Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Personeelsuitje Zoetermeer

Personeelsuitje in Zoetermeer organiseren

personeelsuitje in de buurt van Zoetermeer organiseren? Kom langs bij De Tuinderij en geniet van een fantastische dag! Gelegen aan de Westlandse Wateren beleeft u een oase van rust bij De Tuinderij: de meest unieke feestlocatie voor uw personeelsuitje op nog geen 20 minuten afstand van Zoetermeer. We kunnen alle soorten personeelsuitjes organiseren. Heeft u een jaarlijks terugkerend personeelsuitje, een kerstborrel of jubileum waar u een mooie locatie voor zoekt? Met maar liefst vijf feestzalen kunnen wij alle soorten groepen ontvangen. Zelfs groepen met meer dan 500 personen zijn geen enkel probleem voor ons. De feestzalen zijn bovendien volledig in jaren ‘60 stijl, net zoals Oma’s huiskamer. U kunt bij ons terecht voor allerlei hilarische activiteiten, oer-gezellige feesten en heerlijk eten. De Tuinderij is dé plek waar u moet zijn voor uw personeelsuitje in Zoetermeer! Heeft u bijvoorbeeld wel eens op een wc pot geracet? Bij De Tuinderij kan dat! Of verbreek het record scootmobiel racen. Onder het motto ‘plankgas door de kas’ racet u in een scootmobiel in een echte Westlandse kas tegen uw collega’s. Niets is te gek. U kunt zelfs lopen over water!

Boek personeelsuitje!

Een greep uit onze activiteiten - te doen tijdens een personeelsuitje in Zoetermeer

Personeelsuitje in Zoetermeer met unieke activiteiten

Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is voor uw personeelsuitje in de buurt van Zoetermeer. Naast onze indoor activiteiten heeft u ook de mogelijkheid te kiezen uit unieke outdoor activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld geheel in stijl gekleed op een ouderwetse Solex stappen en een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland rijden. Nostalgie ten top! Of beleef oude tijden opnieuw en stap in een echte VW Kever. Ziet u het Westland liever vanaf het water? Dat kan ook met onze vaartocht op een echte Westlandse veilingschuit! Het is zoals we zeggen: niets is te gek voor uw personeelsuitje in Zoetermeer! Na de personeelsuitje activiteiten wordt iedereen weer verwacht in jullie huiskamer waarna de festiviteiten worden voortgezet. En bij mooi weer is er genoeg ruimte aan het water om te genieten van de borrel, het buffet of de barbecue. Indien gewenst verzorgen we een fantastische afsluiting door een knallend feest te organiseren. Buiten of binnen in Oma’s woonkamer. Er ontbreekt u niets aan uw personeelsuitje in Zoetermeer. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een personeelsuitje op de meest unieke feestlocatie in de buurt van Zoetermeer en omstreken!

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Zoetermeer, teamuitje Zoetermeer, Personeelsfeest Zoetermeer, Bedrijfsfeest Zoetermeer, Teambuilding Zoetermeer, vergaderlocatie Zoetermeer of Personeelsuitje Zoetermeer

Boek nu