Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Teambuilding in Schiedam

Teambuilding in de buurt van Schiedam?

Hilarische teambuilding in de buurt van Schiedam!

Op zoek naar teambuildingsactiviteiten voor uw collega's? De Tuinderij biedt de unieke gelegenheid voor deze groepsactiviteiten! Het is iedere keer weer een uitdaging om een locatie te vinden voor een effectieve activiteit voor het team. Het moet de samenwerking en sfeer doen verbeteren, maar natuurlijk ook nog leuk zijn voor de gehele groep. Wij snappen dit en bieden unieke mogelijkheden om de teamgeest te versterken in de vorm van een geslaagd dagje uit!

De Roofvogelworkshop heeft een educatief karakter. In samenwerking met een professionele valkenier worden allerlei opdrachten uitgevoerd. Interessante informatie volgt hier over het schouwspel in relatie tot het bedrijfsleven. Hilarische activiteiten zoals een SolexTour of WC-potten-race zijn o.a. bij ons te reserveren. In deze vorm draait het vooral om een gezellig dagje uit met elkaar. We denken graag met u mee om een passend voorstel te maken!

Na uw teambuildingsactiviteit een borrel en/of buffet?

Wilt u na de activiteiten blijven eten? Wij bieden het totaalpakket op 1 locatie, wat wel zo handig is. In onze gezellige huiskamer kunnen wij een lopend (lunch)buffet of BBQ verzorgen. Bekijk hiervoor ons buffettenaanbod. De huiskamer beschikt over een eigen terras, waar u met goed weer lekker buiten kan zitten.

Liever persoonlijk contact?

Wij staan u graag te woord!

Dé locatie voor teambuilding op 15 minuten vanaf Schiedam

Wil je een teamdag organiseren en je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teambuilding activiteiten voor kleine- en grote groepen. Zo vind je bij ons unieke spellen voor teambuilding voor de meest originele teambuilding ideeën

Tip! De Tuinderij biedt nog veel meer, bekijk onze info over bedrijfsuitje Schiedam, teamuitje Schiedam, Personeelsfeest Schiedam, Bedrijfsfeest Schiedam, Teambuilding Schiedam, vergaderlocatie Schiedam of Personeelsuitje Schiedam

Teambuilding organiseren in de buurt van Schiedam?

De leukste teambuilding uitjes beleef je bij De Tuinderij in De Lier, op slechts 15 minuten rijden van Schiedam! De Tuinderij is gelegen in de polder. Op een prachtige locatie aan het water voelt u de rust van het prachtige Westland en toch dichtbij de snelweg, waardoor wij goed bereikbaar zijn. Niet voor niets komen onze gasten van heinde en verre. Dus bent u op zoek naar teambuilding nabij Schiedam of een hele andere locatie in het land? Lees dan hieronder meer over ons aanbod: