Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teambuilding uitjes

Op zoek naar een uitjes voor teambuilding? De Tuinderij biedt complete uitjes voor teambuildingsdagen!

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn unieke uitjes voor diverse groepsuitjes. Zowel de particulieren als zakelijke markt wordt al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor de unieke uitjes. Diverse organisaties hebben door de jaren heen hun teambuildingsdagen bij De Tuinderij georganiseerd. De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van unieke uitjes voor jong & oud. Van ‘busvervoer’ voor uw teambuildingsdag tot aan unieke activiteiten én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat gewenst. De gastheren en vrouwen bij De Tuinderij kunnen het complete aanbod van een unieke teambuildingsdag voor u organiseren. Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ om u teambuilding feestelijk ‘af te sluiten’, ook dit behoord tot de mogelijkheden. Onze buschauffeur brengt u en uw gezelschap aan het einde van het programma weer netjes naar huis. De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer. Dé locatie die complete teambuildingsdagen inclusief eigen vervoer kan aanbieden, geheel in ‘Westlandse stijl’. Uniek in Nederland! 

Levend tafelvoetbal, unieke teambuilding en een unieke uitje. Combineer meer activiteiten tijdens uw teambuildingsdag!

Waar vind je dit? De Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat. Speel samen dat werkt bij aan de teambuilding en het plezier van het uitje. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw teamdag wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest.  Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en een leuk uitje voor teambuildingsdagen.

Leuke spellen voor teambuilding uitjes!

Voetdarts ‘Uitschieten’. Nieuw bij De Tuinderij en uniek in het Westland. Een leuk uitje voor teambuildingdagen!

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere teambuildingsdag een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de score! Een gaaf uitje voor iedereen, of je nu wel of niet kan darten.
Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook weer in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw teambuildingsdag bij De Tuinderij in het Westland. Na al deze hilarische activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden en boek deze unieke activiteit! 

Onderlinge strijd tijdens leuke uitjes met uw teambuildingsdag, goed voor het ‘bouwen van uw team’.


Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw team, daardoor is dit uitje ook zeer geschikt voor teambuildingsdagen. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, vrienden / familie, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker! Maak uw teambuildingsdag compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw teamuitje een heerlijke buffet of barbecue. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete teambuildingsdagen bij De Tuinderij? Wij bieden diverse uitjes en arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek een Teambuilding uitje!

Boeken

Uitje voor uw teambuilding? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ nieuw bij De Tuinderij in het Westland.

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant met een leuk spelelement, namelijk: Ballenrace! Uniek voor teambuilding en andere groepsuitjes. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een gaaf uitje voor teambuilding én uniek in Nederland.

De Tuinderij verzorgt teambuilding van A tot Z. Compleet met aansluitend een barbecue of buffet.


De Tuinderij biedt complete uitjes voor teamdagen, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Dé aanraders voor uw teambuildingsdag! Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. 

Stoere E-Kickbike steppen, een uitje voor teambuilding in het voorjaar en zomer.


Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Een ideaal uitje voor teambuildingsdagen! Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor uw teambuildingsdag. Boek deze activiteit compleet met barbecue in het voorjaar of de zomer bij De Tuinderij. Aansluitend na het unieke uitje kunt u heerlijk met uw team naborrellen en genieten op één van de zonnige terrassen. Als dat geen complete teambuildingsdag is! Tevens biedt De Tuinderij tijdens uw barbecue de mogelijkheid om met uw team gebruik te maken van diverse gratis spelletjes. Daag uw collega uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal dat maakt uw teambuildingsdag helemaal compleet.
De Tuinderij is gespecialiseerd in het aanbieden van complete teamdagen. Informeer naar de mogelijkheden en arrangementen voor teamdagen!

De leukste teambuilding uitjes van het land!

Wil je een teamdag organiseren en je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teambuilding activiteiten voor kleine- en grote groepen. Zo vind je bij ons unieke spellen voor teambuilding voor de meest originele teambuilding ideeën

Teambuilding uitjes bij u in de buurt

De leukste teambuilding uitjes beleef je bij De Tuinderij in De Lier! De Tuinderij is gelegen in de polder. Op een prachtige locatie aan het water voelt u de rust van het prachtige Westland en toch dichtbij de snelweg, waardoor wij goed bereikbaar zijn. Niet voor niets komen onze gasten van heinde en verre. Zo wordt in de volgende plaatsen veel teambuilding geboekt: