Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Waarom Juist Bedrijfsuitjes zo Belangrijk Zijn

Waarom Juist Bedrijfsuitjes zo Belangrijk Zijn

28-09-2018

Sommige werkgevers kiezen ervoor om het idee van bedrijfsfeesten links te laten liggen, omdat het niet de gemakkelijkste taak is om een feest te organiseren. Bedrijfsfeesten kunnen ook zo'n gedoe zijn voor de werknemers zelf, omdat het een saai fenomeen is geworden. (De feesten van voorgaande jaren waren saai of ze voelden meer als extra werk).

Echter, wanneer werkgevers inzien waarom bedrijfsfeesten zo belangrijk zijn, kan dit een sterk positief effect hebben op jouw team.

Hieronder 4 redenen waarom je bedrijfsfeesten juist moet organiseren.

Reden #1

It’s time to celebrate! Je zit in een drukke en stressvolle periode met je team, waarom geef je je team niet iets om naar uit te kijken? Het zijn juist de bedrijfsfeesten waar jouw collega’s naar uitkijken. Altijd een goede manier om je werknemers een beetje extra te stimuleren. Een leuk feestje is ook een goede zaak voor jou. Bedrijfsfeesten laten je werknemers weten dat ze niet slechts machines, maar gewaardeerde schakels binnen het bedrijf zijn. De Tuinderij biedt mooie locaties om bedrijfsfeestjes te geven die je hele team niet meer zal vergeten!

Reden # 2

Dit is je kans om al je harde werkers persoonlijk te bedanken. Bedrijven kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen kleine, maar gedenkwaardige eindejaarsfeesten te houden als blijk van hun dankbaarheid voor al het harde werk van hun werknemers. Een goed bedankje op z’n tijd wordt altijd gewaardeerd.

Reden # 3

Het bevordert de onderlinge band van je werknemers. Het is gemakkelijker om jezelf als een team te zien wanneer je plezier hebt, dan wanneer je in een formele situatie verkeert. Op het werk kunnen werknemers zich soms op scherp stellen, concurreren en soms zelfs met elkaar ruziën. Het zijn juist de stressvolle situaties die conflicten tussen werknemers kunnen veroorzaken. Een meer ontspannen evenement, zoals een bedrijfsfeest bij De Tuinderij, kan je werknemers helpen om een goede band te creëren. Of op zijn minst om vriendelijk met elkaar om te gaan.Ze leren elkaar namelijk op een andere manier kennen. Een persoonlijke manier. En dat bevordert vaak de werksfeer binnen een bedrijf.

Reden # 4

Het verhoogt het moreel van je medewerkers. Bedrijfsfeesten geven geweldige kansen om het team een duwtje in de rug te geven om de bedrijfsdoelen te halen. Deze partijen verbeteren namelijk de teamgeest van je bedrijf. Even uit de dagelijkse sleur en lekker kunnen ontspannen samen met collega’s werkt goed voor de motivatie binnen je bedrijf.

De Tuinderij biedt nog veel meer

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!