Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Personeelsuitje Delft

Personeelsuitje in Delft organiseren

personeelsuitje in Delft organiseren? Kom langs bij De Tuinderij en geniet van een fantastische dag! Gelegen aan de Westlandse Wateren beleeft u een oase van rust bij De Tuinderij: de meest unieke feestlocatie voor uw personeelsuitje op nog geen 10 minuten afstand van Delft. We kunnen alle soorten personeelsuitjes organiseren. Heeft u een jaarlijks terugkerend personeelsuitje, een kerstborrel of jubileum waar u een mooie locatie voor zoekt? Met maar liefst vijf feestzalen kunnen wij alle soorten groepen ontvangen. Zelfs grote groepen met meer dan 500 personen zijn geen enkel probleem voor ons. De feestzalen zijn bovendien volledig in jaren ‘60 stijl, net zoals Oma’s huiskamer. U kunt bij ons terecht voor allerlei hilarische activiteiten, oer-gezellige feesten en heerlijk eten. De Tuinderij is dé plek waar u moet zijn voor uw personeelsuitje in Delft! Heeft u bijvoorbeeld wel eens op een wc pot geracet? Bij De Tuinderij kan dat! Of verbreek het record scootmobiel racen. Onder het motto ‘plankgas door de kas’ racet u in een scootmobiel in een echte Westlandse kas tegen uw collega’s. Niets is te gek. U kunt zelfs lopen over water!

Boek personeelsfeest!

Een greep uit onze activiteiten - te doen tijdens een personeelsuitje in Delft

Personeelsuitje in Delft met unieke activiteiten

Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is voor uw personeelsuitje in de buurt van Delft. Naast onze indoor activiteiten heeft u ook de mogelijkheid te kiezen uit unieke outdoor activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld geheel in stijl gekleed op een ouderwetse Solex stappen en een prachtige tour door het Westland en Midden-Delfland rijden. Nostalgie ten top! Of beleef oude tijden opnieuw en stap in een echte VW Kever. Ziet u het Westland liever vanaf het water? Dat kan ook met onze vaartocht op een echte Westlandse veilingschuit! Het is zoals we zeggen: niets is te gek voor uw personeelsuitje in Delft! Na de personeelsuitje activiteiten wordt iedereen weer verwacht in jullie huiskamer waarna de festiviteiten worden voortgezet. En bij mooi weer is er genoeg ruimte aan het water om te genieten van de borrel, het buffet of de barbecue. Indien gewenst verzorgen we een fantastische afsluiting door een knallend feest te organiseren. Buiten of binnen in Oma’s woonkamer. Er ontbreekt u niets aan uw personeelsuitje in Delft. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een personeelsuitje op de meest unieke feestlocatie van Delft en omstreken!

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Delft, teamuitje Delft, Personeelsfeest Delft, Bedrijfsfeest Delft, Teambuilding Delft of vergaderlocatie Delft.

Boek nu