Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Teamdag organiseren

Teamdag organiseren? De Tuinderij in Westland biedt complete teamdagen!

Bent u met uw team op zoek naar een leuke invulling voor uw teamdag? De Tuinderij in Westland biedt diverse indoor én outdoor activiteiten voor teamdagen en groepsuitjes. In de koudere wintermaanden adviseren wij onze hilarische binnen activiteiten, in maanden in het voorjaar en zomer bieden wij unieke buiten activiteiten aan. Uw teamdag organiseren bij De Tuinderij? Informeer naar de mogelijkheden, wij bieden ieder team een passend en unieke teamdag.


Uitje voor uw teamdag? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ nieuw bij De Tuinderij in het Westland. 

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant met een leuk spelelement, namelijk: Ballenrace! Uniek voor teamdagen en groepsuitjes. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomaten plukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een aanrader voor een teamdag en uniek in Nederland.

De Tuinderij verzorgt teamdagen van A tot Z. Compleet met aansluitend een barbecue of buffet.

De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor teamdagen, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Dé aanraders voor uw teamdag! Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Leuke ideeën voor teamdag uitjes!

Stoere E-Kickbike steppen, een aanrader voor teamdagen in het voorjaar en zomer!

Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Ideaal voor teamdagen! Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor uw teamdag. Boek deze activiteit compleet met barbecue in het voorjaar of de zomer bij De Tuinderij. Aansluitend kunt u heerlijk met uw team naborrellen en genieten op één van de zonnige terrassen. Tevens biedt De Tuinderij tijdens uw barbecue de mogelijkheid om met uw team gebruik te maken van diverse gratis spelletjes. Daag uw collega uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal dat maakt uw teamdag helemaal compleet. De Tuinderij is gespecialiseerd in het aanbieden van complete teamdagen. Informeer naar de mogelijkheden en arrangementen voor teamdagen.


Levend tafelvoetbal, een uniek uitje voor uw team. Combineer meer activiteiten tijdens uw teamdag!

Waar vind je dit? De ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw teamdag wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest.  Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en ideaal voor een teamdag.

Boek een teamdag uitje!

Boeken

Onderlinge strijd tijdens uw teamdag, goed voor het ‘bouwen van uw team’.

Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw team, daardoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor gemengde teams. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, vrienden / familie, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker! Maak uw teamdag compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw teamuitje een heerlijke buffet of barbecue. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete teamdag bij De Tuinderij? Wij bieden diverse arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.


Voetdarts ‘Uitschieten’. Nieuw bij De Tuinderij en uniek in het Westland. Speciaal voor teamdagen! 

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere teamdag een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score! Een uitdaging voor iedereen, of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook weer in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw teamdag bij De Tuinderij in het Westland. Na al deze hilarische activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden en boek deze unieke activiteit!