Winnaar Zilveren Award van ANWB 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023'

Winnaar Zilveren Award van ANWB 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023'

15-02-2023

Dinsdag 14 februari werd bekend dat wij de ‘Zilveren Award’ voor het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023’ hebben gewonnen. Enorm trots op de 2e prijs! Dat kwam naar voren uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’. Onze vaste krachten waren naar Nijkerk afgereisd om de verkiezing bij te wonen en de prijs in ontvangst te mogen nemen.

 

We zijn in staat geweest om de afgelopen pittige jaren door te zetten, ons unieke bedrijf te professionaliseren, te vernieuwen in aanbod activiteiten en constante kwaliteit te leveren aan onze gasten voor uniek & compleet dagvermaak. Het is opnieuw een bevestiging dat ons concept werkt; hoe uniek wij in Nederland zijn. Gezelschappen vanuit alle hoeken van het land weten de weg naar De Tuinderij te vinden. Ik ben dankbaar voor deze mooie publieksprijs. “Een fantastische locatie waar zoveel mogelijk is, je krijgt er een familiegevoel er heerst een hele leuk sfeer met activiteiten voor jong & oud”. Aldus een van onze gasten tijdens het stemmen voor nominatie.

 

Ons team werkt met passie voor het vak met veel enthousiasme en plezier om onze gasten in gezellige nostalgische sferen een unieke beleving te bezorgen. Deze prijs is een extra waardering namens onze gasten voor al onze kanjers bij De Tuinderij! 

 

LAND VAN ANWB 

De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. Van alle Nederlandse dagattracties mocht alleen de Efteling zich vaker het Leukste uitje van Nederland noemen. Ruim 96.000 stemmen zijn uitgebracht door ANWB-leden, zowel op landelijk niveau als per provincie. Zij hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen en hebben de uitjes beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitsverhouding en sfeer. De Tuinderij uit De Lier is 2e van de provincie Zuid-Holland geworden. Dit jaar vond de uitreiking plaats bij evenementenlocatie ‘Hart van Holland’ (op Valentijnsdag) in Nijkerk.

 

De WOS plaatste hier een artikel over, evenals de ANWB.