Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

3 Redenen om te vergaderen op een unieke locatie

3 Redenen om te vergaderen op een unieke locatie

20-03-2018

Iedereen heeft afwisseling nodig, ook op de werkvloer. Hoe zou het zijn als jouw bedrijf er een gewoonte van maakt om af en toe op een unieke locatie te vergaderen. Op deze manier krijgen werknemers de nodige afwisseling, terwijl er wel gewoon gewerkt wordt! Bij De Tuinderij, bieden we deze mogelijkheid om de volgende 3 redenen:

1 - Op een unieke plek vergadering houden voelt als een pauze

2 - In een ontspannen omgeving zijn, breekt barrières tussen collega's

3 - Laat de creativiteit stromen!

Reden 1 - Op een unieke plek vergaderingen houden, voelt als een pauze 

Ook al heb je nog steeds een vergadering, op een unieke locatie zal het als een pauze voelen, omdat de werkomgeving compleet anders is. Ook zal dit een positief effect hebben wanneer je weer naar binnen gaat bij je reguliere werkplek, omdat je je weer helemaal verfrist voelt. Daarbuiten kun je je dit keer ook echt verheugen op een vergadering, goed voor de motivatie!

Reden 2 - In een ontspannen omgeving zijn, breekt barrières tussen collega's 

Het is een stuk relaxter en comfortabeler om te lopen en te praten of op een bank te zitten, dan om face-to-face aan een kantoortafel naar elkaar te staren. Je ziet pas echt hoe je collega’s zijn, wanneer je ze ziet in een omgeving buiten het werk. Buiten de deur zijn biedt de mogelijkheid om jouw werkgesprekken in een ontspannen omgeving te voeren terwijl je van de unieke locatie geniet, dit is precies wat De Tuinderij biedt!

Reden 3 - Laat de creativiteit stromen! 

Simpelweg buiten het kantoor vergaderen met je collega’s, kan een stroom van nieuwe ideeën teweegbrengen. Het veranderen van de omgeving, of je nu besluit om naar buiten te gaan of niet, kan van invloed zijn op de manier waarop de medewerkers in het algemeen werken. Als je een bijzonder creatieve agenda hebt voor een vergadering, zoals het brainstormen over je volgende grote marketingcampagne, neem dan je team mee naar buiten en aanschouw wat een unieke locatie kan doen, om letterlijk en figuurlijk de ideeën van je werknemers te beïnvloeden.

De Tuinderij biedt nog veel meer

Feest- en evenementenlocatie De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!