Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teambuilding ideeën

Teambuilding? De Tuinderij biedt unieke ideeën voor teambuilding. Voor jong & oud

Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt niet alléén maar activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u op zoek naar idee voor echte teambuilding activiteiten? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol unieke activiteiten gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het nostalgische museum van De Tuinderij te bezichtigen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommer uit de jaren ’60 en ’70. Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke en unieke dag. U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘wurft’. Denk hierbij aan legendarische activiteiten zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega uit voor een stukje teambuilding! Bij De Tuinderij staat ‘de tijd net even stil’. Nostalgie, hilariteit en unieke activiteiten zijn de sleutelwoorden van De Tuinderij. Een bedrijf vol inspiratie en leuke ideeën voor teambuilding!

Wie ideeën voor teambuilding zoekt, zit bij De Tuinderij aan het juiste adres.

Houdt u van actief en hilariteit? Boek dan een dagje uit met uw gezelschap bij De Tuinderij. De Tuinderij biedt een breed scala ideeën voor bedrijfsuitjes. Van ‘Levend Tafelvoetbal’ en de E-Kickbike ‘Big Daddy’ Tour tot ‘lopen over het water’. Alle ideeën voor teambuilding bieden uitdaging voor jong & oud. Aansluitend is het mogelijk om met uw gezelschap een hapje te blijven eten. Ideaal voor ieder teamuitje. Heeft u collega’s die mindere ideeën hebben? Daag deze dan uit voor bijv. een potje ‘Levend Tafelvoetbal’! Deze unieke activiteit gaat u niet in de ‘koude kleren zitten’.

 

Leuke ideeën voor teambuilding uitjes!

Idee voor teambuilding: Boek ‘Plankgas door de Kas’!

Ga jij graag de strijd aan met je collega’s tijdens dit unieke idee, of met je vrienden of familie. Boek dan Plankgas door de Kas bij De Tuinderij! Teambuilding staat bovenaan, echter het wordt een hele strijd wie er zal gaan winnen. Deze ‘scootmobielwedstrijd’ is een van de meest hilarische teambuildings activiteit van Nederland. Garantie voor hilariteit en spanning. Kom jij met je team als eerst over de streep? Door middel van diverse hindernissen in het parcours te trotseren kom je dichter en dichter bij de finish. Mocht de spanning oplopen dan fluit de scheidsrechter je terug. Er mogen geen hindernissen overgeslagen worden, dit zou je weleens de 1e plaats kunnen gaan kosten. Let op, je bent een team waarin samenwerken belangrijk is! Dit top idee is ideaal voor een teambuildingsdag.  

Op zoek naar een idee voor teambuilding: Denk eens aan ‘Schapenhoeden’.

Ooit gedacht dat ‘schapenhoeden’ een saaie activiteit zou zijn? Dan heb je het helemaal mis! Bij De Tuinderij organiseren hebben wij leuke ideeën voor teambuilding, namelijk: ‘schapenhoeden’. Op interactief wijze krijgt u les van een ‘schapenherder’. De herder zal u leren, hoe u de kudde moet leiden en bij elkaar kunt houden. Alles draait om communicatie, inzicht, groepsverband. Kortom: Een uniek teambuilding uitje voor uw gezelschap! Dit idee is een aanrader voor jong & oud.

Bent u een échte teamplayer? De Tuinderij biedt unieke ‘ideeën voor teambuilding’.

Heeft u interesse in teambuilding, maar geen idee waar u terecht kunt voor ‘hilarische unieke activiteiten’?
De Tuinderij heeft dé activiteiten die u zoekt! Combineer een aantal van onze activiteiten met elkaar en zorg voor complete ideeën voor teambuilding. Aansluitend kunt u gebruik maken van onze horeca. Dat maakt uw dag helemaal compleet! Wij nemen graag uw zorg uit handen door hilarische activiteiten voor u te plannen. Mocht u activiteiten zoeken die net iets minder intensief zijn? Dan zouden wij graag onze ‘Pub quiz’ of Solex Tour willen aanbevelen. Tijdens de ‘pub quiz’ krijgt u vragen of de hedendaagse actualiteit, het team die de meeste vragen goed kan beantwoorden wint dit unieke spel. Ook écht een geweldig idee voor uw teambuilding!

De SolexTour is heerlijk in de buitenlucht en tevens ook leuk een leuk idee voor teambuilding. Uw gezelschap wordt ontvangen door enthousiaste begeleiders, zij zullen zich allen netjes voorstellen en instructies geven. De gehele Solex Tour zullen de begeleiders met u meegaan om dit teambuildings- bedrijfsuitje in goede banen te leiden. U krijgt tijdens deze unieke activiteit een combinatie van ontspanning, prachtige landschappen en het grootste ‘kassengebied’ van Europa te zien.

Een Solex is niets anders dan een fiets met een hulpmotortje. Echter zullen wij tijdens dit goede idee als teambuildings-uitje de motor het werk laten doen. U pruttelt heerlijk tijdens een tour van 3 uur door de Polders van Midden Delfland en tussen de kassen van het Westland. Een uniek idee voor uw teambuilding!

Boek een Teambuilding uitje!

Boeken

Teambuilding idee? De Tuinderij biedt hilarische activiteiten voor een geslaagde teambuildingsdag.

De Tuinderij biedt buiten hilarische activiteiten voor teambuilding aan, echt een aanrader als idee voor een teambuildingsdag. Wat dacht u van ‘racen op een Wc-Pot door de kas’. Hilariteit gegarandeerd! De grote vraag is echter wel of deze activiteit in teamverband gespeeld wordt? Dat ligt helemaal aan uw gezelschap. Bestaat uw team uit teambuilders of solisten? Voor teambuilding bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. De Tuinderij een uniek idee ‘Wc-Pot Race’ aan.
U rijdt in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Echter moet dit wel in teamverband gebeuren. Gebeurt dit niet in teamverband maar individueel dan keurt de scheidsrechter de punten af! Teambuilding staat tijdens deze activiteit centraal en is een top idee. Echter wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Een uniek idee voor ieder gezelschap. De Tuinderij in Westland biedt deze activiteit nieuw aan, daarnaast biedt De Tuinderij nog meer unieke ideeën voor teambuilding aan.

Tijdens deze activiteit leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet goed ingeschat? Tijdens de Wc-Pot Race bij De Tuinderij komt u daar achter. Wc-Pot Race noemen wij ook wel
‘Je kan de Pot op’. Een ideaal idee voor teambuilding. Unieke ideeën voor teambuilding in Nederland!
Ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op de juiste wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische momenten op! Dit onderdeel van deze activiteit maakt de activiteit spannend maar juist ook top een goed idee voor teambuilding. Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de activiteit op eerlijke wijze gespeeld wordt.

Of u nu wint of verliest, bij uitstek is de ‘Wc-Pot Race’ bij De Tuinderij uiterst geschikt als een goed idee voor uw teambuilding! Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na uw activiteit. Dat is echt een goed idee, complete teambuilding bij De Tuinderij, dat is toch ‘Gewoon Uniek’.

De origineelste teambuilding ideeën van het land!

Wil je een teamdag organiseren en je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teambuilding activiteiten voor kleine- en grote groepen. Zo vind je bij ons unieke spellen voor teambuilding voor de meest originele teambuilding ideeën

Teambuilding ideeën voor bij u in de buurt

De leukste teambuilding uitjes beleef je bij De Tuinderij in De Lier! De Tuinderij is gelegen in de polder. Op een prachtige locatie aan het water voelt u de rust van het prachtige Westland en toch dichtbij de snelweg, waardoor wij goed bereikbaar zijn. Niet voor niets komen onze gasten van heinde en verre. Zo wordt in de volgende plaatsen veel teambuilding geboekt: