Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Leuk groepsuitje

Robuuste E-Kickbike steppen, leuke groepsuitjes in de buitenlucht.

Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Een leuke activiteit voor  groepsuitjes. Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig.


De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het leuke groepsuitje voor uw gezelschap. Boek deze activiteit compleet met barbecue in het voorjaar of de zomer bij De Tuinderij. Aansluitend na de activiteit kunt u heerlijk met uw groep na borrelen en genieten op één van de zonnige terrassen. Als dat geen compleet en leuk groepsuitje is! Tevens biedt De Tuinderij tijdens uw barbecue de mogelijkheid om met uw groep gebruik te maken van diverse gratis spelletjes. Daag uw collega uit voor een spel zoals: tafeltennis, tafelvoetbal of sjoelen. Dat maakt uw uitje leuk én helemaal compleet. Deze spellen bieden wij als extra service aan. De Tuinderij is gespecialiseerd in het aanbieden van complete en leuke groepsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden en arrangementen voor leuke groepsuitjes.

Leuk groepsuitje activiteiten

Bekijk activiteiten

Leuk groepsuitje? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een nieuwe leuke activiteit bij De Tuinderij in het Westland.

We kennen allemaal het leuke gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe leuke variant van dit gezelschapsspel met een vernieuwend spelelement erin gemaakt, namelijk: Ballenrace! Een leuke activiteit voor uw groepsuitje, spanning en sensatie alom. Óók al ben je goed in gooien en mikken, de kans is zomaar aanwezig dat je tijdens deze ‘ballenrace’ verkeerd gooit en de tegenstander helpt op een voorsprong. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. We spelen diverse spelelementen voor leuke groepsuitjes, o.a. de blauwe bal, dit is de zogenoemde ‘hit’ bal. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een aanrader voor jong & oud, uniek in Nederland en leuk voor ieder groepsuitje!

Voetdarts ‘Uitschieten’. Nieuw bij De Tuinderij en leuk in het Westland.

Een leuke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor ieder groepsuitje een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score! Een leuk groepsuitje voor iedereen, of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw leuke groepsuitje bij De Tuinderij in het Westland. Na al deze leuke activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden én arrangementen voor uw leuke groepsuitje. Garantie voor plezier tijdens uw complete en leuke groepsuitjes!

Compleet verzorgde leuke groepsuitjes

Meer informatie over leuke groepsuitjes

Contact opnemen

Onderlinge strijd tijdens een leuk groepsuitje levert leuke momenten met uw collega’s, vrienden of familie op.

Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster, hij stelt jullie sensationele en hilarische vragen! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw groep, daardoor is dit leuke groepsuitje ook zeer geschikt voor team, familie of vriendenuitjes. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, familie/vrienden, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker en leuker! Maak uw leuke groepsuitjes compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw groepsuitje een heerlijke buffet of barbecue om gezellig de dag leuk af te sluiten. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete en leuke groepsuitjes bij De Tuinderij? Wij bieden diverse leuke uitjes en leuke arrangementen voor groepsuitjes aan.

De Tuinderij verzorgt leuke groepsuitjes compleet.

De Tuinderij biedt complete leuke groepsuitjes voor gezelschappen, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarisch leuke activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballen-race’. Dé leuke aanraders voor uw groepsuitje! Naast deze leuke activiteiten kunt u bij
De Tuinderij ook lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Een leuk groepsuitje bij De Tuinderij, compleet én leuk!

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn leuke groepsuitjes. Zowel particulieren als bedrijven worden al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor deze leuke groepsuitjes. Diverse organisaties hebben door de jaren heen hun groepsuitjes bij De Tuinderij georganiseerd, aldus de recensies kijken zij terug op een leuk groepsuitje. De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van leuke groepsuitjes voor jong & oud. Van ‘busvervoer’ voor uw leuke groepsuitjes tot aan leuke activiteiten én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat gewenst. De gastheren en gastvrouwen bij De Tuinderij kunnen het complete aanbod van een leuke groepsuitjes voor u organiseren. Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ om u groepsuitjes feestelijk en leuk af te sluiten, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Onze buschauffeur brengt u en uw collega’s aan het einde van het programma weer naar huis. De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer. Dé locatie die complete en leuke groepsuitjes inclusief eigen vervoer kan aanbieden, geheel in ‘Westlandse stijl’. Uniek in Nederland! Tip! Bekijk ook de actieve groepsuitjes of de groepsuitjes binnen bij De Tuinderij, heel leuk om te doen met een dagje uit met de kids! Een populair leuk teamuitje is elektrische steppen huren.

Levend tafelvoetbal, spanning en spektakel bij De Tuinderij! Boek nu deze leuke activiteit voor je groepsuitje.

Waar vind je dit? De ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat. Speel samen tijdens dit leuke groepsuitje. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw groepsuitje wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest. Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom een leuk groepsuitje. Wij werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Uw groepsuitje bij De Tuinderij in Westland wordt gegarandeerd leuk en er zal met veel plezier op terug worden gekeken.