Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Boek nu een Corona-proof bedrijfsuitje bij De Tuinderij in het Westland

Boek nu een Corona-proof bedrijfsuitje bij De Tuinderij in het Westland

20-10-2020

De activiteiten die het bedrijfsuitje Corona-proof maken zijn aangepast naar de huidige maatregelen. Een Corona-proof bedrijfsuitje houdt in. Afstand tot elkaar, handen desinfecteren voor aanvang van een activiteit en wij bieden mondkapjes aan. Tijdens het ontvangst bij De Tuinderij in het Westland vragen wij ook onze gasten om netjes hun handen te wassen. Hiervoor hebben wij een speciale ‘wasstraat’ ingericht.

De activiteiten die Corona-proof zijn ingericht voor een bedrijfsuitje bij De Tuinderij in het Westland zijn de volgende binnen en- buitenactiviteiten. Binnenactiviteiten: Wc-Pot Race, Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, Waar is de Mol en touwdouwen. Buitenactiviteiten: Solex Tours Westland, E-Kickbike ‘Big Daddy Tours’ en Kever Tours.

‘Wc-Pot Race’ Corona-proof bedrijfsuitje:

Wc-Pot Race is een hilarische activiteit bij De Tuinderij. Een wedstrijd op een gemotoriseerde Wc-Pot in teamverband, en dat ook nog eens geheel Corona-Proof. Verzamel jij de meeste pluspunten tijdens dit spel met je team? Deze activiteit kan geheel op afstand en veilig gespeeld worden door jong & oud. De scheidsrechter zal opletten om diverse regels te handhaven. Spektakel en veiligheid gegarandeerd! 

‘Plankgas door de Kas’ Corona-proof bedrijfsuitje

Plankgas door de Kas, ook wel een indoor scootmobielrace wordt tevens in teamverband gespeeld. Met je team probeer je als eerste over de finish te komen. Let op de diverse hindernissen, deze zorgen ervoor dat het lastiger is om snel bij de finish te komen. Deze gehele activiteit is Corona-proof en met een veilige afstand tot elkaar. 

‘Levend Tafelvoetbal’ Corona-proof bedrijfsuitje

Levend Tafelvoetbal bij De Tuinderij, de enige plek in Nederland waar de Johan Cruijf Arena en De Kuip naast elkaar liggen! De activiteit waar een ieder fanatiek aan mee zal doen. Win jij de wedstrijd? Dat kan alleen maar op een veilig manier. Ook deze binnenactiviteit hebben wij ingericht op een veilige afstand tot elkaar. Wij adviseren een mondkapje te dragen tijdens deze hilarische Corona-proof activiteit.

‘Waar is de Mol’ Corona-proof bedrijfsuitje

Waar is de Mol? Bij deze activiteiten proberen ‘de Mollen’ op zo slim mogelijke wijze samen te spelen om ‘de klappen’ van ‘de Mollenvanger’ te ontwijken en punten bij elkaar te graven. Pas op, ‘de mollenvanger’ kan nog weleens gemeen uithalen. Speel dit spel zo tactisch mogelijk en je bent de winnaar. Ook deze activiteit is geheel Corona-Proof en veilig op afstand van elkaar.

‘Touwdouwen’ Corona-proof bedrijfsuitje

Touwdouwen is het tegenovergestelde van het Oud-Hollandse touwtrekken. Twee teams van maximaal 2 personen, op een veilige afstand van elkaar, gaan de strijd aan door middel van een ijzeren buis ‘het touw’ tegen elkaar, naar de andere kant te ‘douwen’. Het gaat niet alleen om wie de meeste kracht heeft maar om de juiste tactiek. Deze activiteit is Corona-proof en leuk om te combineren met een van de andere Corona-proof bedrijfsuitjes bij De Tuinderij in het Westland.

‘Solex Tours Westland’ een ideale buitenactiviteit voor een Corona-Proof bedrijfsuitje

Een nostalgische Solex Tour geheel in de ‘tand des tijds’ en Corona-Proof in de buitenlucht. Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je de omgeving van Westland en Midden Delfland te zien. Een prachtige Solex Tour door het kassengebied van het Westland en de polders van Westland heen. Ruimte gegarandeerd, Corona-proof bedrijfsuitje in de buitenlucht. Al onze voertuigen worden voor én nagebruik gedesinfecteerd. De minimale afstand tot elkaar is anderhalve meter.

‘E-kickbike ‘Big Daddy’ Tour’ Corona-proof bedrijfsuitje:

Huur een ‘E-Kickbike’ bij De Tuinderij voor een unieke en Corona-proof bedrijfsuitje. Deze robuuste steppen zijn geheel elektrisch aangedreven, écht steppen zit er dus niet bij. Geniet heerlijk van de ruimte en rust tussen de polders van het Westland. Sinds de Corona-tijden bieden wij ook de ‘Escape Tour’ aan. Bij een escaperoom moet je te zien ontsnappen, maar in plaats van ‘vast te zitten in een bepaalde ruimte’, zit je vast aan de ‘schatkist’. Aan deze schatkist hangt een cijferslot, het doel is dus om deze code te ontcijferen. Gedurende de tour door het Westland zullen er opdracht gedaan moeten worden om aan de juiste cijfers te komen. Hilariteit en ontspanning gegarandeerd! Ook hier geldt een minimale afstand van anderhalve meter tot elkaar.

‘Kever Tours’ Corona-proof bedrijfsuitje’

Wil je veilig de pad op met één van onze nostalgische Kevers? Dat kan geheel Corona-proof kunt u een mooie toertocht door het Westland maken. Wij adviseren wel een mondkapje op te doen. Wij beschikken over diverse soorten Kevers en diverse routes. U kunt bijvoorbeeld een Puzzeltoertocht of een Kever-Rally Tour boeken. Bij aankomst op ons terrein in het Westland zullen wij u eerst een aantal Coronamaatregelen aankondigen, vervolgens begeven we onze naar de Volkswagen Kevers, waar de nostalgie vanaf spat. U navigeert door het Westland en omstreken en de Rally-Tour bestaat uit diverse opdrachten. Wij adviseren om eigen consumpties mee te nemen. Dit vanwege de diverse Coronamaatregelen het niet toelaten om onderweg in het Westland ergens een kop koffie te doen.
Kijk voor meer informatie op onze website en onze huidige Coronamaatregelen. 

De Tuinderij biedt nog veel meer

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!