Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Top 5 ideeën voor leuke teamuitjes

Top 5 ideeën voor leuke teamuitjes

25-07-2022

2022 update! Een leuk teamuitje organiseren? Het kan wel eens lastig zijn om met je team uitjes te verzinnen, maar wij helpen u graag op weg! In dit blogartikel vindt u de top 5 teamuitje ideeën in 2022 voor het organiseren van unieke en leuke teamuitjes voor u en uw team.

 

1 - Solex tours

U heeft ze misschien wel eens zien rijden. Ouderwetse solexen met vrolijke bestuurders in lange leren jassen. De solex tour van De Tuinderij is hét perfecte teamuitje voor in de zomer. Geheel gekleed in de ‘tand des tijds’ stapt u op de solex en verkent u al pruttelend de prachtige omgeving van het Westland en Midden-Delfland. Onderweg wordt tijd vrij gemaakt voor overheerlijk appelgebak en koffie. De solex tour duurt 3,5 uur.

2 - Je kan de pot op

Unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien!
Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur), op de WC-pot, naast zijn/haar ‘paaltje’ staan die dezelfde kleur heeft.

Hilarische WC-Pot-Race
Wat is de bedoeling van deze hilarische WC-pot race? Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs! Van jong tot oud: de wc pot race met een teamuitje is leuk voor iedereen!

3 - Levend tafelvoetbal

Waar vind je dit? De ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! U mag gelukkig zelf uw voorkeur uitspreken.

In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze voetbalbakken. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat!

Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden! Levend tafelvoetbal is ontzettend populair met teamuitjes!

4 - Teambuilding met roofvogels

Maak kennis met de spectaculaire kunsten van roofvogels en uilen van de valkerij! Na de introductie door de valkenier worden eeuwenoude handelingen geleerd en zal één van de machtige vogels zelfs op uw handschoen landen. U komt er dus oog in oog mee te staan! Ook zullen de vogels een unieke show geven waarbij ze manoeuvres uitvoeren en rakelings langs u heen vliegen. Spektakel gegarandeerd!

5 - Plankgas door de kas

Een unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien!
De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen waarmee 'geracet' wordt, zijn scootmobielen.

Hilarische scootmobiel race
Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Welk team rijdt er als eerste over de finish? Plankgas door de Kas is enorm populair met bedrijfsuitjes, familie-uitjes en vriendengroepen!

6 - Hilarische indoor spellen (EXTRA)

Idee 6 is een extraatje! Op onze locatie vindt u ook diverse spellen die ontzettend leuk zijn om te doen tijdens een teamuitje! Het zijn korte activiteiten en daarom perfect te combineren met elkaar, zodat jullie nog langer kunnen genieten van verschillende activiteiten tijdens jullie teamuitje. Bekijk hieronder onze indoor spellen voor teamuitjes!

De Tuinderij biedt nog veel meer

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!