veel in combinatie met andere activiteiten gedaan. Lees meer over levend tafelvoetbal of bekijk voor een combinatieprijs het arrangement Helemaal Goud.

 

Bekijk Tafelvoetbal

5 - Plankgas door de kas

Riemen vast… en gas! Race op scootmobiels in estafettevorm over een spectaculair parcours en rijd als eerste over de finish. Uniek in Nederland en werkelijk nergens anders te zien! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijdt op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcoursen liggen parallel aan elkaar en ieder team rijdt dus afzonderlijk een eigen race. Lees meer over plankgas door de kas.

 

Bekijk Scootmobielrace

6 - Je kan de pot op

Uniek in Nederland. Werkelijk nergens anders te zien! Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een kleurrijke badjas. Hilariteit gegarandeerd! Lees meer over je kan de pot op.

 

Bekijk WC-pot race

7 - Big Daddy Tours

Een stoere steptour op een ‘Big Daddy’. Deze stoere step is neit alleen bijzonder omdat hij zo robuust oogt, maar vooral omdat hij geheel elektrisch is aangedreven. ‘Echt’ steppen is dus niet nodig. De topsnelheid van de step is 30 km/h en de actieradius is 40 km! De tour duurt 3 uur. Lees meer over de Big Daddy Tours.

 

Bekijk Big Daddy Tours

8 - Teambuilding met roofvogels

In een workshop wordt er kennis gemaakt met de spectaculaire kunsten van roofvogels en uilen van de valkerij. Na de introductie door de valkenier worden er eeuwenoude handelingen geleerd en als snel komt u zelf oog in oog met één van de machtige vogels wanneer hij met zijn klanten op uw handschoen landt. De workshop duurt 1,5 tot 2 uur. Deelname is mogelijk voor alle leeftijden. Lees meer over teambuilding met roofvogels.

 

Bekijk Roofvogel teambuilding

9 - Workshop schapenhoeden

In samenwerking met een schaapskudde organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: een kleine groep schapen een parcours laten afleggen. De herder vertelt over zijn vak en geeft een demonstratie, waarna u het vervolgens zelf mag doen! De workshop duurt 1,5 uur en kan worden gegeven vanaf 24 personen. Lees meer over de workshop schapenhoeden.

 

Bekijk Schapenhoeden

10 - Rock’n roll escape

Het is 15 augustus 1963, jullie zijn bandleden uit een bekende Rock ‘N Roll band uit Amerika. Jullie zijn in eigen land op tournee en, na 36 uitverkochte shows, vanuit San Francisco onderweg naar Sin City voor jullie allerlaatste optreden. De bus rijdt door Dead Valley en komt plots tot stilstand. Jullie worden overvallen door vier gemaskerde mannen en de buschauffeur wordt gegijzeld. De bus wordt op slot gedraaid. Aan jullie de opdracht om binnen één uur uit de bus te ontsnappen en dit avontuur te overleven. Lees meer over de Rock ‘N Roll escape.

 

Bekijk Escape Bus

11 - Extra: the dog & duck show (NIEUW)

Een extraatje in deze top 10 originele bedrijfsuitjes: the dog & duck show. Een unieke variant op de workshop schapenhoeden. Schaapsherder Lex Thoen heeft een depressieve bordercollie die niet met schapen wilt werken. In plaats daarvan werkt hij juist met loopeenden. Een unieke en hilarische vertoning waarbij de fascinerende samenwerking tussen hond en herder wordt getoond. Na een demonstratie mogen uiteraard ook de deelnemers het zelf proberen. Lees meer over the dog & duck show.

 

Bekijk Dog 'n Duck Show

Nóg meer activiteiten bij De Tuinderij

Naast deze elf unieke, hilarische, nostalgische en bovenal oergezellige activiteiten zijn er nog meer activiteiten te beleven bij De Tuinderij. Bekijk voor een volledig overzicht al onze activiteiten, plan je bezoek en sluit de dag af met een heerliijke borrel/buffet en bedrijfsfeest

Neem contact op!

Boek uw bedrijfsuitje!

Boek nu!