Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest bij De Tuinderij

Bedrijfsfeest organiseren? Kom langs bij De Tuinderij! Aan de rand van de Gemeente Westland, midden in de polder & langs het water, vindt u een oase van rust. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, is dit een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest (groot & klein).

Bedrijfsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Voor het organiseren van bedrijfsfeesten bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Uw bedrijfsfeest wordt volledig tot in de puntjes verzorgd. Onze prachtige locatie leent zich perfect uit voor bedrijven die van hun bedrijfsfeest een overgetelijke dag/avond willen maken. Naast een bedrijfsfeest kunnen wij ook andere feesten, zoals een jubileum, kerstborrel of kampioensfeest verzorgen. De Tuinderij is een unieke evenementenlocatie met ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud en diverse ‘huiskamers’ die dienen als feestzalen.

Uw bedrijfsfeest organiseren bij De Tuinderij

Op basis van de wensen voor uw bedrijfsfeest en het aantal personen bepalen wij welk van onze nostalgische en feestelijke ingerichte huiskamers het meest geschikt is. Na het ontvangst gaat het activiteitenprogramma van start, waar we vele unieke mogelijkheden voor bieden. Voor zowel een actief als een passief programma bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben alles op 1 locatie. Diverse activiteiten zorgen voor veel plezier, zoals de scootmobiel-race, wc-potten-race, sumoworstelen en levend tafelvoetbal. Dit zijn slechts voorbeelden van wat hier in de kas te beleven is, hilariteit gegarandeerd! De outdoor activiteiten zijn leuke alternatieven voor een onvergetelijke dag. Neem bijvoorbeeld een nostalgische Solextour (geheel in stijl gekleed) of VW Kever Tour. Oude tijden herleven!

Na de activiteiten is het tijd voor de borrel & buffet, waarbij u terugkeert in uw eigen huiskamer waar het bedrijfsfeest in stijl wordt afgesloten. Bij mooi weer kunt u genieten op het aansluitende terras aan het water.

Een greep uit onze unieke activiteiten

De voordelen van een bedrijfsfeest bij De Tuinderij

Bedrijfsfeesten voor extra grote groepen

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren voor een groot bedrijf? Bekijk dan eens ons speciale aanbod voor bedrijfsfeesten voor meer dan 100 personen. Onze locatie is ook in z'n geheel af te huren voor uw organisatie. We laten hierbij de locatie een totale metamorfose ondergaan. Zo kunnen we van 'De Wurft' een centraal binnenplein maken en naar huiskamer 'De Tuinderij' de spellen verplaatsen en hier een garderobe creëren... een totale switch van interieur dus.

Op maat gemaakte bedrijfsfeesten

Onze hilarische activiteiten spelen een prominente rol op uw bedrijfsfeest. In overleg stemmen we graag meerdere programma's samen, zodat de gasten hieruit kunnen kiezen. Voor de actievelingen zijn de hilarische activiteiten een aanrader en voor de passievere bijvoorbeeld een workshop, Pub-Quiz of rondvaart. Rondom 'De Wurft' kunnen daarna een bar en food-kraampjes geplaatst worden. Vanaf het aanwezige podium is een speech mogelijk én kan een DJ of band de feestavond muzikaal omlijsten.

 

Het grote voordeel is dat een groots evenement bij ons toch knus blijft, omdat de gezellige jaren '60 stijl over de gehele locatie (tot in details) is doorgevoerd. Grote groepen zijn voor ons dus geen enkel probleem.

Bedrijfsfeesten in elke regio

Al bent u op zoek naar een unieke feestlocatie voor uw bedrijfsfeest bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsfeesten. Van groot tot klein. Gelegen op een fantastische locatie in Westland, tussen Den Haag en Rotterdam, bieden wij onze gasten een unieke dag die zij nooit zullen vergeten.

Bedrijfsfeest organiseren? Kom langs bij De Tuinderij!

Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsfeest door De Tuinderij organiseren en hadden een fantastische dag: AmsterdamBredaDelft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Utrecht, Wassenaar, Westland, Zoetermeer, Spijkenisse en Hoek van Holland. Met een bedrijfsfeest bij De Tuinderij geniet iedereen!