Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

3 tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje

3 tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje

22-02-2018

Als je dit leest, dan is de kans groot dat jij dit jaar verantwoordelijk bent voor het organiseren van het jaarlijkse uitje van jouw bedrijf. Bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje komt er best wat voorbereiding om de hoek kijken. In dit artikel geven we je 3 tips die je kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

TIP 1 - Start met het maken van een begroting

TIP 2 - Stel een duidelijke doelstelling op

TIP 3 - Zoek een geschikte locatie

TIP 1 - Start met het maken van een begroting

In je zoektocht naar originele en leuke activiteiten tijdens een bedrijfs- of personeelsuitje, zul je er al snel achterkomen dat de kosten per activiteit erg kunnen variëren. Let er op dat je ook kosten zal maken voor transport en logistiek, ontbijt-, lunch of diner en drank.

Ben je werkzaam bij een organisatie met meerdere afdelingen? Dan is de kans groot dat je extra medewerkers zult moeten inhuren die de werkzaamheden op jouw afdeling moeten continueren. Mogelijk zijn hier ook kosten aan verbonden.

Start daarom met het opstellen van een begroting en bepaal wat de kosten per persoon mogen zijn tijdens een bedrijfsuitje.

TIP 2 - Stel een duidelijke doelstelling op

Organiseer je een feestelijk of educatief bedrijfsuitje? Vind je teambuilding belangrijk of hecht je meer waarde aan het een diner met veel drank? In de voorbereiding van jouw bedrijfsuitje is het heel erg belangrijk om een duidelijke doelstelling te bepalen.

Hoewel de meeste organisaties het belangrijk vinden om gewoonweg een leuke dag te organiseren waarbij iedereen plezier beleeft, raden wij je sterk aan om een uitje te organiseren waarbij teambuilding centraal staat.

Uit ervaring weten we dat teambuilding het groepsgevoel versterkt. Medewerkers leren elkaar van een andere kant kennen en er ontstaan nieuwe relaties en vriendschappen. Je zult zien dat een dag met leuke teambuilding activiteiten de sleutel is tot een succesvol bedrijfsuitje.

TIP 3 - Zoek een geschikte locatie

Het vinden van een geschikte locatie is wellicht een van de grootste uitdagingen. Een geschikte evenementenlocatie heeft voldoende parkeergelegenheid, is centraal gelegen en biedt de faciliteiten om lekker te kunnen eten- en drinken. Het is belangrijk dat de locatie groot genoeg is om iedereen goed te kunnen ontvangen.

Bestaat jouw uitje uit activiteiten op verschillende locaties? Dan is het belangrijk dat je een goed logistiek plan hebt gemaakt. Timemanagement is van essentieel belang!

De Tuinderij biedt nog veel meer!

Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Feest- en evenementenlocatie De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!