Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest bij De Tuinderij

Aan de rand van de Gemeente Westland, midden in de polder & langs het water, vind u een oase van rust. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, is dit een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest (groot & klein).

Een bedrijfsfeest kunnen wij geheel op maat verzorgen. Op basis van het aantal personen en de wensen bekijken we welk van onze huiskamers het meeste schikt. Na het ontvangst gaat het activiteitenprogramma van start, waar we vele unieke mogelijkheden voor bieden. Voor zowel een actief als een passief programma bent u bij ons aan het juiste adres, alles op 1 locatie. Scootmobiel-race, WC-potten-race, Sumoworstelen, Levend Tafelvoetbal zijn slechts voorbeelden van wat hier in de kas te beleven is, hilariteit gegarandeerd! De outdooractiviteiten zijn leuke alternatieven voor een onvergetelijke dag. Neem bijvoorbeeld een nostalgische Solextour (geheel in stijl gekleed) of VW Kever Tour, oude tijden herleven!

Na de activiteiten is het tijd voor de borrel & buffet, waarbij u terugkeert in eigen huiskamer. Bij mooi weer kunt u genieten op het aansluitende terras aan het water.

Bekijk de activiteiten