Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

In 2024 gaan we voor goud!

In 2024 gaan we voor goud!

14-02-2023

Dinsdag 14 februari 2023 werd bekend dat wij de ‘Zilveren Award’ voor het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023’ hebben gewonnen. Enorm trots op de 2e prijs! Dat kwam naar voren uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’.

We zijn in staat geweest om de afgelopen pittige (corona) jaren door te zetten, ons unieke bedrijf te professionaliseren, te vernieuwen in aanbod activiteiten en constante kwaliteit te leveren aan onze gasten voor uniek & compleet dagvermaak. Gezelschappen vanuit alle hoeken van het land weten de weg naar De Tuinderij te vinden. “Een fantastische locatie waar zoveel mogelijk is, je krijgt er een familiegevoel er heerst een hele leuk sfeer met activiteiten voor jong & oud”. Aldus een van onze gasten tijdens het stemmen voor nominatie.

De stemronde voor 'Leukste Uitje van Zuid-Holland 2024' is op 29 oktober 2023 gesloten.

Land van ANWB

De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. Van alle Nederlandse dagattracties mocht alleen de Efteling zich vaker het Leukste uitje van Nederland noemen. Ruim 96.000 stemmen zijn uitgebracht door ANWB-leden, zowel op landelijk niveau als per provincie. Zij hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen en hebben de uitjes beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitsverhouding en sfeer. De Tuinderij uit De Lier is 2e van de provincie Zuid-Holland geworden. Dit jaar vond de uitreiking plaats bij evenementenlocatie ‘Hart van Holland’ (op Valentijnsdag) in Nijkerk.

 

De WOS plaatste hier een artikel over, evenals de ANWB.