Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Spellen voor teambuilding

Bedrijfsuitje? De Tuinderij biedt hilarische spellen voor geslaagde teambuildingsactiviteiten.

De Tuinderij biedt buiten hilarische activiteiten ook spellen voor teambuilding aan. Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! De grote vraag is echter of dit spel wel in teamverband gespeeld wordt? Dat ligt helemaal aan uw gezelschap. Bestaat uw team uit teambuilders of solisten? Voor teambuilding bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. De Tuinderij een uniek spel ‘Wc-Pot Race’ aan.
U rijdt in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Echter moet dit wel in teamverband gebeuren. Gebeurt dit niet in teamverband maar individueel dan keurt de scheidsrechter de punten af! Teambuilding staat tijdens deze activiteit centraal. Echter wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Een uniek spel voor ieder gezelschap. De Tuinderij in Westland biedt dit teambuilding spel nieuw aan.

Tijdens dit spel leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet sportief ingeschat? Tijdens de Wc-Pot Race bij De Tuinderij komt u daar achter. Wc-Pot Race noemen wij ook wel ‘Je kan de Pot op’. Een ideaal spel voor teambuilding. Uniek in Nederland!
Dit spel is ideaal in teamverband, ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op sportieve wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische momenten op! Dit onderdeel van deze activiteit maakt de activiteit spannend maar juist ook sportief. Er zit een ‘actie’ element in. Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de activiteit op eerlijke en sportieve wijze gespeeld wordt. Een van de vele gave teambuilding spellen!

Of u nu wint of verliest, bij uitstek is de ‘Wc-Pot Race’ bij De Tuinderij uiterst geschikt als teambuild spel! Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na uw teambuilding spellen. Dat maakt u dag compleet.

Leuke spellen voor teambuilding uitjes!

Spellen voor teambuilding: Boek ‘Plankgas door de Kas’!

Ga jij graag de strijd aan met je collega’s tijdens dit unieke spel, of met je vrienden of familie. Boek dan Plankgas door de Kas bij De Tuinderij! Teambuilding staat bovenaan, echter het wordt een hele strijd wie er zal gaan winnen. Deze ‘scootmobielwedstrijd’ is een van de meest hilarische teambuildings activiteit van Nederland. Garantie voor hilariteit en spanning. Kom jij met je team als eerst over de streep? Door middel van diverse hindernissen in het parcours te trotseren kom je dichter en dichter bij de finish. Mocht de spanning oplopen dan fluit de scheidsrechter je terug. Er mogen geen hindernissen overgeslagen worden, dit zou je weleens de 1e plaats kunnen gaan kosten. Let op, je bent een team waarin samenwerken belangrijk is! 

Op zoek naar een spel voor teambuilding: Denk eens aan ‘Schapenhoeden’.


Ooit gedacht dat ‘schapenhoeden’ een saaie activiteit zou zijn? Dan heb je het helemaal mis! Bij De Tuinderij organiseren wij een uniek spel, namelijk: ‘schapenhoeden’. Op interactief wijze krijgt u les van een ‘schapenherder’. De herder zal u leren, hoe u de kudde moet leiden en bij elkaar kunt houden. Alles draait om communicatie, inzicht, groepsverband. Kortom: Een uniek teambuilding uitje voor uw gezelschap!


Wie van teambuilding en spellen houdt, zit bij De Tuinderij aan het juiste

adres.Houdt u van actief en hilariteit? Boek dan een dagje uit met uw gezelschap bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt een breed scala aan sportieve bedrijfsuitjes. Van ‘Levend Tafelvoetbal’ en de E-Kickbike ‘Big Daddy’ Tour tot ‘lopen over het water’. Alle sportieve activiteiten bedienen uitdaging voor  jong & oud. Aansluitend is het mogelijk om met uw gezelschap een hapje te blijven eten. Ideaal voor ieder bedrijfsuitje. Heeft u collega’s die minder zin hebben in unieke spellen? Daag deze dan uit voor bijv. een potje ‘Levend Tafelvoetbal’! Dit unieke spel gaat u niet in de ‘koude kleren zitten’. 

Boek een Teambuilding uitje!

Boeken

Bent u een échte teamplayer? De Tuinderij biedt ‘spellen voor teambuilding’.

Heeft u interesse in een bedrijfsuitje, maar geen idee waar u terecht kunt voor ‘hilarische spellen’? De Tuinderij heeft dé activiteiten die u zoekt! Combineer een aantal van onze spellen met elkaar en zorg voor de ideale teambuilding. Aansluitend kunt u gebruik maken van onze horeca. Dat maakt uw dag helemaal compleet! Wij nemen graag uw zorg uit handen door sportieve en hilarische activiteiten voor u te plannen. Mocht u spellen zoeken die net iets minder intensief zijn? Dan zouden wij graag onze ‘Pub quiz’ of Solex Tour willen aanbevelen. Tijdens de ‘pub quiz’ krijgt u vragen of de hedendaagse actualiteit, het team die de meeste vragen goed kan beantwoorden wint dit unieke spel.

De SolexTour is heerlijk in de buitenlucht en tevens ook leuk voor teambuilding. Uw gezelschap wordt ontvangen door enthousiaste begeleiders, zij zullen zich allen netjes voorstellen en instructies geven. De gehele Solex Tour zullen de begeleiders met u meegaan om dit teambuildings- bedrijfsuitje in goede banen te leiden. U krijgt tijdens deze sportieve activiteit een combinatie van ontspanning, prachtige landschappen en het grootste ‘kassengebied’ van Europa te zien.

Een Solex is niets anders dan een fiets met een hulpmotortje. Echter zullen wij tijdens dit sportieve bedrijfsuitje de motor het werk laten doen. U pruttelt heerlijk tijdens een tour van 3 uur door de Polders van Midden Delfland en tussen de kassen van het Westland. Een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje! 

Teambuilding? De Tuinderij biedt unieke spellen voor jong & oud.

Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt niet alléén maar activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u op zoek naar echte teambuilding spellen? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol unieke spellen gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het nostalgische museum van De Tuinderij te bezichtigen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommer uit de jaren ’60 en ’70. Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke sportieve dag. U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘gratis spelletjes’. Denk hierbij aan legendarische spellen zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega uit voor een spannend spel! Bij De Tuinderij staat ‘de tijd net even stil’. Nostalgie, hilariteit en unieke activiteiten zijn de sleutelwoorden van De Tuinderij.

De meest unieke teambuilding spellen van het land

Wil je een teamdag organiseren en je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teambuilding activiteiten voor kleine- en grote groepen. Zo vind je bij ons unieke spellen voor teambuilding voor de meest originele teambuilding ideeën

Teambuilding spellen organiseren bij u in de buurt?

De leukste teambuilding uitjes beleef je bij De Tuinderij in De Lier! De Tuinderij is gelegen in de polder. Op een prachtige locatie aan het water voelt u de rust van het prachtige Westland en toch dichtbij de snelweg, waardoor wij goed bereikbaar zijn. Niet voor niets komen onze gasten van heinde en verre. Zo wordt in de volgende plaatsen veel teambuilding geboekt: