Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Groepsuitje binnen

Een groepsuitje binnen bij De Tuinderij, compleet verzorgt.

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn groepsuitjes binnen. Zowel particulieren als bedrijven worden al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor de unieke binnen activiteiten. Diverse organisaties hebben door de jaren heen hun binnen groepsuitjes bij De Tuinderij georganiseerd, aldus de recensies kijken zij terug op een geslaagd groepsuitje. De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van binnen groepsuitjes voor jong & oud.

Van ‘busvervoer’ voor uw complete groepsuitje tot aan binnen activiteiten én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat gewenst. De gastheren en gastvrouwen bij De Tuinderij kunnen het complete aanbod van een groepsuitjes binnen voor u organiseren. Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ om u groepsuitje feestelijk en af te sluiten, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Onze buschauffeur brengt u en uw collega’s aan het einde van het programma weer naar huis. De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer. Dé locatie die complete buiten én binnen groepsuitjes inclusief eigen vervoer kan aanbieden, geheel in ‘Westlandse stijl’. Uniek in Nederland!

Groepsuitje binnen activiteiten

Bekijk activiteiten

Groepsuitje binnen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een nieuwe activiteit bij De Tuinderij in het Westland.

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant van dit gezelschapsspel met een vernieuwend spelelement erin gemaakt, namelijk: Ballenrace! Een unieke voor binnen activiteit voor groepsuitjes, spanning en sensatie alom. Óók al ben je goed in gooien en mikken, de kans is zomaar aanwezig dat je tijdens deze ‘ballenrace’ verkeerd gooit en de tegenstander helpt op een voorsprong. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in binnen in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. We spelen diverse spelelementen voor binnen groepsuitjes, o.a. de blauwe bal, dit is de zogenoemde ‘hit’ bal. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een aanrader voor jong & oud, uniek in Nederland en ideaal voor iedere binnen groepsuitjes!

Onderlinge strijd tijdens binnen groepsuitjes levert waardevolle herinneringen voor uw collega’s, vrienden of familie op.

Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde binnen quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster, hij stelt jullie sensationele en hilarische vragen! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw groep, daardoor is dit groepsuitje voor binnen ook zeer geschikt voor team, familie of vriendenuitjes. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, familie/vrienden, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker en unieker! Maak uw binnen groepsuitjes compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw groepsuitje een heerlijke buffet of barbecue om gezellig de dag af te sluiten. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete binnen groepsuitjes bij De Tuinderij? Wij bieden diverse uitjes en binnen arrangementen aan.

Compleet verzorgde groepsuitjes voor binnen.

Meer informatie over groepsuitjes binnen.

Contact opnemen

Levend tafelvoetbal, spanning en spektakel bij De Tuinderij! Boek nu deze binnen activiteit voor je groepsuitjes.

Waar vind je dit? De Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat tijdens jullie groepsuitje binnen. Speel samen tijdens dit unieke groepsuitje. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams binnen, uw groepsuitje wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest. Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel tijdens het groepsuitje binnen. Wij werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Uw binnen groepsuitjes bij De Tuinderij in Westland wordt gegarandeerd een succes en zal er met veel plezier op terug kijken!

De Tuinderij verzorgt groepsuitjes compleet én binnen. Unieke activiteiten met aansluitend een barbecue of buffet.

De Tuinderij biedt complete binnen groepsuitjes voor ieder gezelschap, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische binnen activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Dé aanraders voor uw groepsuitje binnen! Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook binnen én buiten lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Voetdarts ‘Uitschieten’. Nieuw bij De Tuinderij en uniek in het Westland. Een activiteit die aansluitend bij unieke binnen groepsuitjes.

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere binnen groepsuitje een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score! Een gaaf groepsuitje binnen, weersonafhankelijk of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze binnen activiteit wordt ook in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw groepsuitje binnen bij De Tuinderij in het Westland. Na al deze unieke én hilarische binnen activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue voor buiten én binnen of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden én arrangementen voor uw groepsuitje binnen. Garantie voor plezier en complete groepsuitjes binnen!