Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Vergaderlocatie Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam en omgeving?

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in een unieke omgeving? Deze ongedwongen sferen heeft u nog niet eerder ervaren en is dan ook nieuw voor de aanwezigen. Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning. De gezellige 'huiskamers' van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd.

Kleine of grote vergaderruimte? Alles is mogelijk!

Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen. Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan voor een volledige verzorging, van A tot Z.

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

Inspiratie op doen is makkelijker gezegd dan gedaan. Een vergadering buiten de muren van eigen organisatie zorgt al sneller voor een 'out of the box' gevoel. Om de hectiek van het dagelijkse leven te ontlopen, zit u bij De Tuinderij (letterlijk & figuurlijk) aan het juiste adres. Hier ervaart u de rust zoals het vroeger was.

Vergaderen in de jaren '60

Onze huisstijl zorgt voor een 'thuis-stijl'. U waant zich hier in een rustieke Hollandse jaren '60 omgeving. Alle huiskamers zijn vergaderlocaties, voor grote en kleine groepen. In de pauzes kunnen de gasten plaatsnemen op het terras, een rondje lopen door het museum of een collega uitdagen met één van de spelletjes die op 'De Wurft' worden geboden.


Hilarische activiteiten combineren

Wilt u een unieke activiteit toevoegen aan de vergadering, zodat u hiermee een stukje teambuilding combineert? Bij De Tuinderij bieden we een breed scala aan hilariteit voor jong & oud!

Conferentielocatie Amsterdam met ruime parkeervoorziening

Als conferentielocatie leent De Tuinderij zich uitstekend. Nodig een gastspreker uit om de aanwezigen te inspireren of laat dit natuurlijk over aan een persoon uit eigen organisatie. Wij bieden, in de vorm van verschillende huiskamers, zowel grote conferentielocaties als kleine conferentielocaties.

Locatie voor seminar, lezing of zakelijk event

In het verleden hebben organisaties onze (gehele) locatie afgehuurd voor hun seminar, lezing of (groots) zakelijk event. De combi van onze hilarische binnen- en buitenactiviteiten zijn een perfecte aanvulling om deze dag tot een succes te maken. U zult de aanwezigen dan ook positief doen verrassen als men plotseling wordt getrakteerd op een wc-potten-race voor de liefhebbers! Bij De Tuinderij weten we de balans te vinden tussen een formeel gedeelte en een informeel/fun-element. De catering wordt door ons geheel op maat verzorgd. Naast onze lopende buffetten denken we graag met u mee om de catering aan te laten sluiten op het thema van de dag.

Persoonlijk contact

Bent u voornemens om hier meer over te weten te komen? Wij nodigen u bij deze uit om hierover een praatje te komen maken. We zullen kennis maken, de wensen & mogelijkheden op elkaar afstemmen, waarna we een vrijblijvende offerte op maat kunnen opstellen. Ieder event is namelijk 'uniek'! Ten slotte leiden we u graag rond over onze locatie, want het is hier ècht UNIEK!

Vergaderlocatie in Amsterdam?

Vraag hier informatie aan!

Vergaderlocaties in de buurt van Amsterdam!

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie, leuke vergaderlocatie, unieke vergaderlocatie of wilt u graag vergaderen op locatie? Of bent u soms op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk evenement? Recratieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?

Vergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie DelftVergaderlocatie BredaVergaderlocatie Den HaagVergaderlocatie DordrechtVergaderlocatie GoudaVergaderlocatie LeidenVergaderlocatie RotterdamVergaderlocatie ScheveningenVergaderlocatie SchiedamVergaderen op het strandVergaderlocatie UtrechtVergaderlocatie WassenaarVergaderlocatie Westland en Vergaderlocatie Zoetermeer.