Bedrijfsuitje in Schiedam

Bedrijfsuitje in de buurt van Schiedam?

Hilarische bedrijfsuitjes in de buurt van Schiedam!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast kunt u in de kas een parcours af leggen met wc-pot-racers (Je Kan De Pot Op). Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

Bedrijfsuitje nabij Schiedam tot in de puntjes geregeld

De locatie is ingericht met een gezellige huiskamer, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen.

Bekijk alle activiteiten

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Dé locatie voor bedrijfsuitjes op 15 minuten vanaf Schiedam

Gespecialiseerd in de branche
De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar.

Onze locatie voor bedrijfsuitjes is goed bereikbaar vanaf andere regio's!

Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: AmsterdamDelftDen HaagDordrechtGoudaLeidenRotterdamScheveningenUtrechtWassenaarBredaSpijkenisseHoek van Holland en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad.